facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje - De Musical

Info

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema.



"Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.Soldaat van Oranje – De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3,4 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal"
Adres: Wassenaarseweg 75, 2223 LA Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Katwijk
Route: Wassenaarseweg 75
Postcode: 2223 LA



op zoek naar gerelateerd: soldaat van oranje verhaal, soldaat van oranje locatie, soldaat van oranje duur, soldaat van oranje arrangement, soldaat van oranje cast, soldaat van oranje film, soldaat van oranje wiki, soldaat van oranje boek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minidisco Minidisco 258 meter Minidisco! De allerleukste dansliedjes voor kinderen!
TheaterHangaar TheaterHangaar 328 meter In één woord:spectaculair! Wat een imponerende voorstelling, mede door die grandioze ...
Recensies
Alle superlatieven zijn door mijn reviewvoorgangers wel zo'n beetje geschreven dus wat rest er dan nog? Alleen maar een zoveelste bevestiging middela 5 sterren? Ja. Zeker! Dit moet iedereen gezien hebben! Punt. Beter wordt het op musicalgebied echt niet de komende tijd. Alles klopt. Vanaf de website en reservering tot het einde wanneer je de parkeerplaats verlaat. Wat een inzet van de cast en niet te vergeten al die mensen achter de schermen. Die verdienen allemaal een hele dikke pluim. Van het geweldige live muziekensemble tot parkkerwachf en van grimuer tot beveiliger. Het is een goed geoliede machine maar steeds is er de human touch die je weet te raken. Wat een verhaal. Wat een productie. Wat een geweldige beleving. Een staande ovatie aan allen!
Echt de mooiste musical die ik ooit gezien heb. Echt fantastisch concept, met 360 draaizaal, indrukwekkend verhaal. Eén nadeeltje. Erg korte pauze, waardoor je een keuze moet maken of plassen of een bitterbal met borrel. We konden ons borrelplankje niet op krijgen, terwijl we dit van te voren besteld hadden. Ook een mooie locatie om dit verhaal te vertellen
5 jaar geleden zijn we hier geweest en erg van genoten. In de tussentijd vele musicals bezocht en besloten deze nogmaals te boeken, met het risico dat de musical minder goed zou bevallen. Wij hebben zo enorm genoten! Ongelooflijk hoe goed er word gespeeld. Dit keer hebben ze alles uit de kast gehaald om ieder detail perfect te krijgen, zodat het niet eens meer voelt alsof je naar acteerwerk kijkt, maar live kijkt naar een stuk uit de 2e wereld oorlog. Mocht je hier nog niet heen zijn geweest, dan raden we aan om hier echt een keer heen te gaan!
Absoluut meesterwerk! Het was mijn 3de keer in zo'n 7 jaar. En ik wil nu al nog een keer gaan. Drie verschillende casten gezien, drie volle zalen en het was weer genieten, misschien zelfs meer dan ooit. Wat een prestatie, ongelooflijk, alles klopte gewoon en de acteurs hebben mij diep in mijn hart geraakt. Vanaf de eerste minuut wordt je meegenomen in het verhaal en er is geen moment voor afleiding. Wat ik ook enorme pluspunt vind zijn vriendelijke en aardige medewerkers van parkeren tot horeca, shop en medewerkers in de zaal. Je wordt echt ontzettend warm ontvangen. Ik raad dit zeer zeer aan.
Dit was de 2e keer dat ik hem heb gezien, toen helemaal achteraan nu op de 6e rij. Blijft een goed verhaal met een prachtig decor en antausiaste cast. Het geluid was voor de pauze, bij ons op de 6e rij minder vond ik. Ik kon soms de tekst niet verstaan. Voor de details is het een goede plek maar voor het geheel kun je beter wat meer naar het midden gaan zitten. Gaat het zien
Geweldig wat een spektakel, indrukwekkend verhaal, goed gezongen en geacteerd, erg afwisselend. Je hebt niet door dat je 3 uur aan het kijken bent. De tijd vliegt. Hapjes en drankjes ook goed geregeld met pauze arrangement. Zelfs bij toiletten valt het wachten erg mee.
In eerste instantie zouden wij al in 2020 deze musical bezoeken, maar toen kwam COVID-19 om de hoek. Uiteindelijk hebben we dan toch opnieuw kaartjes gekocht, inclusief lunch vooraf en het pauze-arrangement. Parkeren kan voor de deur. Te gekke ervaring! De bak waarin je zit, draait naar steeds weer andere decors. Vooraan heb je wat minder zicht, omdat het podium rond is en je niet 3 kanten tegelijk op kunt kijken. Pauze-arrangement was wat tegenvallend veel te zout, maar verder een hele mooie ervaring!
Beter dan dit wordt het niet op musical gebied. Het klopt van A tot Z. Parkeren op een oude landingsbaan, ontvangst in een in stijl gebouwde foyer. Huiselijke inrichting. Blijkt dat je door het decor loopt richting de stoelen, die prima zetten. Beenruimte is ok. Het verhaal zelf wordt heel mooi gebracht en indrukwekkend. Mede door de grote decorstukken. Waren hier voor de eerste keer, maar komen zeker terug. Als we wat moeten noemen ter verbetering: wieltjes van de grote panelen hoorde je als open/dicht gingen en het geluid van met name de acteurs was soms harder en zachter waardoor het niet altijd even duidelijk was.
Het was een geweldige ervaring.gied acteerwerk van de gehele crew. Heel emotioneel, komt echt wel binnen Enige minpunt is het restaurant. We kregen lauw eten geserveerd en na onze opmerking hierover werd er niets mee gedaan. Het enige warme aan de maaltijd was de friet Hadden we meteen moeten melden volgens hun. Ook de koffie en thee waren op momenten lauw geserveerd, we waren niet de enige die dat opmerkten.we hebben met meerdere mensen gepraat en dat ook gevraagd . Doe hier iets mee.......
Wat was dit een indrukwekkende musical. Je wordt echt mee genomen in het verhaal. Alles eromheen was ook goed geregeld! Ik snap wel waarom zoveel mensen deze musical jaarlijks bezoeken. Echt de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid