facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theodora fotografie

Theodora fotografie

Info

Mijn specialiteit is belly shoots en de new born babyshoot daarna. Voor gezinsfoto's ,kinderfoto's & individuele portretten bent u ook van harte welkom!

Adres: Vogelenzang 19, 3911AR Rhenen
Telefoonnummer: 06-53579656
Stad: Rhenen
Route: Vogelenzang 19
Postcode: 3911AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De juiste click De juiste click 90 meter Het begon in 2012 met de aanschaf van een spiegelreflexcamera... Ik had al snel de sm...
Even Lachen Even Lachen 753 meter Op zoek naar een fotograaf voor op jullie kinderdagverblijf, BSO, familie-kinderfeest...
MB Shoots MB Shoots 931 meter Wat een fantastiche foto's van ons gezin. Nemen de tijd voor de shoot en zeer profess...
Catching Moments Fotografie Catching Moments Fotografie 1 km Zeer goede fotograaf met verstand van zaken.
Dinografie Dinografie 2 km Klein, maar fijn museum in een aansprekend pand; Mooie collectie, prima toegelicht qu...
Saskia Zeller fotografie Saskia Zeller fotografie 3 km Foto's zoals je wilt met awardwinnende fotografe. In 1 woord: fantastisch!
Recensies
Super fijne ervaring gehad! Ik ben een plussize dame en heb hier een zwangerschapsshoot gedaan. Ze neemt alle tijd voor je, helpt je met de beste posities voor het mooiste resultaat. Heeft zelf ook leuke kledij die je gebruiken kunt en was gewoon erg vriendelijk en fezellig. Je voelt je gelijk op je gemak. Mijn man en ik zijn ontzettend blij met de fotos en de ervaring!!
Eerste ervaring met een fotoshoot. We zijn goed geholpen en de fotos zijn heel mooi geworden. Ook zijn we goede geholpen met de keuze voor een pakket. Je krijgt eerlijk antwoord en dat is heel fijn. Nogmaals bedankt voor de goede ervaring!
Petra heeft in september onze trouwreportage verzorgd. Een reuze aardige en gezellige vrouw die heel mooie foto's maakt. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en wij hebben een mooie herinnering aan deze dag. Van harte aanbevolen!
Hier een zwangerschapsshoot gedaan. Vriendelijke vrouw en dochter. Dochter deed visagie, paste make-up goed aan op je wensen en kleding die uitgekozen was. Kleding was erg mooi! Ruime keuze. Tijdens de shoot kreeg je goeie tips qua houdingen en dergelijke. Ik had totaal niet het gevoel dat ik bezig was met een shoot, omdat het zo relaxed en makkelijk overkwam. Foto's waren snel klaar en super mooi nabewerkt. Nabewerking was mooi naturel en niet te. Erg blij met het resultaat!!
Petra is een vriendelijke, empathische en professionele fotografe. Met haar flexibele instelling heeft ze in zeer korte tijd prachtige foto's geleverd, precies zoals wij die voor ogen hadden. Wij raden Petra dan ook zeer aan!
Super vriendelijk. Hele snelle reacties en afwerking. Super mooie foto's gekregen ook! Hartstikke bedankt. Komen zeker vaker terug!
Absoluut aan te raden! De foto's van onze gezinsshoot sieren nu ons trapgat. Elke dag een feestje om langs te lopen. Hele fijne voorbereiding via whatsapp gehad, zodat ze precies wist wat ik voor ogen had. Prachtige stijl. Prettige, professionele aanpak. Ging echt super goed ook met de kleinste kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid