facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eventique Party

Eventique Party
Adres: De Reulver 114, 7544RT Enschede
Telefoonnummer: +31639451800
Stad: Enschede
Route: De Reulver 114
Postcode: 7544RT



op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Enschede, Partycentrum Enschede, Zalencentrum Enschede, Zaal huren Enschede, Zaal huren Enschede Vlierstraat, De Vrieler Enschede, Café huren Enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theehuis Sprakel In Het Bos Theehuis Sprakel In Het Bos 6 km Vanmiddag bij Theehuis Sprakel in het Bos een high tea gehad. Was goed verzorgd, 4 .....
Recensies
Mooie en knusse locatie, als ik nu nog ging trouwen deed ik het zekers hier, helaas ben ik 33 jaar te vroeg getrouwd;
Dankzij Eventique is onze huwelijk perfect begonnen. Vooraf aan onze bruiloft hebben we goede communicatie gehad met Noubar en zijn vrouw. Zij hebben ons geholpen met alles om de dag zo goed mogelijk door te komen. Er zijn achteraf geen extra kosten geweest, geen verassingen of wat dan ook. Bij Noubar is afspaak is afspraak. De beste plek om een goed feest te geven voor je huwelijk. Mijn vrouw en ik raden Eventique aan aan iedereen die nog moet trouwen. Tip: regel het optijd want deze mensen zijn zo goed, dat ze echt tot ver in het jaar vol zitten, wat ook logisch is met zo’n service. Eventique, bedankt :
Wij hebben de bruiloft van mijn zoon bij Eventique gehouden. Het is een prachtig feestzaal: nieuw en fris, met schitterende aankleding, zowel meubilair als verlichting. Over de organisatie vóór de bruiloft en tijdens het feest zelf kan ik niets anders dan lof uitspreken. Zij ontzorgen je van alle hectiek en denken met je mee in oplossingen. Respect voor deze mensen, die werkelijk nakomen wat zij beloven. Wij hebben genoten van de bruiloft, sfeer en service tijdens deze onvergetelijke avond. Team Eventique: BEDANKT voor alles!
Het is een mooie zaal. Podium is overzichtelijk. Kebab viel mee tegen,het is te hard en niet sappig.
Onze trouwdag bij eventique gevierd! Zeer geslaagde feest. Super goed geholpen door eigenaar. Met diverse dingen geholpen om het de mooiste dag van ons leven te maken en dat is gelukt. Adviseer iedereen om hier een keertje langs te gaan voor een gesprek en bezichtiging. Toppers
Goede service en dienstverlening. Het eten was heerlijk en erg mooi versierd. De zaal was wel te klein voor de gasten en het was te warm. De airco aanzetten was wel handig geweest..
10-09-22 top bruiloft gehad alles super goede bediening voor herhaling vatbaar!
Beste Eventique team, wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie fantastische inzet tijdens onze bruiloft. We kijken terug op een fantastisch feest met onvergetelijke herinneringen. Onze samenwerking met jullie was prettig en onze gasten gaven veel complimenten voor de zaal, het eten, de service en vriendelijkheid van het personeel. Nogmaals bedankt dat jullie ons een unieke avond bezorgd hebben!
In september 2019 heb ik mijn trouwfeest hier gevierd. In één woord beschreven; uitstekend! Goede service, goed eten, goed personeel. Er waren ongeveer 440 gasten aanwezig en we hebben veel positieve reacties gekregen. Ik raad Eventique Party zeker aan. Ga zo door en veel goede zaken gewenst.
Wij hebben onze verlovingsfeest hier gevierd en met veel succes. De eigenaar is een zeer vriendelijke man en daarnaast een fantastische gastheer die iedereen naar hun wensen bediend. Alle gasten waren zeer te spreken over de service. Het eten was heerlijk en de behulpzaamheid goed.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Eventique Party met het openbaar vervoer


Enschede, De Kiepe 90 meter
1
Enschede, De Kiepe 90 meter
1
508
Enschede, Buurserstraat 170 meter
2
8
Enschede, Buurserstraat 190 meter
2
8
Enschede, Geesterenbrink 210 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid