facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmer & Onderhoudsbedrijf de Groot

Info

Alle timmer- en onderhouds werkzaamheden worden gedaan door 1 bedrijf waardoor er snel, efficiënt en vooral flexibel gewerkt kan worden. Tevens zijn wij een klein bedrijf waardoor wij een snelle en goede service kunnen bieden.

Geschiedenis

Timmer & Onderhoudsbedrijf de Groot is in 2013 opgericht door Michel de Groot. Michel is een gepassioneerde ondernemer die weet wat kwaliteit is. We werken met een basis groep van vakmensen in diverse desciplines. Daarnaast hebben we een nog een grote groep vakmensen om ons heen verzameld die we bij projecten kunnen betrekken wanneer nodig. Hierdoor kunt u bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Groot terecht terecht voor diverse timmer en onderhoudswerkzaamheden.
Denkt u bijvoorbeeld eens aan het vervangen van binnen- en/of buitendeuren, het vervangen van hang- en sluitwerk volgens de eisen van het politiekeurmerk, een nieuwe keuken installeren, of misschien van een nieuw te plaatsen dakraam of dakkapel, of een nieuwe badkamer? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij maken een vrijblijvende afspraak!

Adres: C Evertsenstraat 19, 1215 LJ Hilversum
Telefoonnummer: 0657594939
Stad: Hilversum
Route: C Evertsenstraat 19
Postcode: 1215 LJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf van der klis Bouwbedrijf van der klis 405 meter Gemotiveerd klantvriendelijk en vakbekwaam
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 1 km Mijn bestelling opgehaald! Het is geweldig geregeld hier!
GAMMA Hilversum GAMMA Hilversum 2 km Afhalen ivm de Corona regels. Werkt prima, maar ik loop liever zelf door de winkel.
Keukensale.com Hilversum Keukensale.com Hilversum 2 km Goed geholpen, goede service en veel opties om te kiezen. Ze denken mee met je wensen...
PTH Onderhoud PTH Onderhoud 4 km Voor al uw dak en onderhoudswerk
Horrenexpert.com Horrenexpert.com 10 km Perfect op maat geleverd en goede prijs/kwaliteit, bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid