facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theetuin de Viking

Info

Theetuin de Viking is een prachtige tuin gelegen in de Hoeksche Waard, vlakbij natuureiland Tiengemeten. U kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak.

Adres: Vikingstraat 02, 3284BG Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: +31630745205
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Vikingstraat 02
Postcode: 3284BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Helene Pannekoeken Helene Pannekoeken 1 km Lekker pannenkoeken. Niet bizonder maar wel lekker. Als het druk is zo als vandaag ka...
Recensies
Wij hebben hier gelogeerd in de prachtige B&B kamer. Alles was goed verzorgd, schoon en gezellig. We konden voor alles bij de eigenaar terecht, maar hadden verder het rijk de prachtige theetuin met veel vlinders en vogels voor ons alleen. Ook de omgeving is heerlijk, achter de tuin een bos, voor de tuin het eiland tiengemeten.
Prachtige theetuin met overdekt terras en vers gebakken taart in een prachtige omgeving. Makkelijk en gratis parkeren in een klein en rustig dorp met een super aardige gastvrouw.
Heerlijk ruime theetuin. Met lekkere producten,in een karakteristieke omgeving. Met zeer vriendelijke bediening.
Super gezellig allemaal en de high tea was toppie
Dit is de school waar ik van 1961 tot 1967 leerling was. Kwamen veel herinneringen boven. Nu mooie rustige tuin waar je kunt genieten van een drankje met overheerlijk gebak.
Ik heb een gezellige kop cappuccino kunnen drinken bij dit warme en sfeervolle etablissement. De service was naar mijn mening uitstekend, de serveersters waren zeer gastvrij. Het is zeker een aanrader voor iedereen die graag in de buitenlucht een drankje wil doen of een hapje wil eten.
Wij zijn op dinsdag 30 juli met onze fietsclub gastvrij ontvangen op deze theetuin. We hebben met 16 dames genoten van een heerlijk kopje koffie met gebak. Een aanrader, we komen zeker terug.
Ik heb een gezellige middag mogen doorbrengen in deze net geopende thee tuin en het is zeker een aanrader. Zeker op zo'n warme dag is er genoeg keuze in drinken en een hapje eten. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken.
Mooie plek voor een kopje thee met lekkere appeltaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid