facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tina Pica

Info

Wil je proeven van onze verse, traditionele Italiaanse streekgerechten volgens recepten van mijn oma's? Kom dan gezellig een vorkje bij ons prikken.

Geschiedenis

Na tien jaar met veel plezier een Italiaanse trattoria te hebben gerund in de Amsterdamse Jordaan, wil ik mij nu toeleggen op het bereiden van authentieke Italiaanse streekgerechten voor het Bossche publiek.

Vijftien jaar geleden kwam ik naar Nederland en hielp ik mijn oom en tante in hun restaurant in Amsterdam. Koken heb ik geleerd van mijn beide oma’s in Napels, mijn geboorteplaats. Zij kookten de sterren van de hemel met eenvoudige, dagverse maar eerlijke ingrediënten. Vaak met zongerijpte groenten en lekkers uit de zee. Van pasta met stoofvlees of met pompoen en truffel, zeebaars uit de oven of verse kokkels tot inktvis met spinazie en verse buffalomozzarella. Wilt u ook eens proeven wat de heerlijke keuken uit Campania, de streek rondom Napels, te bieden heeft of gewoon eens een lekker glas wijn komen drinken vergezeld van wat kleine hapjes? Wij verwelkomen u graag bij Tina Pica.

Benvenuto!

Cordiali saluti,

Davide Isaia

Adres: Postelstraat 37 , 's-Hertogenbosch 5211 DW, NL
Telefoonnummer: 073 751 3012
moc.liamg@acipanitairottart
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Postelstraat 37
Postcode: 5211 DW


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: tina pica menu, tina pica restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stefano's Stefano's 50 meter Echt een uitstekende pizzeria in het centrum van Den Bosch. Vrij uitgebreide keuze op...
Vita Verde Vita Verde 760 meter Komen hier regelmatig. Altijd lekkere en vers bereide Italiaans gerechten. Aardige be...
Ti Amo Italy Ti Amo Italy 780 meter Wij hebben hier heerlijk gegeten! Alles vers, en dat proef je. Zeker de carpaccio en ...
Happy Italy Happy Italy 791 meter Prima gegeten en de porties waren ook ruim voldoende. Dochter eet alleen pasta zonder...
Recensies
Vrij huiselijke sfeer, goed vers eten en prima wijn. Bediening was vriendelijk maar erg jong en was moeilijk contact mee te krijgen. Met een drie gangen diner voor/tussen/hoofd en een aantal rose 125 euro moeten afrekenen voor ons tweeën. Voor dat geld had ik een betere experience verwacht. Lekker concept maar voor mij te prijzig.
Crostini van het huis, beter weglaten, geroosterde boterham uit pak, week; tapenade tomaat/kappertjes redelijk. Pasta gerecht slecht! harde slierten, wrschl opgewarmd in magnetron, verzoop in wat ze noemen ‘pittige salamisaus’ wrschl bolognesesaus met een kwak sambal, echt goor! Italiaanse gerecht ragurundvlees met aardappelpuree, vlees niet warm, overgegaard, aardappelpuree lachertje; eten stond ook na bestelling binnen 3 minuten op tafel; 2 chianti wijn in vieze wijnglazen geschonken. Op vraag van jonge bediende of het had gesmaakt, eerlijk antwoord gegeven; werd rood en trok een gezicht als een zuurpruim, kon niet omgaan met negatieve feedback; vroeg ook niet door. Rekening €65! Nooit meer!! Afrader!!
Wauw echt geweldig eten! Authentiek Italiaans in Den Bosch, absolute aanrader.
Heerlijk eten, authentiek Italiaans. Leuke bediening. Komen snel terug.
We hebben heerlijk gegeten. We waren even terug in Italië. Echt een aanrader als je in Den Bosch om daar een hapje te eten.
Ik geef deze sterren vooral voor het eten/ Het lag misschien ook aan mijn verwachtingen, dat het me tegenviel. Ik heb een hoofdgerecht gegeten en vond het qua smaak niet echt bijzonder, vooral zout. Voor 25 euro verwacht ik wel een wat verfijnder gerecht. Goedkoopste glas rode wijn is 7 euro, lekker maar hoeveelheid viel tegen. De tiramisu was ook niet echt lekker. We werden bedient door een hele aardige jonge man, hij verdiend zeker een compliment en 5 sterren. Helaas ben ik niet snel geneigd om er nog een keer terug te komen.
Heerlijk eten in een leuke sfeer. De Napolitaanse kok brengt veel smaak. Wijn past bij de gerechten en de bediening is vriendelijk en snel. 100% Italiaans in Den Bosch. Aanrader
Een heerlijk 3 gangen verassingsdiner met een zeer mooie presentatie. En super lekkere sausjes.
in dit restaurant eet je hele simpele dingen bolognese, gehaktballen. je eet alsof je thuis aan het eten bent. echter betaal je voor gehaktballen alsof je ossenhaas zou hebben gegeten.
Gegeten met een grotere groep 7 en gegaan voor verrassingsmenu. Zo'n beetje gehele menukaart kwam voorbij in kleine porties. Gewoon heerlijk gegeten met een lekkere wijn. Het is een klein restaurant met open keuken. Voor mij persoonlijk 5 sterren. Voor anderen misschien iets minder omdat bediening niet altijd Nederlands spreekt en de borden soms verschillend zijn. Maar dat heeft ook weer iets. Als je van authentiek Italiaans houdt, gewoon een keer doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid