facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS de Snip

OBS de Snip

Info

Welkom op de facebookpagina van de Snip! Wij willen graag leuke activiteiten met jullie delen.

Geschiedenis

Welkom op de facebookpagina van de Snip! Wij willen graag leuke activiteiten met jullie delen.

Adres: Dorpsstraat 146, 1733 AR Nieuwe Niedorp
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Dorpsstraat 146
Postcode: 1733 AR



op zoek naar gerelateerd: De Snip vakantie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theaterskool Theaterskool 18 km Heel professioneel, leuk, vrij en zonder oordeel gegeven door Jos, ik kwam elke keer ...
Muziekles Niedorp Muziekles Niedorp 20 km Wil je graag piano leren spelen ? Of wil je de draad weer oppakken en je pianospel op...
Recensies
Deze school is superleuk! Zo leuk dat onze oudste dochter er op heeft gezeten en onze jongste dochter nu nog steeds. Elke dag blij naar school, dat wil toch iedereen? Er hangt een gezellige sfeer op De Snip, waar ieder kind mag zijn wie hij of zij is. Wij hadden geen betere school kunnen kiezen!! Het mooie schoolgebouw, prachtige schoolplein, leuke, lieve leerkrachten, met respect omgaan met elkaar, op De Snip klopt alles!!
Wat een fijne school is De Snip en onze kinderen gaan elke dag met plezier ernaar toe! Een kleinschalige maar o zo gezellige school waarbij alle kinderen met elkaar overal bij worden betrokken. Een hele goede sfeer in een prachtig schoolgebouw!
" de Snip" een school voor iedereen, jong en oud gaat er graag heen. Dit zijn de eerste 2 regels van het schoollied. Dat klopt precies!!! Onze dochters gaan blij naar school, en komen weer enthousiast terug. Ik zelf heb een goed gevoel over deze school, korte lijnen en duidelijke informatie, buiten dat de school een prachtig gebouw is, staat er een prachtig en enthousiast team.
Wat een fijne school is De Snip. Prachtig karakteristiek schoolgebouw en toch heel modern. Er wordt veel georganiseerd voor de leerlingen. Sniptheater op het grote podium, knutselmiddagen op de knutselzolder, kerstfeest met muziek, sportdag, vossenjacht. Ik ben blij dat ik dit met mijn 2 Snippers heb mogen beleven.
Op obs De Snip zijn mijn kinderen zichzelf en voelen zij zich thuis. Ze gaan graag naar school en als ouder heb ik goed contact met de juffen en wel 2! meesters. Ik ben elke dag blij dat ik deze school heb gekozen.
Ik heb vroeger zelf een hele fijne tijd gehad op deze school en nu gaan mijn eigen kinderen iedere dag heel blij naar school. Een vertrouwde omgeving waar kinderen elkaar helpen en steunen in alles. Meesters en juffen kennen de kinderen goed en bieden maatwerk waar nodig. Ik zou deze school aan iedereen aanraden!
Geweldige school! Kleinschalig opgezet maar groots in meedenken met de kinderen en hun ouders. Zeker een aanrader!
Super goeie school er word echt naar het kind zelf gekeken
Heel gezellige, leuke en goede school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid