facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Wedding DJ

The Wedding DJ

Info

The Wedding DJ zorgt voor een knallend einde van jullie huwelijksdag.



"The Wedding DJ verzorgt DJ entertainment op huwelijksfeesten binnen Nederland en België.Jullie wensen als bruidspaar staan bij ons voorop. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij hoe jullie de avond graag zien. Muziek speelt hierin een belangrijke rol. Aan de hand van de wensen kijken wij welke DJ uit ons team het beste voldoet. Wij zijn overtuigd van de juiste persoon op de juiste plaats.De DJ is het belangrijkste onderdeel van onze dienstverlening. Een DJ is te boekingen met of zonder apparatuur. Qua apparatuur hebben wij een aanbod van verschillende shows. Deze zijn samengesteld zodat voor ieder evenement de juiste show is te kiezen.Kijk voor alle informatie op onze website en wij gaan graag in gesprek!"
Adres: Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0768884505
ln.jdgniddeweht@ofni
Stad: Etten-Leur
Route: Sander 38
Postcode: 4871 NB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: wedding dj leon, id dj, bruiloft dj
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A&M Audio A&M Audio 0 meter A&M Audio verzorgt drive-in shows en dj's op verschillende feesten zoals: bruiloften,...
Psound, Sound & Light Psound, Sound & Light 1 km Van de zoommeetings tot een knallende feestavond op onze internationale bruiloft met ...
SV Sound SV Sound 2 km SV Sound
Recensies
We hebben een hele fijne ervaring met thewedding dj! Het eerste contact is geweest met Albert en hij was erg snel in zijn contact en dacht goed met ons mee. Tijdens de avond waren Maurice en Albert allebei aanwezig! We hebben een fantastische avond gehad en veel goede reacties gekregen over de feestavond en dj’s. Mochten we ooit weer een feest geven dan schakel ik the wedding dj zeker in! En wij zullen ze ook altijd aanbevelen :-
Dit was helemaal top! We hadden al snel contact en een eerste afspraak gemaakt. Op basis van een eerste gesprek en muziekvoorkeuren via eigen webomgeving en muziektinder werd er een DJ aan ons gekoppeld. Bij een wedding event konden we al kennis maken met onze DJ en dat was Bart van Halder. Dat bleek al snel een hele fijne match. We hadden een heel tof gesprek en al snel wisselden we toffe nummers uit. Hij voelde al snel aan naar wat voor feestje we op zoek waren. Maar ook het contact waren steeds korte lijntjes en relaxt! Daags voor de bruiloft hadden we nog een videocall met Bart om de laatste puntjes door te nemen. Dat gaf een heel geruststellend gevoel. Op de dag zelf was hij ruim op tijd aanwezig om alles op te bouwen. En het feest: GEWELDIG! De playlist was goed opgesteld, maar afhankelijk van het feest, de verzoeknummertjes en een paar duimpjes en knipogen werd het feest nog beter dan we hadden gedacht. Op de juiste momenten zorgden de sparkulars voor extra spektakel. Nu nog aan het nagenieten en hebben we veel complimenten gekregen over het feest en de DJ. Zowel qua communicatie als feest had het niet beter gekund. Nogmaals heel veel dank DJ Bart!
Goede organisatie en goed geregeld door Bas. Dj Stefan was helemaal goed! The Wedding DJ heeft er onder andere in ieder geval een top feest van gemaakt!
Toen wij gingen trouwen, hadden wij 1 belangrijke voorwaarde; we zouden een dj boeken via FI. Onze verwachting is meer dan uitgekomen. TOP avond gehad; zoveel complimenten; o.a. van de ouders van Ron Haans dat het lang geleden was dat ze zo'n heerlijk dansfeest hadden!
Wij hebben voor ons 10-jarig huwelijksjubileumfeest de WeddingDJ ingeschakeld en zijn supertevreden! De voorbereiding samen met Albert was naast professioneel ook erg gezellig. Hij heeft vervolgens de perfecte match voor onze muzieksmaak gevonden nl. DJ Carl. Ook met hem was de voorbereiding erg fijn aangezien er goed rekening gehouden werd met de nummers die wij mooi vinden. Daarnaast was het ook gewoon erg gezellig. Er is bij de WeddingDJ ook de mogelijkheid om zelf in een onlineomgeving je favoriete nummers in te voeren. En vervolgens heeft DJ Carl met deze nummers en eigen aanvulling geweldig gedraaid op het feest en zag de DJ booth met aankleding en verlichting er fantastisch uit! Iedereen was erg enthousiast, hij kon goed de sfeer erin houden met de juiste muziek en heeft geweldig gedraaid! Dussss een enorme aanrader want gezellig, zeer professioneel, sympathiek, flexibel, men luistert goed naar je muzieksmaak, mogelijkheid tot nummers aanvragen en heel goede voorbereiding mede door de online omgeving. Oftewel Toppertjes met passie en liefde voor muziek en het vak! Susan en Lex den Hamer
In één woord WAUW! Bas heeft afgelopen zaterdag mét een brede glimlach op zijn gezicht ons bruiloftsfeest verzorgd. Na een gezellige kennismaking op locatie en een laatste detailbespreking via Teams heeft Bas alles tot in de puntjes verzorgd/uit handen genomen. We hebben een onwijs mooi feest gehad om nooit te vergeten, nogmaals bedankt Bas! :
Een goed trouwfeest moet natuurlijk de perfecte afsluiter worden van een perfecte dag. In ons geval is dat helemaal gelukt en The Wedding DJ heeft daar zeker aan bijgedragen. In de gesprekken vooraf is goed naar onze wensen geluisterd en deze hebben we dan ook terug gezien op het feest. Op het moment dat we wel zelf iets miste in de muziek was het genoeg om dit even snel aan Stefan of Albert te melden en ze paste hun set er meteen op aan. Ook van onze gasten hebben we tot op heden alleen maar positieve feedback gekregen, er stond echt een DJ en niet zomaar iemand die liedjes afspeelde. Hulde ook voor Albert die snel langs was gekomen omdat Stefan in de file stond. Hierdoor was er geen vertraging aan het begin van het feest. Uiteindelijk is Albert heel de avond gebleven en hebben ze samen een geweldige show neergezet.
Wij hebben echt een knalfeest gehad, het was bloed en bloedheet maar Dj Joep heeft werkelijk iedereen op de dnsvloer gekregen, jong, oud, mensen met beperking, autisme en iemand die zelfs met krukken niet van de dansvloer te krijgen waren. The wedding DJ jullie hebben van begin goed geluisterd, en alles uit de kast getrokken, niks was te gek of te moeilijk, dank jullie wel! Zeker Joep en Albert, toppers! Groetjes Stefan Linda en Cj van Trijp
We hebben een geweldige bruiloft. Bart heeft super gedraait!! Heel de avond heeft de dansvloer vol gestaan. Al vanaf de voor gaande gespreken helemaal tevreden over The wedding DJ.
We hebben gebruik gemaakt van de service van The Wedding DJ voor onze bruiloft bij Landgoed Wolfslaar. Bij het opzetten van de spullen is goed rekening gehouden met de ruimte en bezigheden op de dag, wel vreemd dat aan ons als bruidspaar tijdens onze huwelijksshoot dingen gevraagd werden qua opstelling, hiervoor was onze ceremoniemeester beschikbaar. Verder heeft onze DJ Maurice er voor ons een knalfeest van gemaakt. Vooraf hebben we de mogelijkheid gehad om kennis te maken en hem wat inzicht te geven in onze muziekstijl. Hier heeft hij zeker gebruik van gemaakt bij het opstellen van de muzieklijst voor onze bruiloft. Ook werd er tijdens het feest enorm goed ingespeeld op de sfeer/smaak van de gasten - hierdoor bleef het feest gaan zonder in te zakken. Ook een enorm leuke feature vonden wij het spelen van de muziektinder om de DJ's een kijkje te geven in onze muzieksmaak. Enorm professioneel bedrijf, kundig personeel & absoluut, 100% aan te raden voor feesten en partijen!! Wij zijn zeer tevreden klanten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid