facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tijssen cs Accountants en Adviseurs

Info

Tijssen cs helpt ondernemers met accountancy, administratie, fiscale en financiële vraagstukken en geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies.

Geschiedenis

Tijssen cs helpt ondernemers met accountancy, administratie, fiscale en financiële vraagstukken en geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies. Aan ZZP, MKB en grote bedrijven met internationale ambities. De medewerkers van Tijssen cs in Malden werken vanuit persoonlijk contact en vertrouwen, voornamelijk in Nijmegen en omgeving. Omdat de maatschappij, wetten en regelgeving steeds veranderen, blijven wij leren. Dat doen we met plezier. En dat plezier dragen we graag over op anderen.

Wij geloven dat bedrijven mensen zijn. Mensen met ideeën, gevoel, ambitie en lef! Met verstand van wat ze doen, gevoel voor hoe ze dat doen, en een idee wat ze ermee willen bereiken. Wij geloven dat ondernemers handelen vanuit persoonlijkheid en emotie. Of het nu gaat om een grote club die zichzelf steeds opnieuw bewijst, of een jonge, startende ondernemer.
Als ondernemer heb je daarbij een sterk fundament nodig, financieel, administratief en fiscaal. Een fundament dat bij je past en je geruststelt. Dat je ruimte geeft en met je mee groeit. Bij Tijssen cs nemen we je die zorg graag uit handen. Wij zijn evengoed gewoon mensen. Wij zijn de mensen die je financiën, belasting en administratie op een begrijpelijke manier uitleggen en regelen. Persoonlijk en punctueel. Want administratieve zaken zo praktisch en efficiënt mogelijk maken, dat is waar we bij Tijssen cs goed in zijn, al ruim 45 jaar. Met aandacht voor jou: als ondernemer en als mens.

Accountancy
Wij brengen je cijfers op orde met correcte jaarrekeningen, begrotingen, prognoses en tussentijdse rapportages. Als de situatie daarom vraagt zullen wij ook een administratie voor je inrichten en je begeleiden bij de aanschaf en implementatie van financiële software.

Belastingadvies
Voor alle soorten belastingen kun je bij ons terecht; inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting en omzetbelasting. Wij adviseren je hoe je jouw belastingen optimaliseert en informeren je als er veranderingen op komst zijn. Ook verzorgen we de belastingaangifte.

Corporate finance
Corporate finance bestaat bij Tijssen cs uit het organiseren van de gehele financiering van je onderneming voor de lange termijn. Wij helpen je met de bedrijfsfinanciering, investeringen, financiële analyses, het opstellen van financiële prognoses, en kredietaanvragen. Ook bij bedrijfsoverdracht en bedrijfsovername kunnen we je uitstekend van dienst zijn.

Administratie
Het vastleggen van cijfers geeft inzicht. En inzicht geeft grip op de zaak. Bij Tijssen cs kunnen we een bedrijfsadministratie voor je opzetten of verwerken. Bijvoorbeeld een financiële administratie, loonadministratie/salarisadministratie of personeelsadministratie. Online of op papier, net wat jouw voorkeur heeft.

Organisatieadvies
Bij Tijssen cs kijken we naar je organisatie als dynamisch geheel. Voor vandaag en morgen maar ook voor de toekomst. Wanneer wil je bijvoorbeeld met pensioen en is dat wel mogelijk? En is het een goed idee om personeel aan te nemen? We helpen je graag met een realistisch advies en een gedegen registratie.

Startende ondernemer
Je kunt naar de KvK, de bank en een jurist. Maar hoe weet je of je overal aan hebt gedacht? Wij stellen je kritische vragen en helpen je degelijk op weg met je nieuwe bedrijf. Bijvoorbeeld met de inschrijving, rechtsvorm, kredietaanvraag, administratie en het opstellen van de algemene voorwaarden. Zo zie je niks over het hoofd en kun je zorgeloos van start.

Adres: De Horst 10, 6580 AB Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024-3560217
Stad: Malden
Route: De Horst 10
Postcode: 6580 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tijssen Goed voor Dieren webshop, Tijssen Mode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BESgroep Accountants en Belastingadviseurs BESgroep Accountants en Belastingadviseurs 27 meter Accountants en Belastingadvieskantoor gericht op het MKB.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid