facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ti Amo Italy

Ti Amo Italy

Info

Italiaans restaurant

Geschiedenis

Ti amo Italy is een nieuw restaurant met een echte Italiaanse keuken. Wij ontvangen u graag in ons gezellig en modern restaurant voor de lunch of een diner. Dit kan in ons sfeervol restaurant gelegen in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Al onze producten worden bereid met verse ingrediënten en kruiden op de traditionele Italiaanse manier.

Adres: Leeghwaterlaan 129 , 's-Hertogenbosch 5223 DS, NL
Telefoonnummer: 073 690 8980
ln.ylatiomait@ofni
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Leeghwaterlaan 129
Postcode: 5223 DS


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: ti amo italy 's-hertogenbosch, leeghwaterlaan 129 den bosch, ti amo italy social deal, happy italy den bosch, ti amo italy den bosch recensies, restaurant paleiskwartier den bosch, ti amo restaurant den bosch, italiaans restaurant den bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Italy Happy Italy 583 meter Prima gegeten en de porties waren ook ruim voldoende. Dochter eet alleen pasta zonder...
Tina Pica Tina Pica 780 meter Vrij huiselijke sfeer, goed vers eten en prima wijn. Bediening was vriendelijk maar e...
Stefano's Stefano's 816 meter Echt een uitstekende pizzeria in het centrum van Den Bosch. Vrij uitgebreide keuze op...
Vita Verde Vita Verde 1 km Komen hier regelmatig. Altijd lekkere en vers bereide Italiaans gerechten. Aardige be...
Recensies
Wij hebben hier heerlijk gegeten! Alles vers, en dat proef je. Zeker de carpaccio en de vis gerechten zijn een aanrader, ze weten hier wat ze aan het doen zijn. Alles klopt gewoon! Ps. Je kan er ook nog leuke decoratie kopen wat opgesteld staat in het sfeervol aangeklede restaurant mocht je hier interesse in hebben.
Heerlijk, zelfs vaker voor teruggekomen. Super aardige bediening en heerlijke pizza’s. Ook het brood vooraf echt heerlijk. Prijs ook prima.
Wij waren met z'n 4en om half 6 aangekomen we hadden gereserveerd. Pas rond 6 uur werd onze bestelling opgenomen en rond kwart voor 7 kwam het voorgerecht. Om half 8 het hoofdgerecht en om kwart over 8 het nagerecht. De reden dat ik 2 sterren ipv 1 geef is, omdat het eten zelf wel erg lekker was!
Bij aankomst zit het restaurant goed vol. Als wij vragen naar ons gereserveerde tafeltje ontstaat er een probleem. Dat is er nog niet. Ons tafeltje is nog bezet en of wij even aan de bar willen wachten. Maar dat ziet er niet best uit. Wat bedacht is als ons tafeltje, daar hebben ze zojuist pas het eten gekregen. Het meest erge is nog dat er gedaan wordt alsof het restaurant niks te verwijten valt en dat wij gewoon moeten wachten. Niet fijn. Het eten is prima. Valt weinig op aan te merken. Goed van smaak. De kok weet waar hij mee bezig is. De wijnen, dat is iets minder. Ze hebben welgeteld 2 witte wijnen. Na een eerste glas bestellen we er nog een. Maar dat gaat niet meer. Inmiddels is er nog maar één witte wijn beschikbaar. Wij hebben er niet slecht gegeten maar voor onze Armeense vrienden hebben wij toch nog wel wat verbeterpuntjes.
Bij binnenkomst gevraagd of de keuken open was 20.00 uur. Dat was het geval. Na onze bestelling kregen we te horen: dat de kok al opgeruimd had, 2 van de 4 gerechten waren niet meer bereidbaar, wel pizza en pasta. Daar kwamen we niet voor. Als nieuw buurtbewoners zijn we zeer teleurgesteld!
Echt heerlijk gegeten. Ook de andere gerechten niet op de foto waren heerlijk. Aardige bediening. Geboekt via super deals jammer dat je geen eigen keuze had en dus alleen pasta of pizza als hoofd gerecht kon kiezen en hoofd pastagerecht wat aan de kleine kant meer tussengerecht voor Italiaans restaurant anders zeker 5*
Heerlijk gegeten. Uitstekende service….. prijs kwaliteit goed Heerlijke avond gehad!!! Echt een aanrader
Kaart zonder prijzen, dus verrassende nota. Je moet zelf vragen om de volgende gang, werd ons nogal scherp medegedeeld. Geen warm gevoel van gekregen ondanks de wijn van 5 euro per glas in de surprisenota.
Qua smaak de beste Italiaan van Den Bosch, zowel voor lunch als Diner. Heerlijke risotto, entrecote en broodjes. Prijzen veelal onder de 20 euro voor een gerecht ook voor de normaal wat duurdere vlees soorten.
Onvriendelijke bediening. Zeer eenvoudige kaart. Een diepvriespizza van AH smaakte beter als de pizza daar. Een echte afrader om daar naar toe te gaan. Genoeg leuke eetgelegenheden in de binnenstad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid