facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thema gietvloeren - Gietvloeren in de regio

Thema gietvloeren - Gietvloeren in de regio

Info

Wij realiseren vele soorten kunststof vloeren. Gietvloeren, troffelvloeren, siergrind vloeren en marmerstone vloeren behoren tot de mogelijkheden.

Geschiedenis

Themavloer is opgericht in 1997 en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel MKB vloerenbedrijf. Wij bewegen ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Onze materiaalkennis en opgebouwde ervaring zorgen voor een breed assortiment aan vloersystemen.
Wij brengen PU gietvloeren, EP gietvloeren, EP coatingvloeren, troffelvloeren, grindvloeren, marmerstone vloeren, cementgebonden vloeren, MMA vloeren, antislip vloeren en diverse andere kunststof vloersystemen in eigen beheer aan.

Adres: Hoefslag 7, 5411 LS Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486 - 76 90 09
Stad: Zeeland
Route: Hoefslag 7
Postcode: 5411 LS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JMSproducts.nl JMSproducts.nl 5 km JMS products helpt je echt verder, ook wanneer de KPN het laat afweten! Eindelijk na ...
Tekstwereld Tekstwereld 6 km Vakwerkdrukker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid