facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thimeo Audio Technology B.V.

Thimeo Audio Technology B.V.

Info

Thimeo Audio Technology produces audio processing software for radio/tv and consumers. Products include Stereo Tool, Perfect Declipper and Omia.9sg.

Geschiedenis

Sound Audio Processing maakt en verkoopt computerprogramma’s voor audio processing (= manipulatie van geluidssignalen).

Al meer dan 250 FM- en nog veel meer internet-radiostations werken met de geavanceerde software van Sound Audio Processing. Daarnaast maken al meer dan een miljoen liefhebbers gebruik van de gratis download-versie. Allen vinden het belangrijk dat hun muziek qua volume even hard en zowel via goedkope als hoogwaardige luidsprekers goed klinkt. Daarnaast willen veel FM-radiostations graag zo hard mogelijk klinken, omdat uit onderzoek blijkt dat luisteraars dan eerder blijven hangen.

Van Zutphen ontwikkelt software die een sterk verbeterde geluidskwaliteit voortbrengt vergeleken met traditionele methoden die radiostations gebruiken. Met deze software klinkt hun muziek tegelijkertijd harder én veel zuiverder dan tot nu toe mogelijk was.
In de afgelopen decennia zijn liedjes door de muziekindustrie steeds harder opgenomen. Dit gebeurt onder andere door het weg'snijden' van pieken in het geluid (clipping), wat zorgt voor vervorming en een slechtere geluidskwaliteit. De audio processor van Sound Audio Processing biedt, als eerste ter wereld, een zogenaamde declipper. Deze detecteert waar pieken zijn weggesneden en herstelt ze. Hierdoor verdwijnt de vervorming vrijwel volledig en wordt de dynamiek van het geluid hersteld.
Inmiddels heeft de marktleider op het gebied van FM-processors, Omnia, een licentie op de declipper van Sound Audio Processing genomen. Voor opnamestudio’s en consumenten is het filter ook los verkrijgbaar.

Sound Audio Processing werkt vanuit de Ideeënfabriek, bedrijfsverzamelgebouw van creatieve ondernemers in Uden, Liessentstraat 9a.

Adres: Liessentstraat 9a, 5405 AH Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31647185781
Stad: Uden
Route: Liessentstraat 9a
Postcode: 5405 AH



op zoek naar gerelateerd: Thimeo Stereo Tool, Stereo Tool instellen, StereoTool AM, Stereotool Forum, MicroMPX, MicroMPX Encoder, Sound processing voor pc, Sound Processing radio
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Ben van Dijk Expert Ben van Dijk 4 km Levering is prima gegaan. Maar nu we onze tv op hebben gehangen zit die strak tegen d...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid