facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukensale.com Hilversum

Keukensale.com Hilversum

Info

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom.

Geschiedenis

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom.



"Keukenwinkel Hilversum is onderdeel van Keukensale. Met verschillende winkels door het hele land zijn we gespecialiseerd in keukens en alles wat hierbij komt kijken.Je voelt je als een koning te rijk met een nieuwe keuken. Splinternieuwe keukenkastjes en luxe apparatuur doen een mens goed. Ook krijgt je woning een hele nieuwe en frisse uitstraling. Bovendien kan zo’n prachtige keuken de waarde van je huis ook laten stijgen. Het is dus altijd verstandig om een nieuwe keuken aan te schaffen. Kom eens langs bij keukenwinkel Hilversum. Hier vertellen we je alles over nieuwe keukens en denken we graag met je mee."
Adres: Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum
Telefoonnummer: +31357370637
Stad: Hilversum
Route: Nieuwe Havenweg 39
Postcode: 1216 BK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keukens Hilversum, Kookwinkel Hilversum, Keukensale aanrechtblad, Complete keuken sale, Keukensale afspraak maken, Keukensale merken, Keukensale Alphen aan de Rijn, Keukensale Capelle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf van der klis Bouwbedrijf van der klis 2 km Gemotiveerd klantvriendelijk en vakbekwaam
Timmer & Onderhoudsbedrijf de Groot Timmer & Onderhoudsbedrijf de Groot 2 km Alle timmer- en onderhouds werkzaamheden worden gedaan door 1 bedrijf waardoor er sne...
PTH Onderhoud PTH Onderhoud 3 km Voor al uw dak en onderhoudswerk
Horrenexpert.com Horrenexpert.com 8 km Perfect op maat geleverd en goede prijs/kwaliteit, bedankt !
Recensies
Goed geholpen, goede service en veel opties om te kiezen. Ze denken mee met je wensen en geven goed advies. Blij met hoe de keuken is geworden.
Ik zat al een tijdje te denken aan een nieuwe keuken en een paar dagen geleden heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en via de website een afspraak ingepland. Kon direct de volgende dag terecht. Ben fantastisch geholpen door Marco van Keukensale Hilversum. Al lopend door de winkel wist ik al heel snel wat ik wel en niet wilde en op basis daarvan gaf Marco mij goede adviezen. Vervolgens heeft hij het in de computer gezet, zodat ik ook kon zien hoe mijn keuken gaat worden. Ik was meteen enthousiast en heb de keuken gekocht. Nu alleen nog even wachten tot de aannemer kan, maar tot die tijd kan ik lekker voorgenieten...
Wat een vriendelijke en behulpzame mensen. Had lang gezocht naar softclose keukenscharnieren voor een keuken van ruim 20 jaar oud met dichtknallende deurtjes. Er is een oerwoud aan scharnieren maar allemaal met niet passende schroefgaten of vlak ernaast. Zonder daar een cent aan te verdienen ging een vriendelijke medewerkster van Keukensale op Internet uitgebreid zoeken naar het juiste type van een passend merk en gaf mij op papier alle gegevens mee. Scharnieren met toebehoren besteld en inderdaad: alles past en werkt prachtig. En geluidloos. Uitstekende service bij Keukensale Hilversum
Net een prachtige keuken uitgezocht. De verkoper heeft alle tijd genomen en dacht mee met wat ik wel en niet nodig heb. Nu een keuken helemaal naar mijn smaak en in mijn prijsklasse uitgezocht. Een geweldige ervaring. Top, een echte aanrader.
Ontzettend blij met onze keuken. Fijne communicatie en goede service gehad. Aanrader! Ook was de monteur david een echte vakman, zeer tevreden.
Een aantal keer bij Keukensale Hilversum geweest voor het uitzoeken van een keuken. Daarbij geadviseerd door het aanwezige personeel en bij het samenstellen van de keuken goed geholpen door Tayler. Het duurde door leveringsproblemen iets langer twee weken voordat de keuken bij ons thuis gemonteerd werd, gelukkig konden wij die periode overbruggen met leenapparatuur van Keukensale. De keuken is netjes, en door prettige monteurs van NMB Keukenmontage, gemonteerd. Bij oplevering goede uitleg gekregen over de werking van de verschillende apparaten en het onderhouden van de keuken. Al met al een prettig ervaring waarbij er natuurlijk ook wel eens wat onduidelijk was of ontbrak maar dat is allemaal keurig opgelost door Tayler.
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken! Rik van keukensale Hilversum heeft een ontwerp gemaakt precies zoals wij dit graag wilden en hierbij goed geadviseerd in alle mogelijkheden. De keuken werd geplaatst op het moment dat was afgesproken en ook hierbij hebben we een top service gehad. Wij zijn enorm tevreden!
November 2020 hebben we een keuken besteld bij Keukensale Hilversum. We waren erg blij met het advies en keken uit naar het eind resultaat. Op dinsdag 9 februari 2021 hebben ze onze keuken geplaatst maar helaas bleken de vaatwasmachine en de inbouw prullenbak niet geleverd te zijn. Tijdens het plaatsen is er een kras op het houten blad ontstaan en we spreken af dat het blad vervangen zal worden als de vaatwasmachine en de inbouw prullenbak binnen zijn. Na lang wachten en veel uitstel lees 2.5 maand komt Keukensale Hilversum met een ander merk vaatwasmachine omdat de uitgekozen machine niet leverbaar is. De monteur komt langs op 24 april en plaatst de vaatwasmachine maar daar blijft het ook bij.. het blad kan hij niet vervangen omdat ze dan ook een nieuwe wasbak hadden moeten leveren. De huidige is gekit/gelijmt en dan niet zonder te breken eruit.. daarbij komt dat de gekozen inbouw prullenbak helemaal niet past onder de spoelbak. Vervolgens hebben we tot woensdag 9 juni 2021 moeten wachten tot de monteurs weer langs kwamen om het blad te vervangen en na dat de heren 5 minuten binnen waren kregen we al te horen dat ze het blad niet konden vervangen. Keukensale Hilversum heeft namelijk 1 blad besteld hout terwijl dit er 3 hadden moeten zijn om kleurverschil te voorkomen. Daarbij komt dat we akkoord zijn gegaan met een inbouw prullenbak op hun advies en dit blijkt niet eens te passen.. het enige wat we daarop te horen krijgen is 'ja sorry, heel vervelend' ... je kan je geld terug krijgen een pis bedrag t.o.v. de kosten voor de hele keuken voor dat bedrag kan je net een bakkie halen bij de blokker. Mee kijken naar een passende oplossing is er niet bij. Zelfs na meerdere fouten vanuit hun kant, keer op keer te horen krijgen dat de afspraak die nu gepland staat 'ECHT' de laatste is en wij maar keer op keer de afspraak met de tegelzetter moeten verzetten kan er geen service meer vanaf. We zijn ontzettend blij met de keuken maar wat een belachelijk slechte service bij Keukensale Hilversum. Het enige wat belangrijk is voor hun... is geld en winst. Wanneer je een voorstel doet om te kijken naar een passende losse prullenbak en de kosten dan door hun te laten vergoeden als compensatie voor hoe alles loopt.. wordt je nog net niet uitgelachen en krijg je te horen dat ze niet doen aan vergoedingen in contanten. Kortom.. als de klant de ruimte van de keuken niet op tijd klaar heeft voor de monteurs, dan moeten wij bijna €500,00 betalen maar dat wij inmiddels al meer dan 4 MAANDEN aan het wachten zijn tot die keuken een keer klaar is .. kan je enkel een 'Ja sorry mevrouw.. Ik vind het ook erg vervelend'.
Begin april is onze droomkeuken geïnstalleerd die wij bij Keuken Sale hebben gekocht. We zijn ontzettend tevreden over de service die is gegeven. Robert heeft ons van de eerste tot de laatste stap goed geïnformeerd en meegedacht. We zijn een aantal avonden geweest om echt goed inzicht te krijgen wat we wilde en te bekijken hoe de ruimte optimaal gebruikt kon worden. Ook telefonisch door Rik en Robert altijd fijn te woord gestaan en ze zijn altijd bereid om nog het e.e.a. uit te zoeken. Je hoort niet altijd positieve ervaringen als mensen een keuken kopen maar voor ons was het een super fijne ervaring.
Wat een super winkel, Rik neemt de tijd voor je. Weet waar hij over praat. Super blij met hoe het moet gaan worden. Hele ontspannen sfeer, zeer klant gericht en klant vriendelijk. Dat was bij het inmeten van de keuken precies zo. Geeft goede adviezen, zeker een aanrader. Kom vooral een x kijken als de keuken staat Rik. Hier kunnen de meeste concurrenten een voorbeeld aannemen. Groeten Erik en Brenda
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid