facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tierelethee

Info

Theeschenkerij in het centrum van Odijk

Adres: Boomgaardweg 11, 3984 KG Odijk
Telefoonnummer: +31653562620
Stad: Odijk
Route: Boomgaardweg 11
Postcode: 3984 KG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:00
Dinsdag: 09:30 - 16:00
Woensdag: 09:30 - 16:00
Donderdag: 09:30 - 16:00
Vrijdag: 09:30 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carwash Center de Klein Odijk Carwash Center de Klein Odijk 155 meter Fijne wasstraat. Je kunt kiezen voor een heel wasprogramma, of zelf je auto wassen in...
Recensies
Samen met vrienden bij tierelethee heerlijke gebak gegeten! Met bijzondere thee erbij echt genoten. Ik moet dit ook even zeggen, de Marokkaanse sinaasappel kokos cake met lemoncurd is echt het lekkerste wat ik ooit als gebak heb gegeten! Echt goddelijk lekker. We komen gauw terug!
Kleinschalig, in een met zorg aangelegde voortuin middenin een woonwijk. Vriendelijke gastvrouw, uitstekende appel- en chocoladetaart Diverse biologische theesoorten, gezet met bronwater. Let op: er is geen binnenruimte behalve het toilet.
Heerlijke high tea gehad.alle hapjes,hartig en zoet zelf gemaakt.verassende smaken.vriendelijke bediening door de eigenaar zelf.een leuke belevenis op de boomgaard weg.wij gaan zeker terug komen! Bedankt voor al het heerlijks.
Mooi groen plekje in een rustig zijstraatje met heerlijke vers gebakken taart!
Achter de appelbomen genoten van heerlijke verse taart en ijskoffie. De kinderen genoten van de smaakvolle smoothies. Prima vertoeven hier! Wij komen zeker nog een keer langs als we in de buurt zijn!
Gisteren bij deze thee tuin heerlijk koffie gedronken.. ja dat kan ook gewoonmet heerlijke zelf gemaakte appeltaart en boterkoek ..zooo lekker... Wat een leuk adresje .. ze zijn nog maar 3 weken open maar .. een aanwinst voor het dorp... Ik zou zeggen fiets wandel of rij gewoon een keertje langs.
Heerlijke verse appeltaart!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid