facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MB Shoots

MB Shoots

Info

Het is mijn passie om jullie echte emotie vast te kunnen leggen elke shoot is een feestje voor mij en dat is wat je terugziet in mijn foto’s. Voor voorbeelden nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn digitale portfolio.

Geschiedenis

U kunt naast fotografie ook in onze winkel terecht voor een mooie fotolijst, voor een leuk en origineel kado of een kadebon, voor een professionele pasfoto en voor fotoafdrukken van uw digitale fotocamera, telefoon etc.
Wij informeren u graag hoe u de bestanden bij ons aan kunt leveren.
Bij onze pasfoto's ontvangt u altijd een 2e set, wat vrijere en lachende pasfoto's van dezelfde persoon geheel gratis.
Ook maken wij pasfoto's aan huis en in instellingen in Rhenen en omstreken



"MB Shoots is een fotowinkel met studio, u kunt hier terecht voor o.a. pasfoto's, fotolijsten, fotoafdrukken, fotografie, geboortekaartjes ect. Dit bedrijf word gerunt door een enthausiast team. Heeft u meer vragen bel ons gerust!"
Adres: Molenstraat 5, 3911 KK Rhenen
Telefoonnummer: 0317 612 927
Stad: Rhenen
Route: Molenstraat 5
Postcode: 3911 KK



op zoek naar gerelateerd: Decoratie fotoshoot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Even Lachen Even Lachen 179 meter Op zoek naar een fotograaf voor op jullie kinderdagverblijf, BSO, familie-kinderfeest...
Catching Moments Fotografie Catching Moments Fotografie 460 meter Zeer goede fotograaf met verstand van zaken.
De juiste click De juiste click 859 meter Het begon in 2012 met de aanschaf van een spiegelreflexcamera... Ik had al snel de sm...
Theodora fotografie Theodora fotografie 931 meter Super fijne ervaring gehad! Ik ben een plussize dame en heb hier een zwangerschapssho...
Dinografie Dinografie 2 km Klein, maar fijn museum in een aansprekend pand; Mooie collectie, prima toegelicht qu...
Saskia Zeller fotografie Saskia Zeller fotografie 3 km Foto's zoals je wilt met awardwinnende fotografe. In 1 woord: fantastisch!
Recensies
Wat een fantastiche foto's van ons gezin. Nemen de tijd voor de shoot en zeer professioneel. Manon heeft de shoot verzorgd voor ons, vrolijk en enthousiast. Iedereen was op zijn gemak. Bedankt hiervoor.
Een hele leuke cakesmash shoot gehad. Onze zoon jaxtyn was lekker rustig met de cake bezig. Hebben hem een handje moeten helpen, maar de meiden bleven erg rustig en namen alle tijd om er een mooie shoot van te maken. We zijn erg benieuwd naar de foto's.
Vandaag een fotoshoot bij MB shoots laten maken samen met mijn dochtertje, gemaakt door Manon. Wat zijn de foto's mooi geworden!! Ze wist ons op ons gemak te stellen en spelenderwijs super gave foto's te maken bij kwinterlooiyen! Een echte aanrader. Bedankt voor het vastleggen van deze momenten
Snel geholpen, vriendelijk personeel en allerbelangrijkste natuurlijk leuke foto's!
Een hele leuke en fijne cakesmash shoot gehad bij Manon voor de 1e verjaardag van onze zoon. De foto's zijn super geworden. Een mooie herinnering. <3
Ik wilde een mooie foto van mijn hond. Na wat zoeken heb ik uiteindelijk bij MB shoots een foto shoot gedaan. Samen met mijn kooiker Indi. De jonge dames waren erg enthousiast. Hebben leuke en mooie foto's gemaakt. Eigen inbreng mogelijk maar ze kwamen met veel goede en leuke ideeën. Ik ben zeer tevreden over de foto en de manier hoe de foto's gemaakt zijn. Ik zou deze fotograaf zeker aanraden als iemand foto's wil laten maken.
Hele leuke, vriendelijke en gezellige fotografe waarbij ik mij erg op mijn gemak voel, en als einderesultaat altijd hele mooie foto's! Een snelle service wat ook handig is en pasfoto's zijn binnen 5 minuten klaar wat ideaal is! Ook hebben ze hele mooie fotolijsten en kun je ze ook zelf samen te stellen zijn, dus voor ieder wat wils!
Was weer een fijne en relaxte fotoshoot. Ga er zeker weer naar terug voor een volgende.
Wij hebben zowel de zwangerschaps- newborn- als cakesmash shoot gedaan bij Manon. Over alle shoots zijn we zeer positief en erg blij met het resultaat. Manon is lief, geduldig en professioneel. We raden MB Shoots dan ook aan iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid