facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JMSproducts.nl

JMSproducts.nl

Info

JMS Products Nederland Uw Partner In Camerabewaking, Netwerk, Audio/Video Bekabeling En Accessoires

Geschiedenis

JMSproducts.nl richt zich op de verkoop van camerabeveiliging en alles wat daar mee te maken heeft.
Zoals beveiligingscamera's, dvr'd digitale video opnamen apperatuur, bekabelingen en toebehoren.
JMS heeft ook een uitgebreid assortiment netwerkproducten zoals: bekabelingen UTP/FTP CAT5 en CAT6, connectoren en gereedschappen.
Ook zijn wij aktief in de verkoop van KPN Digitenne.

De verschillende producten worden ook op verschillende websites aangeboden.
Een aantal van deze website's vind U hieronder.

www.JMSproducts.nl
www.JMSbeveiliging.nl
www.BeugelStunter.nl
www.CoaxCombikabel.nl
www.Coax-Kabel.nl
www.CCTVkabel.nl
www.DigitenneWinkel.nl
www.NetwerkTang.nl
www.RG-59.nl
www.UtpTang.nl

Adres: Kreitsberg 4, 5411RH Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486-436434
Stad: Zeeland
Route: Kreitsberg 4
Postcode: 5411RH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tekstwereld Tekstwereld 981 meter Vakwerkdrukker.
Thema gietvloeren - Gietvloeren in de regio Thema gietvloeren - Gietvloeren in de regio 5 km Wij realiseren vele soorten kunststof vloeren. Gietvloeren, troffelvloeren, siergrind...
Recensies
JMS products helpt je echt verder, ook wanneer de KPN het laat afweten! Eindelijk na 3 maanden weer tv met digitenne. Wij waren helemaal teneinde raad met de onvriendelijke KPN klantenservice en dankzij enkele vragen van de Digitennewinkel per email, was de oorzaak van het probleem zo gevonden. Snelle levering, veel producten om uit te kiezen. Dus top webshop!
De beste criteria om te oordelen of een bedrijf een product geapprecieerd kan worden, zijn de producten en de dienst na verkoop. Om een verhaal een kort te houd. TOP!! Goede communicatie, je wordt opgebeld na de online bestelling om zeker te zijn of de bestelling overeenkomt met de wensen. Pakketje komt solide verpakt toe met een informatie pakketje en bovenal een dienst na verkoop die een dikke pluim verdient. Een ware verademing!
Gave spullen besteld daar. Combi kabel UTP & COAX met bijbehorende contactdoos. Beslist aanrader. Door eigen fout verkeerd artikel besteld, maar met supergoeie hulp van JMS kwam het snel en kosteloos alsnog goed. Bijzonder betrokken en hulpvaardig.
Ik had een versterker besteld, maar deze bleek niet voldoende te zijn waarvoor ik hem nodig had. Na contact met JMS kon ik hem gewoon retour sturen en binnen een paar dagen was het geld retour gestort. Dat was helemaal super. Dank jullie wel!
CI module besteld en de volgende dag in huis. Na installatie bleek de module niet te werken en heb toen contact gehad met Jms. De module bleek defect en direct werd een nieuwe afgestuurd. Alles werkt nu perfect. Bedankt voor de Snelle service.
Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Supersnel. Duidelijke omschrijving van wat de power inserter doet, dus je weet tevoren wat je kunt verwachten. Power inserter geïnstalleerd 1 minuut en direkt een fantastische ontvangst zonder die hinderlijke blokjes.
Super webshop waar tijd word gemaakt voor de klanten. Veel spullen dus alles wat je nodig hebt om je tv en internet aan te sluiten.
Een webwinkel met de service van een speciaalzaak. Communicatie per telefoon en mail zijn helemaal top, dus hier koop ik vaker!
hallo, Het product is netjes en goed afgeleverd.
Keurig ,snel , en gekregen waar ik om vroeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid