facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater aan de Slag

Theater aan de Slag

Info

Theater aan de Slag

Geschiedenis

Geweldig leuk en knus theater in Culemborg voor concerten, dans, cursussen en veel meer. Bezoek de site eens en wie weet tot ziens! Beleef het onverwachte en vaak onbekende talent van de meest uiteenlopende mensen, genres en muzieksoorten! Bezoekers zijn verrast en enthousiast over de locatie, ruimte en natuurlijk over de artiesten. Je kunt ze écht aanraken!

U kunt nu kaartjes bestellen voor de concerten (bij voorkeur via e-mail).
Heeft u vragen over cursussen of lessen, neem contact op via ons telefoonnummer of e-mail:
[email protected] (middels je eigen emailprovider)

U ontvangt binnen 5 werkdagen via e-mail een bevestiging van uw bestelling met daarin informatie over de betaling en verzending van de kaartjes naar uw huisadres. Vergeet niet uw naam, adres, emailadres, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten per concert te vermelden. Heeft u na één week nog geen reactie ontvangen, neem dan nog even contact op.
Als u kaartjes wilt reserveren op de dag dat het gewenste concert plaatsvindt, doe dat alstublieft telefonisch via 0345-515309, bij geen gehoor 06-14970657 / 06-1887 2847.


Theater aan de Slag aan de Herenstraat 20 vindt u in het centrum van Culemborg. Aangezien het centrum autoluw is, kunt u parkeren op t Hof of t Jach - dichtstbijzijnde parkeerplaatsen (op vrijdagavond tot 21 uur betaald voor € 0,90 per uur op zaterdagavond en zondagmiddag gratis). Op de parkeerplaatsen aan de Palumbusweg kunt u dagelijks gratis parkeren, Palumbus ligt op loopafstand van het centrum.

Adres: Herenstraat 18-20, 4101 BT Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Herenstraat 18-20
Postcode: 4101 BT



op zoek naar gerelateerd: Storytelling Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fransche School De Fransche School 204 meter fijne plek hoor, stoelen zijn hard zeggen mensen maar val wel mee. Wel irritand dat t...
CBF CBF 874 meter Official page of DJ/Producer duo CBF. Check our Soundcloud. Booking? Send an e-mail a...
Active Transport Active Transport 1 km Heavy Rock from the Heart of Holland
Mijn pop huilt 's nachts Mijn pop huilt 's nachts 2 km "Mijn pop huilt 's nachts" vertelt het waargebeurde verhaal van George en Ursula Levi...
Recensies
Het meest knusse en gezellige theater in Culemborg. Muziek, sfeer, koffie en altijd een persoonlijk welkom door Peter en Anja. Topmensen en toplocatie.
Intiem en gezellig theatertje. Peter en zijn vrouw beheren hetvmet veel passie en inzet om het iedereen naar de zin te maken met een gevarieergevarieerd. Beslist eens gaan kijken!!
Het was een geweldige oudejaarsavond. Altijd genieten bij theater aan de slag.
Klein maar fijn! Héél erg gezellig ingericht.
Geweldig oud en nieuw top 2000 feest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid