facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psound, Sound & Light

Psound, Sound & Light

Info

Psound is de specialist in het verzorgen van drive-in shows tijdens huwelijksfeesten. Onze dj's maken van elke gelegenheid een knalfeest!

Geschiedenis

Psound is al jarenlang de betrouwbare partner waar u terecht kunt voor:
-Discjockeys
-Drive-in shows
-Verhuur licht & geluid
-Artiestenversterking
-Evenemententechniek

Psound is gevestigd nabij Breda en nabij Sittard, kortom Psound is leverancier voor geheel Zuid-Nederland.

Voor meer info en de prijslijst zie onze website onder het kopje "verhuur" (let op; dit zijn stukprijzen voor losse verhuur), wilt u een complete invulling voor uw evenement, neem dan contact op via het contactformulier en u ontvangt binnen 2 dagen een vrijblijvende offerte.

Voor informatie en advies kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons terecht.
Wij zien u graag terug bij Psound!


Met vriendelijke groet,


Het Psound-Team



"Psound is een licht-en geluidsbedrijf dat slechts gebruik maakt van Pro audiovisuele materialen.Bij ons kunt u terecht voor:-Drive-in shows/Dj shows-Verhuur licht, geluid, beeld, podium, specialeffects-Maatwerk invulling voor uw evenement.Drive-in show hurenPsound onderscheid zich door een groot aanbod aan drive-in shows en ervaren Dj’s. Willen jullie een allround Dj huren voor jullie huwelijksfeest of voor uw bedrijfsfeest? Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor de drive-in show die bij jullie past.Pro licht & geluid hurenZowel zakelijk als particulier kan bij Psound terecht voor de huur van licht, geluid & beeld.Om u te ontzorgen kan er gekozen worden voor levering en montage op locatie."
Adres: Spoorlaan 7, 4872 XM Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0765321226
Stad: Etten-Leur
Route: Spoorlaan 7
Postcode: 4872 XM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Psound photobooth, DJ huren bruiloft, Geluidsset huren Breda, DJ voor bruiloft, DJ booth huren Rotterdam, Beamer huren Etten-Leur, Licht en geluid Etten-Leur, Speakers huren Roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Wedding DJ The Wedding DJ 1 km We hebben een hele fijne ervaring met thewedding dj! Het eerste contact is geweest me...
A&M Audio A&M Audio 1 km A&M Audio verzorgt drive-in shows en dj's op verschillende feesten zoals: bruiloften,...
SV Sound SV Sound 2 km SV Sound
Recensies
Van de zoommeetings tot een knallende feestavond op onze internationale bruiloft met DJ Ben Jansen, alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken en de dansvloer is gevuld geweest van het moment dat onze openingsdans geweest was tot het einde van ons feest!! Een dikke aanrader!!!
Beste lezer, Ik wil graag een review achterlaten. PSound heeft 1 April geen grap bij mij en mijn vrouw op onze bruiloft een geweldige show en feest neergezet. Het gesprek vooraf was heel fijn en gastvrij. We hadden direct het gevoel van “jij mag op onze trouwdag het feest verzorgen, dat gaat helemaal goed komen.” Op de dag was er even een klein dingetje de set de kleinste die er is was best wel groot voor de knusse locatie die we hadden. Er bleef geen dansvloer over. Gelukkig was dit heel snel en goed verholpen. Wij hebben de openingsdans kunnen uitvoeren en daarna is het feest los gebarsten en hoe!! Op het einde iets langer doorgaan was geen probleem. Speciale wensen of nummers wordt allemaal geregeld. We hadden ook de photo-booth erbij ook dat is geweldig. Zo ontzettend veel leuke maffe lieve foto’s al voorbij zien komen. En je krijgt alle gemaakte foto’s ook digitaal! 4 sterren want de communicatie kan iets beter. Zoek je een DJ die weet hoe je een feestje moet bouwen? Zoek niet verder!! Groeten Wesley
Hun zijn top! Ze luisteren naar je wensen, hebben goed contact en zijn zeer goed bereikbaar. Er is echt gekeken naar onze wensen en hebben het feest draaiende gehouden! Ze spelen goed in op de sfeer en kan ik en mijn man ook echt zeggen dat die 100 procent dans garantie kloppend is. Ik zou zeggen, als u een goede dj wenst met top kwaliteit, moet je bij hen zijn! Wij hebben een top bruiloft gehad. Liefs Daniel&Mariska Koks
DJ Rick heeft via Psound op onze bruiloft gedraaid. Wij en onze gasten hebben een geslaagde avond gehad die voldeed aan al onze wensen. Prettig dat er kort van tevoren contact werd opgenomen over onze wensen. Aan het einde van de avond, kregen we de kaartjes met verzoekjes van de gasten op een borrelplank cadeau waar plastic om heen zat. Een aantal dagen later, deze verzoekjes eens doorgekeken en toen kwamen we erachter dat onze namen en de trouwdatum op de borrelplank stonden, echt een superleuke verrassing!
Na ons eerste gesprek met Patrick hadden we meteen heel veel zin in ons bruiloftsfeest. Patrick snapte onze wensen helemaal. Door de uitgebreide vragenlijst kun je alles aangeven. Helaas moest ook ons feest uitgesteld worden, maar afgelopen zaterdag was het dan zover! En wat hebben we GENOTEN!! Patrick draaide top en door de opening met ons zoontje zat de sfeer er meteen in! Alleen maar complimenten!!
Voor een bruiloft waren wij op hele korte termijn bruiloft vond over 3 dagen plaats op zoek naar een dj omdat de geboekte dj had afgezegd. Via via in contact gekomen met Patrick, hij was direct heel behulpzaam en heeft uiteindelijk 4 dj's gevonden waar wij uit konden kiezen. Hij heeft hier niks voor gevraagd dus wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn hulp en dat hij ons uit de brand heeft geholpen.
DJ Milan heeft alle gasten, variërend in de leeftijd tussen 20 en 82, de hele avond op de dansvloer weten te houden. Topfeest!
Afgelopen donderdag hebben we een fantastisch feest gehad, verzorgd door DJ Ben! Hij voelde het publiek goed aan en heeft aan al onze wensen voldaan. Bedankt Ben!
We hebben op onze trouwdag een fantastische feestavond gehad dankzij Psound! DJ Ben wist precies de juiste afwisseling te maken in muziek en daarmee voor iedereen een topavond te bezorgen. Dankjewel!
Bedankt voor de onvergetelijke avond! Jullie ervaring met bruiloftsfeesten heeft van de avond ‘n groot succes gemaakt. De voorbereiding en professionaliteit waren perfect en namen ‘n hoop werk uit handen. Super bedankt, dj Milan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid