facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Shore Scheveningen

The Shore Scheveningen

Info

The Shore is een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid waar duurzaamheid centraal staat.



"The Shore is een duurzame surfschool en ontmoetingsplek in Scheveningen. Een huiskamer aan het strand voor surfers, natuurliefhebbers en mensen die graag eerlijk en bewust leven. Bij surfschool The Shore ben je weg van drukte en schreeuwerigheid. Met je voeten in het zand en je haren in de wind.Op ons dak vind je zonnepanelen en zonneboilers. In onze keuken en in de surfshop biologische en lokale producten. Bij onze surfschool is alles zoveel mogelijk duurzaam. Zodat de zee en het strand er ook altijd zullen zijn. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze kleinkinderen."
Adres: Strand Noord 2A, 2586ZZ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0649392095
Stad: Scheveningen
Route: Strand Noord 2A
Postcode: 2586ZZ



op zoek naar gerelateerd: The Shore Opening, Beste surfschool Scheveningen, The Shore vacatures, Surfles Scheveningen, The Shore Opening 2023, Aloha Scheveningen, Surfen Scheveningen golven, Hart Beach Scheveningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALOHA SURF ALOHA SURF 94 meter Waanzinnig genoten van de artiesten en de rest er om heen. Volgend jaar kommen we wee...
Hart Beach Hart Beach 224 meter Surfshop | Surfschool | Events | Food&Drinks | Webshop De verschillende takken van H...
Jumpteam Scheveningen Jumpteam Scheveningen 351 meter Als ik jonger was had ik dit ook graag gedaan,ik ben een aantal jaren lid geweest bij...
Just Surf It Just Surf It 514 meter www.justsurfit.nl Surfen / Powerkiten / StandUp Paddle surfen / lightwind ski...
Wave Sup School Wave Sup School 2 km Top tijd gehad in het water! Leuke activiteit om te doen met een groep... er worden f...
Recensies
1ste keer gewerkt bij the shore evenement the clash of sound. heel erg veel leuke mensen goede sfeer echte aanrader the shore.
Echt een top plek. Mensen zijn er heel vriendelijk en hoe vaker je gaat, hoe meer je je thuis gaat voelen. Ik ben 1x bij hartbeach geweest voor het suppen en daar is het best wel gericht op het commerciële en ook hartstikke druk. Bij de shore is het meer een huiselijk gevoel en wat knusser. Surfleraren zijn echt suuuper leuk!! Enige mindere is dat de pashokjes klein zijn, maar dat is ook echt alleen wanneer het druk is.. verder tooopp! Als ik verder ga zonder lessen, dan blijf ik sowieso bij de shore!
Leuk zaakje waar je een drankje en hapje kan pakken maar ook surfles kan krijgen. Misschien een beetje knullig qua kaart, maar wat er is is wel echt lekker, met verantwoorde producten en geen wegwerpplastic. Hele leuke inrichting
Drankjes zijn prima. Personeel is niet met de klanten bezig en niet bijzonder vriendelijk. Moesten alles zelf aan bar halen. Twee pizza's besteld. Op de vegan pizza zat 0-0 vegan cheese en de andere pizza was verbrand en moest opnieuw. Zou 2 min duren not. Ze kwamen uit de diepvries en dat was te merken ook. Korst was mega droog. Daarnaast kwamen de prijzen niet overeen met de website. Het zou €29,- bij elkaar zijn, maar moest €36,- afrekenen. Excuus dat het de prijzen van vorig jaar waren. Het seizoen is al voorbij, halloooo? Serieus €36,- voor 2 diepvriespizza? Super slechte kwaliteit. Schaam jullie!
The Shore is de meest duurzame surfschool en ontmoetingsplek van Scheveningen. Een huiskamer aan het strand voor surfers, natuurliefhebbers en mensen die graag eerlijk en bewust leven. Bij surfen hoort een gezonde lifestyle. Bij The Shore vind je een menukaart die eenvoudig en puur is. De gerechten en drankjes worden met veel aandacht bereidt. Alles wat we serveren is biologisch en vrij van geraffineerde suikers. Onze Specialty Coffee en pancakes nemen we bijzonder serieus en zijn een goede basis voor je surfsessie. Als je uit het water komt staat er een verse smoothie voor je klaar, of één van de diverse bieren van de tap of op fles. Hier kun je dus met een gerust gevoel duurzaam genieten!
Ik kijk terug op een zeer geslaagde eerste surfles : Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de prijzen zijn goed voorbeelden: 37,50€ voor een groepsles van twee uur inclusief materiaal, 18€ voor twee uur materiaal huur zonder lesik had het veel duurder verwacht en de surfles was super leuk! Helaas woon ik zelf aan de andere kant het van land, anders was ik hier vanaf nu regelmatig te vinden!
Leuke strandtent met surfersvibe nabij de Scheveningse havens. Wel even wennen dat ze enkel organische drankjes hebben, maar die waren dan wel weer erg lekker. Personeel is erg vriendelijk en je wordt snel geholpen.
Mooie strandclub. In de ochtend surfen, zwemmen en een bakje koffie. De bediening vriendelijk als altijd. Hoe beter kan de dag beginnen?
Lekker relaxt sfeertje. Vandaag eerste surfles gehad. Korte maar duidelijke uitleg en daarna het water in. 2 uur verder en meteen mijn eerste golf gesurfd. Op naar de volgende les.
Scheveningen blijft mijn favoriete strand in Nederland om lekker ff uit te waaien of om gewoon van de zeelucht te genieten. Na de renovatie van een aantal jaren geleden is de Boulevard er ook echt op vooruit gegaan. Parkeergelegenheid is er genoeg in de nabij gelegen parkeergarages. De prijs is wel flink maar dat is te verwachten. Genoeg beachclubs en andere horeca aanwezig om je goed te vermaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid