facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TheaterHangaar

TheaterHangaar

Info

Facebookpagina van TheatherHangaar en Hangaar2 waar momenteel Soldaat van Oranje - De Musical speelt. Meer info via http://www.theaterhangaar.nl en http://www.hangaar2.nl

Geschiedenis

De TheaterHangaar is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig Marine Vliegveld Valkenburg te Katwijk. Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor. Uiteraard is het theater voorzien van een ruime foyer, verschillende barren, een bordes en een groot terras op de landingsbaan. Bovendien kan voorafgaand aan de voorstelling in het restaurant gegeten worden.

Maak ook kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2. Een Hangaar van 2450 m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt en plaats biedt aan 2500 personen. Hangaar2 is ook te combineren met de TheaterHangaar en het buitenterrein.



"In de Theaterhangaar wordt de musical Soldaat van Oranje gespeeld."
Adres: 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75, 2223 LA Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 71 401 45 11
ln.raagnahretaeht@ofni
Stad: Katwijk
Route: 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
Postcode: 2223 LA



op zoek naar gerelateerd: theaterhangaar plattegrond, theaterhangaar geplande evenementen, theaterhangaar eten, theaterhangaar wiki, theaterhangaar parkeren, theaterhangaar capaciteit, theaterhangaar katwijk adres, eten in de buurt van theaterhangaar katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soldaat van Oranje - De Musical Soldaat van Oranje - De Musical 328 meter Alle superlatieven zijn door mijn reviewvoorgangers wel zo'n beetje geschreven dus wa...
Recensies
In één woord:spectaculair! Wat een imponerende voorstelling, mede door die grandioze vondst van een draaiende theaterzaal. Je beleeft alles daardoor extra, mede door de suggestie dat je met zaal-en-al de diepte induikt of meedeint op het schip op de golven. Formidabele cast van de acteurs. Ja: het is een lange zit, maar alleszins de moeite waard. Tip: bestel vooraf je pauzedrankje. Hele goede inkijk gekregen op deze gebeurtenissen gedurende de Tweede Wereldoorlog.
Eindelijk deze voorstelling bijgewoond. In 1 woord: indrukwekkend. Op bekend terrein. 50jaar geleden in deze hangar gewerkt voor het MEB.
Geweldige musical soldaat van Oranje. Moet je eenmaal gezien hebben. Restaurant ook goed eten en vriendelijke Service
In een noten dop: Musical is een fantastische ervaring om een keer gezien te hebben! Voorafgaand aan de voorstelling een hapje gegeten bij het aangesloten restaurant. Deze is wat duur voor wat je krijgt. Niet al te veel keuze. Je kan hier ook een optie reserveren voor een tafel tijdens de pauze. Dan kan je een klein garnituur of iets dergelijks van te voren bestellen en staat deze klaar wanneer de pauze begint je hoeft niet meer te wachten met bestellen. De foyer is wanneer het uitverkocht is flink druk. Wachtrijen voor en drankje niet uitgesloten. De musical zelf! Wanneer je voor de eerste keer gaat is het een fantastische ervaring. Het idee van een rond theater is echt super! Unieke prestatie. Zit je op de eerste rijen dan zit je echt middenin de actie. Soms even naar links kijken soms naar rechts of zelf een beetje over je schouder. De musical zelf is niet een die het van de zang kwaliteit moet hebben. Deze is prima maar andere musicals zijn dan beter. Kwa acteerwerk is het zeker op de eerste rijen mooi om te zien hoe de acteurs in hun rol zitten. De beleving is echter dat waar voor je komt en die is super! Het verhaal, het podium, de hangaar, de elementen. Het maakt deze musical uniek. Ik heb genoten! Nog een keer gaan is zeker een optie maar dan ergens in het midden van de zaal om alles te kunnen zien ipv vooraan.
Prachtige locatie en een fantastische musical gezien al voor de derde keer. Fantastische avond, zeer vriendelijke personeel vanaf entree, garderobe, winkeltje, horeca tot aan de zaalwachten. Perfect geregeld. Groot compliment!
Goede parkeerplaatsen, goede doorstroming van de bezoekers, zelfs in de pauze bij Soldaat van Oranje
Musical is onwijs leuk, maar als er tijdens het eerste deel lege plekken zijn, worden die bezet door mensen die het eerste deel ergens anders zaten. Je krijgt toch een ticket met stoel nummer. Maar als er een andere plek beschikbaar is zodat jij het beter kan zien en een kind van 10 niet vind ik het heel jammer. Nogmaals Musical was TOP
Mooie locatie op een voormalig vliegbasis. Voor het theater moet je een behoorlijk stuk over de vliegbasis rijden en rij je uiteindelijk zelfs een stuk over de landingsbaan. Ruim voldoende parkeerplaatsen en na afloop van de voorstelling Soldaat van Oranje kon er ook snel weer worden weggereden.
Soldaat van Oranje is een belevenis en dus veel meer dan horen en zien. De TheaterHangaar is goed bereikbaar en voor de deur kan je betaald parkeren. Restaurant Noordeinde is prima om voor de voorstelling een hapje te eten. Geen bijzondere kaart maar voor iedereen wat wils voor een nette prijs bediening van vriendelijk personeel.
Geweldige ligging. Mooi theater. Geluid van acteurs was te zacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid