facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tipotelecom.nl

Tipotelecom.nl
"Wij bij GSM Veldhoven zijn gespecialiseerd in het repareren van telefoon, tablet en laptops.Uw toestel word gerepareerd terwijl u wacht gemiddeld binnen 15 minuten!De meest voorkomende gsm reparaties die wij in Veldhoven uitvoeren zijn scherm reparaties voor bijvoorbeeld iPhone of Samsung smartphones, ook vervangen wij veel accu's van bovenstaande merken.De toestellen die u bij ons kan laten herstellen zijn Apple, Huawei, Motorola, LG en OnePlus.Ook voeren wij Apple Reparatie voor onder andere Macbook en iMac direct uit voor een genadeloos lage prijs.Wij staan iedere dag van 10:00 tm 18:00 voor u klaar!"
Adres: meiveld 80, 5501 KC Veldhoven
Telefoonnummer: +31402988982
Stad: Veldhoven
Route: meiveld 80
Postcode: 5501 KC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 12:00 - 19:00
Woensdag: 12:00 - 19:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 12:00 - 19:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RepairCenter.eu RepairCenter.eu 3 km Keurig personeel. Je voelt je gelijk welkom omdat iedereen je gedag zegt. Bij binnenk...
Recensies
Kan niet anders zeggen dan hele goeie service. Ik dacht n probleem met mijn foon te hebben. En de medewerker bekeek 'm, maakte het oplaadpoortje even schoon, en Whalla niks meer aan de hand . Hij gerustelde mijn paniek binnen 1 minuut
Verdien je er 5 krijg je er 5 ! Iphone 8 scherm laten repareren gekozen voor een copy scherm. Deze gemonteerd door tipo na reparatie werd mij gevraagd het toestel even te testen etc. Na afloop reparatie was ik niet tevreden over de kleur kwaliteit van het display, dit heb ik toen aangegeven en de medewerker in kwestie gaf aan dat dit geen enkel probleem was ze zouden het display kunnen omruilen voor een origineel display. Akkoord gegaan met de schappelijke prijs verhoging. Scherm geplaatst binnen 15 min door tipo telecom toestel aan mij overhandigd en duidelijk verschil dit was het juiste display voor mij! Dankjewel voor jullie inzet !
Tipo Telecom 3 uur geleden Oplichters!!! Ze willen voor een iPhone 12 Pro Max tussen de 400 en 500 euro geven!! En dan doorverkopen voor 850 zeker?!! Ga iemand anders oplichten!! FF Mobile reparatie center eigenaar Nu net Tipo Telecom, je hebt zelf een Telefoon Winkeltje in Veldhoven en je wil jou Telefoon aan andere Winkels verkopen helemaal ver weg in Amersfoort .iets klopt niet...je kan zeker jou rootzooi niet in je eigen winkeltje kan verkopen. begrijpelijk want die koopt niemand of op de volgende dag is de klant vroeg in de ochtend staat bij je Winkeltje met de klacht ...toch? en daarom je wilde iemand ver weg Oplichten en het is jou niet gelukt. jou iphone 12pro Max met Neppe Scherm en Neppe Batterij kopen wij eens niet en hoe kom je aan die 400 en 500 euro Man. ons Tip voor jou als Collega is,dat je moet niet meer verder gaan met Liegen en Oplichten en probeer jou spullen in jou eigen winkeltje te verkopen. veel Succes.
Deze telefoonzaak is top!! Altijd de goedkoopste voor goede kwaliteit. Ik heb hier mijn iphone XR gehaald, dit scheelde €100 met andere telefoonzaken terwijl je dezelfde iphone binnenkrijgt. De eigenaar is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Hij is altijd eerlijk, ik ga persoonlijk liever naar deze telefoonzaak dan bijvoorbeeld naar een KPN of T-mobile. Ook is hij altijd goed bereikbaar via Facebook chat wat handig is als je even snel wat wilt weten. Volgende keer wel om 12:00 uur openen! ; Ga zo door!!
Beste Tipotelecom Voodat ik wilde reageren las ik eerst meerdere comments om te vergelijke of ik idd ook die ervaring deel. En ja hoor 5 sterren ! Super service. Geduld heb je zeker. Wil je bedanken voor mij super mooie samsung s10 . Fijn dat je mijn oude telefoon samsung s9 + wilde overnemen voor mij het was een mooie prijs. Bedankt wens jullie veel klante toe ik ben er zeker 1 van ! Ps: de mindere comments tja mensen hebben geen geduld tegen woordig niemand is perfect keep up the good work tot snel !
Ik voel me beledigd en bedrogen door de eigenaar. Deze man beledigde me, de vrouw, even oud als zijn moeder, die hem heb geholpen. Ik heb een fout gemaakt toen ik besloot bij Tipo Telecom het scherm op mijn telefoon te vervangen. Dit heeft me meer dan 1 week gekost, ik heb zo veel tijd kwijt om heen-weer te komen en te wachten totdat de reparatie klaar zou zijn. Uiteindelijk functioneert mijn telefoon niet goed, fingerprint werkt niet, scherm staat wat hoger en ik zie op de zijde het brandende lampje die binnen zit en moet onzichtbaar zijn. Volgens professional reparateurs zit het probleem niet in software, maar in slechte contact want de nieuwe scherm zit te hoog. In de tussentijd was eigenaar erg vriendelijk en heeft veel belooft. Ik dacht dat Ismael een aangename en fatsoenlijke persoon is en heb hem met een belangrijke juridische document gratis geholpen. Deze document heeft hij al op tipotelecom website geplaatst. Toen bleek dan mijn telefoon kan niet meer goed functioneren en zit lelijk en irriterend uit met het lampje wilde ik mijn telefoon ergens anders repareren voor extra kosten. Wij zijn met Ismael afgesproken dat ik al betaalde 95 Euro reparatie kosten terug op mijn rekening zal ontvangen. Hij wilde mijn rekeningnummer weten, Ik heb het hem doorgegeven en we schudden elkaar de handen om afspraak te bevestigen. Vanaf dat moment Ismael is verdwenen. Het bedrag staat niet op mijn rekening en hij reageert niet op mijn e-mails. Ik betaal nog abonnement met kosten van telefoontoestel terwijl de markt waarde van de telefoon is 0 Euro geworden.Hoe kan ik daarna mensen vertrouwen?
Slecht, slecht, slecht! Komen afspraken absoluut niet na. Ze blijven aardig houden je aan het lijntje. Na 3 maanden gewacht te hebben op een bericht van Samsung dat ze nooit hebben gekregen zou mn telefoon uiteindelijk opgestuurd worden. Het opsturen zou 2 a 3 weken duren. Ik wachtte al 4 weken dus heb zelf maar gebeld om naar de status te vragen. Vertellen ze me doodleuk dat hij nog opgestuurd moet worden. KAN ECHT NIET!!!!! Ik kom er nooit meer en raad het iedereen af!!! Contact met Samsung is opgenomen!!
Na benaderd te zijn door Mathijs?, een medewerker van dit bedrijf, een telefonische deal gesloten voor 2 defecte iphone's die ik op Marktplaats te koop aanbood. Hij gaf aan beide toestellen gegarandeerd af te nemen tegen een vooraf afgesproken koopprijs. Koopprijs kon eventueel omlaag bijgesteld worden als er meer dan de door mij omschreven gebreken aan de toestellen zouden zijn maar dan nog zouden ze altijd afgenomen worden. Hier ben ik mee akkoord gegaan. De afspraak was dat ikzelf in de loop van de week bij het filiaal langs zou komen. Hij gaf me nadrukkelijk zijn woord, we hadden een deal. Ik direct de advertentie's en bijbehorende vele reacties verwijderd van Marktplaats, de toestellen waren immers verkocht. Mijn verbazing was groot toen Mathijs een dag later belde met de mededeling toch maar van de koop af te zien daar er die week teveel toestellen waren ingekocht. Als handelaar in telefoons kan je in mijn ogen nooit teveel telefoons op voorraad hebben, je verdient er immers je brood mee. Wat mij nu rest is het opnieuw plaatsen van advertentie's op Marktplaats en weer opnieuw een 50+ reacties gaan beantwoorden. Bedankt voor het verdoen van mijn tijd en schaden van mijn vertrouwen. Ben duidelijk klaar met dit bedrijf en als consument weet U nu ook hun vertrouwde inkoop kanalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid