facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helene Pannekoeken

Adres: Tiengemeten 19, 3284 BE Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: +31653489250
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Tiengemeten 19
Postcode: 3284 BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theetuin de Viking Theetuin de Viking 1 km Wij hebben hier gelogeerd in de prachtige B&B kamer. Alles was goed verzorgd, sch...
Recensies
Lekker pannenkoeken. Niet bizonder maar wel lekker. Als het druk is zo als vandaag kan het wel even duren voordat je je bestelling krijgt.
pannenkoek tessa; belegd met appel kaneel en rozijn. Daar heerlijk stroop over gedaan. Rustieke ambiance. Erg lekker.
Wat een afzetterij... Krijg je van een monopolie-positie op een eiland. Afgelopen zaterdag hier met mijn vriendin en 2 kinderen pannenkoeken gegeten. Was 40 euro kwijt en bij lange na niet genoeg en ook de kwaliteit van de pannenkoeken was ondermaats. We hadden alle 4 nog honger. Toen ik dit tegen de serveerster zei, zei zij dat ze er niks aan kon doen. De service was dus ook ver te bekennen. Wat is nou de kostprijs van een pannenkoek? Ik heb 10 euro voor een te kleine pannenkoek met appel en spek betaald! Ze gaf mij als optie dat ik er dan nog maar 1 moest bestellen. Ammehoela, ik ga toch niet voor 80 euro pannenkoeken zitten eten?! Mocht ik weer naar Tiengemeten gaan, neem ik boterhammetjes mee of ik ga bij de herberg eten waar je een tosti voor 2.50 hebt.
Lekker gegeten, jammer dat je 2km moet lopen om er te komen, omdat je niet meer met je boot in de haven mag liggen wegens beroepsvaart. De haven voor pleziervaart is nu 2 km verder. Dus Tiengemeten helaas geen uitvalbasis meer voor ons.
Ruimte was koud, niet klantvriendelijk op een regenachtige herfstdag. Personeel had het vooral druk met elkaar. Zelf afhalen bij volle bezetting snap ik maar bij 2tafels bezetting is dit erg gemakzuchtig. Kok mag wel een lesje in uitsmijters maken.
Slechte service appeltaart was koud en na vragen om op te warmen was het nog steeds koud en
Kleine cafetaria op 10gemeten. Relaxed lunchen. En als bonus heerlijk biologisch ijs.
Geen bediening maar erg lekkere pannekoeken!
Service laat te wensen over, vooral in zomerseizoen
Lekker een pannekoek eten na een fikse wandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid