facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Center de Klein Odijk

Carwash Center de Klein Odijk

Info

Onze moderne wasstraat zorgt voor een optimaal resultaat. Wilt u het liever zelf doen? Vanaf 50 cent kunt u aan de slag in een van onze handwasboxen!

Geschiedenis

De milieuvriendelijke en complete wasstraat van Odijk en wijde omgeving. Bij ons kunt u uw auto door de wasstraat laten wassen of zelf aan de slag gaan in een van onze handwasboxen. Ook het interieur van uw auto kunt u bij ons reinigen en gratis uw bandenspanning checken.

Adres: Singel, Odijk
Stad: Odijk
Route: Singel


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Wasstraat Odijk, Wasstraat Cothen, Wasbox Driebergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tierelethee Tierelethee 155 meter Samen met vrienden bij tierelethee heerlijke gebak gegeten! Met bijzondere thee erbij...
Recensies
Fijne wasstraat. Je kunt kiezen voor een heel wasprogramma, of zelf je auto wassen in een wasbox. Verder is het ook mogelijk om je auto te stofzuigen. Betaling gaat per pin, dat is fijn. In andere wasstraten moet je soms met muntgeld betalen, niet handig.
Vandaag voor de zoveelste keer geen autoshampoo uit de instalatie. Gelukkig ondek je dat pas nadat je betaald hebt. Zeer slecht.
Volledige pakket genomen. Auto glimt weer mooi, maar rubbers rond de ramen bij de achterdeuren zijn nog wat groenig, kan uiteraard ook aan de auto liggen. De verschillende kleuren lampen tijdens de wasbeurt zijn een leuke toevoeging. De wasstraat had geen personeel.
Leuke wasstraat voor een goede prijs.
Een starttarief van 5euro voor de zelfwasbox is belachelijk.
Slechtste wasstraat waar ik sinds tijden ben geweest. De auto was niet goed schoon. Zelfs in zo'n mate dat ik de auto thuis zelf nog een keer heb schoongemaakt. En dit met het duurste programma, ik vind dit zonde van mijn geld. Daar komt nog bij dat voor het schoonmaken van de matten nog een keer geld wordt gevraagd net als de stofzuiger. Eerder heb ik 's ochtends voor een dichte deur gestaan. Toen heb ik contact gehad met een van de werknemers. Dit gesprek liep onvriendelijk. De werknemer trachte mij uit te leggen dat door de vorst de openingstijden veranderd waren. Dit kan ik begrijpen, maar communiceer dit op de website. Mijn conclusie is dus dat dit geen fijne of goede wasstraat is.
Wel vrij prijzig en zeggen dat ze open zijn tot 23.00 maar als eigenaar komt wordt je er om 20.30 uit gebonjourd en is ie ineens dicht. Top is gratis banden oppompen
Doet wat het moet doen, maar veel achterstallig onderhoud en enkele apparaten die defect zijn die ik wilde gebruiken.
Heel erg tevreden! Auto is weer super schoon! Misschien niet snelste wasstraat maar daardoor wel hele schone auto. Ook ruime openingstijden erg fijn en alles aanwezig. Een wisselautomaat oid zou handig zijn voor de stofzuigers enzo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid