facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theehuis Sprakel In Het Bos

Theehuis Sprakel In Het Bos

Info

Voorzien van een prachtig gelegen terras en sfeervol ingerichte ruimtes is Theehuis Sprakel in het Bos een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Geschiedenis

Theehuis Sprakel in het Bos

Adres: Overmaatweg 45, 7524 DH Enschede
Telefoonnummer: 053-4364544
Stad: Enschede
Route: Overmaatweg 45
Postcode: 7524 DH



op zoek naar gerelateerd: Sprakel in het Bos te koop funda, Sprakel in het Bos te koop, Sprakel in het Bos verkocht, Vacature Sprakel in het Bos, Prijs High Tea Sprakel in het Bos, Wandeling Sprakel in het Bos, High Tea Sprakel Lonneker, Sprakel in het Bos Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sprakel In Het Bos Sprakel In Het Bos 9 meter Was gesloten. Normaal is het goed maar wel duur. Ben de prijzen van Duitsland gewend....
Theetuin ik & mijn moeder Theetuin ik & mijn moeder 4 km Een ontzettend leuke plek om te genieten van lunch en lekkers. We keken onze ogen uit...
Eventique Party Eventique Party 6 km Mooie en knusse locatie, als ik nu nog ging trouwen deed ik het zekers hier, helaas b...
Op 't Oorbeck Op 't Oorbeck 6 km We komen regelmatig op zondag naar de theetuin alleen open op zondag, voor de mooie o...
Theetuin De Oale Zessprong Theetuin De Oale Zessprong 7 km Heerlijke plek
Recensies
Vanmiddag bij Theehuis Sprakel in het Bos een high tea gehad. Was goed verzorgd, 4 .. kosten €24,-. Locatie is erg knus, in het bos.. je kan dus lekkere buiten zitten.. Parkeerbord van het Theehuis is echter niet helemaal goed geplaatst.. kwamen aan de achterkant uit, leek niet helemaal de bedoeling… dit was wat vreemd en verwarrend. Vooraf wensen telefonisch doorgegeven voor de high tea dit werd netjes gehonoreerd. De cheescake en quiche waren mijn favorieten.. ruim aanbod in thee smaken! Erg lekker. Wel wat verwarring betreft het toelaten van klanten, ene keer wel, andere keer niet.. reserveren is dus wel een must als je ‘gewoon’ even langs wilt wippen.. Al met al, zeker een aanrader.
Leuk gezellig theehuis. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten en bij slecht weer is het binnen erg leuk sfeervol zitten tussen alle theekopjes.
We hebben deze zondagmorgen besloten om hier te ontbeiten. Heerlijk gegeten en uiterst vriendelijk personeel. Gewoon fijn om er te zijn.
Lieflijke lokatie, middenin nieuwbouw zuidkamp, behorend bij grond van vliegveld Twente. ''In het bos' kan veranderd worden naar 'bij bomen'. Thee en lekkers, zowel binnen als buiten. Een verassing tijdens de wandeltocht. Ik kom er graag nog eens.
Leuk theehuis met lekkere high tea. Het personeel is ronduit vriendelijk. Echter als het druk is zijn ze wat stug in zake extra wensen. De prijsklasse is wat hoger, de kwaliteit van het eten heel goed. Parkeren is niet altijd even makkelijk in de buurt als je slecht te been bent.. Je kunt wel een mooie ronde wandelen rondom het theehuis.
Mooie locatie, heerlijke thee soorten en heerlijke high tea. Plek om te parkeren was er weinig of er was meer plek, maar niet te vinden, we konden pas na 15 min zitten bestellen en kregen alles nog later en moesten na 1,5 uur weer weg. We hadden een klein uurtje om de high tea te nuttigen. Was fijn geweest als dat vermeld staat op de website of genoemd wordt bij het reserveren. We werden vriendelijk verzocht om af te ronden. Kwaliteit eten en drinken was prima, de rest er omheen mag nog wel verbeterd worden.
Het is bijna alsof je een klein stukje Cotswolds binnenwandelt; dit moet de natte droom zijn van iedere professionele high tea’er. We kwamen hier lunchen met een groep van 30 personen, en we hadden slechts een klein uur. De voorbereiding van het theehuis was uitstekend; de etagères met lunch werden snel en handig uitgeserveerd. Zowel de sandwiches als de quiche smaakten uitstekend. Personeel is vriendelijk en in tegenstelling tot een aantal eerdere reviews vrij vlot.
Heerlijke plek om even bij te komen. Zalig gegeten en zeer vriendelijke bediening. Daar ga ik zeker nog eens heen.
Een prachtige uitspanning / theehuis net ten noorden van de wijk Deppenbroek. Het lag altijd in het bos naast her vliegtuigmuseum. Maar tijden veranderen. Het vliegveld doet geen dienst meer, het museum is opgedoekt en het bos wordt omgetoverd tot een parklandschap met luxe villa’s en landgoedachtige huizen. Maar bij sprakel in het bos kan je nog heerlijk een kopje koffie of thee of een pilsje drinken. Binnen of buiten op het terras of onder de bomen.
Sinds de nieuwe eigenaar schandalig slecht. Bij de babyshower erg slecht versierd 1 slinger met: Oh baby en te weinig eten. Van sommige dingen maar 1 stuk. Bij vraag om meer de opmerking dat ze het druk hebben en er niet veel meer is.. wij hadden al 4 maand gereserveerd, wisten dat wij kwamen! Bij afrekenen moesten we extra toeslag betalen omdat iemand vegan blijkt te zijn.. diegene is gewoon zwanger en geen vegan. Überhaupt apart dat je daar toeslag voor betaald. Ook erg ongastvrij personeel. Absoluut Niet tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid