facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BESgroep Accountants en Belastingadviseurs

BESgroep Accountants en Belastingadviseurs

Info

Accountants en Belastingadvieskantoor gericht op het MKB.

Geschiedenis

Binnen ons kantoor werken accountants en belastingadviseurs volledig geïntegreerd samen. Hierdoor zijn wij in staat een zo optimaal mogelijke begeleiding en advisering van cliënten in het midden- en kleinbedrijf te bereiken.

Het team van BESgroep bestaat uit 25 personen waaronder drie accountants en vijf belastingadviseurs allen lid van respectievelijk de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB).

De overige binnen BESgroep werkzame personen zijn, afhankelijk van hun opleiding en ervaring, veelal onder supervisie van één van de accountants of belastingadviseurs werkzaam.

Algemeen uitgangspunt van BESgroep is dat een cliënt niet alleen een van de accountants of belastingadviseurs als vast aanspreekpunt heeft, maar tevens een van de meer ervaren assistenten om zo een optimale bereikbaarheid te garanderen.

Adres: Groesbeekseweg 2, 6581 BH Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024-397 6 793
Stad: Malden
Route: Groesbeekseweg 2
Postcode: 6581 BH



op zoek naar gerelateerd: Gooiseweg 36 Groesbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tijssen cs Accountants en Adviseurs Tijssen cs Accountants en Adviseurs 27 meter Tijssen cs helpt ondernemers met accountancy, administratie, fiscale en financiële vr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid