facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theaterskool

Theaterskool

Info

Bij de Theaterskool in Nieuwe Niedorp kan jong en oud terecht voor bijzondere theaterprojecten, cursussen en voorstellingen.

Geschiedenis

De Theaterskool in Nieuwe Niedorp is nieuw, fris, leuk en vooral heel gezellig! Jong en oud kan meedoen aan de bijzondere theaterprojecten van docenten Suzan Vermeulen en Patrick Kool, die beide hun sporen in theaterland ruimschoots verdienden. Zomerklassen, korte projecten en locatievoorstellingen, niets is te gek!

‘Er bestaat in het theatervak een soort verliefdheid die niets te maken heeft met sex of erotiek en zelfs niet met persoonlijke vriendschap. Het is de verliefdheid op elkaars werk en de magische verbondenheid van het samenwerken.’
Annie M.G. Schmidt

En zo is het!



"Ben jij toe aan een avond theaterplezier, wil je nieuwe mensen leren kennen en vind je het een uitdaging om uit je comfortzone te stappen? Dan is een theatercursus bij Jos Paauw echt wat voor jou! Meerdere keren per jaar starten nieuwe cursussen theatersport in Alkmaar."
Adres: Weidemolen 6, 1733PB Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0610559524
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Weidemolen 6
Postcode: 1733PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziekles Niedorp Muziekles Niedorp 1 km Wil je graag piano leren spelen ? Of wil je de draad weer oppakken en je pianospel op...
Hoeve Engelenburgh - Kunst en Zorg Hoeve Engelenburgh - Kunst en Zorg 3 km Warm, gezellig en je bent er altijd welkom
OBS de Snip OBS de Snip 18 km Deze school is superleuk! Zo leuk dat onze oudste dochter er op heeft gezeten en onze...
Recensies
Heel professioneel, leuk, vrij en zonder oordeel gegeven door Jos, ik kwam elke keer met een glimlach thuis. Maar ook kregen we op een relaxte manier dingen terug om te leren en improvisatietheater meer eigen te maken. Aanrader!
Sommige dingen zie je niet aankomen. Bv dat je een beginnerscursus Theatersport bij Jos Paauw gaat doen. Maar na een hele leuke workshopsessie was ik verkocht. Want theatersport is zo ontzettend gaaf! Podiumervaring is echt niet nodig. Iedereen kan het. Van begin tot eind heeft iedereen een grote smile op zijn of haar gezicht. En Jos is een innemende persoonlijkheid die alles goedmoedig begeleid. En die altijd positieve feedback geeft. Ik kan Jos van harte aanbevelen!
Heel erg leuk en vooral ook bijzonder hoe snel er een band ontstaat binnen de groep. Jos, bedankt!
Wie had dat gedacht. Vanaf de eerste les al volledig uit je comfort zone. Van een groepje totale vreemden van elkaar zijn we nu een groep met een hechte band en trainen wekelijks. Je leert niet alleen anderen op een hele prettige manier kennen, maar ook jezelf. Op een hele fijne maar vooral humorvolle wijze leert Jos je de fijne kneepjes van theatersport/improvisatietheater. Wil je ontspannen, creatief bezig zijn en vooral veel lachen dan zijn de cursussen en opleidingen van Jos Paauw een aanrader. Even over die drempel en je wilt nooit anders meer.
Los met Jos!! Ik kan het iedereen aanraden : Bij twijfel: DOEN. Je zal er geen spijt van krijgen. Als ik aan theatersport denk, dan denk ik aan: Kind zijn, loskomen, het beste in jezelf ontdekken, accepteren, ontwikkelen, genieten, lachen, lieve mensen, emoties, gezelligheid, enz, enz!
Geweldig om dankzij Jos en zn cursus materiaal nog meer van mezelf te ontdekken! Een uitdaging staat altijd klaar.
Wat een superleuke voorstelling van theatersport Alkmaar. Echt een vermakelijke avond gehad.
Veel gelachen en veel geleerd, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid