facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RepairCenter.eu

RepairCenter.eu

Info

Wij repareren uw defecte smartphone, tablet of laptop zo efficiënt mogelijk door u de beste service en kwaliteit tegen de scherpste prijs aan te bieden.



"RepairCenter is de one-stop-shop voor al uw reparaties aan de allernieuwste smartphones, tablets en notebooks van display tot batterij. Daarnaast zijn we leverancier voor bedrijven en winkels in accessoires en verkopen ook refurbished smartphones met 12 maanden garantie. Wij zijn professioneel, vakkundig en werken voornamelijk met originele onderdelen. Bij vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken, per email of via de zenddesk chat en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen met uw reparatie."
Adres: Habraken 2321M, 5507TK Veldhoven
Telefoonnummer: +31 (0) 85 401 98 23
Stad: Veldhoven
Route: Habraken 2321M
Postcode: 5507TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoon reparatie burgemeester van Hoofflaan Veldhoven, iPhone reparatie Veldhoven, iPhone reparatie Eindhoven, Scherm reparatie Eindhoven, GSM reparatie, Telefoon reparatie aan huis, iPhone XR scherm reparatie Eindhoven, iPhone 11 scherm reparatie Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CSD Techniek BV CSD Techniek BV 1 km Communication, Security, Data
Tipotelecom.nl Tipotelecom.nl 3 km Kan niet anders zeggen dan hele goeie service. Ik dacht n probleem met mijn foon te h...
Witgoedspecialist Van de Weijer, Veldhoven Witgoedspecialist Van de Weijer, Veldhoven 4 km Aardige verkoper. Ik kocht meteen een bovenlader wasmachine. Blij toe dat het bezorgd...
Recensies
Keurig personeel. Je voelt je gelijk welkom omdat iedereen je gedag zegt. Bij binnenkomst vroeg ik me af of ik wel bij het juiste adres was. Het leek alsof ik in een bouwmarkt binnen stapte. Gigantisch assortiment. Aan de Balie werd de telefoon reparateur opgeroepen die gelijk naar beneden kwam. Ik bood een oud toestel aan voor reparatie maar de kosten waren te hoog. Elders overigens ook. Tip; het voelde vreemd aan dat er in eerste instantie ter plekke via gsm getracht werdt te bepalen wat de kosten bedroegen en daarna via een foto die gemaakt werd van mijn persoonlijke telefoon gegevens als simkaart nummer en imei nummer om boven nog een poging te doen. Dat kan anders lijkt me. Zorg dat die data bij je klant beschikbaar is en voel aan dat je gevoelige gegevens vastgelegd hebt en hoe je daar mee om gaat verder.
Nieuwe locatie op Industrieterrein de Hurk! NGU Repair BV, De Witbogt 9 te Eindhoven.
Laptop gebracht voor reparatie. Eerste indruk goed. Goede communicatie en prijs. Nu afwachten hoe het wordt afgewerkt.... Inmiddels laptop opgehaald. Reparatie helemaal goed en netjes. Eerste indruk helemaal waar gemaakt dus! Gewoon een topbedrijf!
Maandagochtend gebeld voor reparatie iPhone scherm en meteen perfect geholpen. Stond binnen 30 min weer buiten met een werkende IPhone. Dank voor de snelle en goede service!
Naar aanleiding van een gebroken iPhone 8+ scherm bij RepairCenter mijn iPhone laten maken. Mijn complimenten voor de fijne, duidelijke communicatie betreft het maken van een afspraak tot aan het laatste contact. Ik ben onwijs vriendelijk en goed geholpen. De kwaliteit van het nieuwe scherm is super. Aanrader dus...
Ik heb hier de achterplaat en achtercamera van mijn Samsung galaxy s6 laten repareren. Enkele maanden geleden heb ik mijn achtercamera kapot laten vallen. Een andere winkel had hem tot 4× toe! gerepareerd, maar de foto's bleven slecht en ze hadden intussen ook de achterplaat kapot gemaakt. Toen ben ik naar RepairCenter gegaan, en zij hebben de camera en achterplaat top gerepareerd! De telefoon is weer zo goed als nieuw en maakt weer goede foto's. Ze werken transparant, betrekken je bij het reparatieproces door bijvoorbeeld foto's te maken van de reparatie en je op de hoogte te houden van de voortgang, komen hun afspraken na, werken met originele onderdelen en bieden een goede garantie 12 mnd. Ik hoop dat mijn telefoon niet meer kapot gaat, maar als dit wel gebeurd ga ik hier heen :.
Mijn iPhone 5 kapot laten vallen... Bij RepairCenter langsgegaan om het scherm te vervangen, hier werd ik snel geholpen, ik kon rustig wachten met een kop koffie. 15 minuten later was mijn iPhone weer zo goed als nieuw.
iPhone SE jawel, nieuw scherm laten monteren. Montage perfect, scherm kwaliteit super, mensen erg vriendelijk. Tip: als je voor het gebouw staat moet je rechts om de hoek lopen, daar is ergens de ingang ik moest helaas even bellen waar het was.
Zeer goede service. Bij inspectie bleek reparatie simpeler en dus goedkoper als na telefonisch overleg. Werd netjes gecommuniceerd. Telefoon weer als nieuw voor zeer schappelijke prijs. Aanrader!
Goed advies en een snelle service voor een duidelijke prijs. Zal hier zeker terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid