facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALOHA SURF

ALOHA SURF

Info

Surfschool - Surfshop (Surferswebshop) - Event - Kitchen

Geschiedenis

Wij zijn 365 dagen per jaar open!!!

Maurice Kolijn is op 8 jarige leeftijd begonnen met windsurfen in 1978. In 1990 is hij langzaam overgestapt op golfsurfen. Hij is begonnen om les te geven vanuit een lokale surfshop in 1997. Hij heeft sinds 2000 zijn BSA (British Surfing Association) en Beach lifeguard diploma. Medio 2002 hebben Daphne en Maurice samen besloten om voor kwaliteit te gaan en een eigen surfschool te gaan runnen. Deze jarenlange ervaring heeft hij gebruikt om de kwaliteit van de lessen te optimaliseren.

Daphne Kolijn is door Maurice in contact gekomen met het surfen. Met haar achtergrond in de horeca en haar jaren lange ervaring als Sales Manager Nederland vormen zij een sterk team. Bovendien kan Daphne het niet nalaten om leuke beachevenementen te organiseren. Ze heeft dan ook Aloha Event opgestart om een breder scala aan activiteiten op en rond het strand aan te kunnen bieden.

Samen hebben ze besloten SURFERSWEBSHOP op te zetten wat daarna een ECHTE surfshop is geworden in het F.A.S.T. surfdorp!
Sinds maart 2015 is de eenheid van Aloha (kitchen, shop en surfschool) permanent gevestigd op het strand van Scheveningen.

Aloha surfschool: 06 24 88 90 37 (Maurice)
Aloha event: 06 13 03 34 30 (Daphne)

____________________________________________________________

LESSEN:
Als je wilt leren surfen kan je het beste beginnen met surflessen te nemen. De 2 uur durende surfles bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Na de theorie en het droogoefenen volgt het praktijkgedeelte en gaan we "echt" surfen. De over het algemeen kleinere golven in de Noordzee blijken bij uitstek geschikt om de eerste beginselen onder de knie te krijgen met de zogenaamde longboards kan je door de kleinste golf al meegenomen worden.

Zie onze site voor meer info!

____________________________________________________________
VERHUUR:
Als je al enige ervaring hebt en je weet om te gaan met de (mui)stroming en de voorrangsregels dan kan je bij ons surfmateriaal huren.

We hebben allerlei soorten boards; longboard, mini malibu, shortboard en fish. Van de merken Walden, BIC, NSP en verschillende custommade boards. Ook hebben we enkele bodyboards en skimboards. Sinds 2009 hebben we ook SUP's (stand up paddelboards) voor de verhuur van NAISH en BIC .

Prijzen boards:
• 1 uur € 10,- elk volgend half uur € 2,50
• 4 uur € 25,-
• 8 uur € 40,-

Prijzen wetsuits:
• als set samen met board eenmalig € 2,50
• verhuur losse wetsuit € 2,50 per uur

Prijzen losse items:
• schoenen/boots eenmalig € 2,50
• handschoenen eenmalig € 2,50
• caps eenmalig € 2,50

20 uren voordeelkaart:
Tien maal een complete set huren; surfboard en wetsuit (schoenen, cap en handschoenen) voor maximaal 2 uur per keer voor € 100,-

Prijzen Skim en bodyboards:
• € 5,- per uur.

Prijzen SUP's:
• € 10,- per uur



"Geniet van een dag vol surf en Hawaiiaanse beachvibes bij Aloha! Op slechts 100 meter van het Noordelijk havenhoofd op het strand van Scheveningen vind je onze tropische beachclub, surfschool en surfshop. Hier kun je surfles volgen, surfboards en wetsuits huren, maar ook chillen in het zonnetje op het terras en heerlijk eten of borrelen in onze surfbar. Nieuwe surfgear nodig? Wij staan altijd voor je klaar in de surfshop met het beste advies! En het goede nieuws is, wij zijn 365 dagen per jaar geopend!"
Adres: Strand Noord 2b, 2586 ZZ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070-3227171
ln.frusahola@loohcsfrus
Stad: Scheveningen
Route: Strand Noord 2b
Postcode: 2586 ZZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 23:00
Dinsdag: 08:30 - 23:00
Woensdag: 08:30 - 23:00
Donderdag: 08:30 - 23:00
Vrijdag: 08:30 - 01:00
Zaterdag: 08:30 - 01:00
Zondag: 08:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: aloha surf scheveningen, surf shop online, aloha scheveningen menu, surf accessoires, aloha surfkamp, surf strandtent scheveningen, surfboard huren scheveningen, surfles scheveningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Shore Scheveningen The Shore Scheveningen 94 meter 1ste keer gewerkt bij the shore evenement the clash of sound. heel erg veel leuke men...
Hart Beach Hart Beach 134 meter Surfshop | Surfschool | Events | Food&Drinks | Webshop De verschillende takken van H...
JM Snacks JM Snacks 249 meter Verse kibbeling en prima service. Nu wachten totdat je daar rustig kan zitten en geni...
Jumpteam Scheveningen Jumpteam Scheveningen 261 meter Als ik jonger was had ik dit ook graag gedaan,ik ben een aantal jaren lid geweest bij...
Just Surf It Just Surf It 423 meter www.justsurfit.nl Surfen / Powerkiten / StandUp Paddle surfen / lightwind ski...
YMCA Scheveningen YMCA Scheveningen 803 meter Lekker pannenkoeken gegeten kost niet veel en aardige mensen
Viswinkel De Lange Viswinkel De Lange 915 meter Heerlijke kibbeling gegeten! Geen kleine maar een medium portie. Was giga veel en kon...
TaalTaal TaalTaal 957 meter Contact om te starten is goed, eenmaal met de cursus bezig vallen er vaak lessen uit....
Wave Sup School Wave Sup School 2 km Top tijd gehad in het water! Leuke activiteit om te doen met een groep... er worden f...
Whoosah Beachclub Whoosah Beachclub 3 km Leuke tent, leuke muziek, personeel beetje knullig maar daar kampen veel horeca gele...
Recensies
Waanzinnig genoten van de artiesten en de rest er om heen. Volgend jaar kommen we weer terug en boeken we het zelfde.
Ontzettend slechte ervaring. We zijn gaan zitten en kregen te horen dat er zo iemand bij ons zou komen. Na meer dan een half uur wachten zelf naar binnen gegaan om te bestellen. Daar riep de eigenaresse net dat er geen bestellingen meer opgenomen mochten worden. Nog een half uur later weer naar binnen gegaan. Bij een deel van het terras werd de bestelling wel opgenomen en bij een aantal personen aan de bar ook. Ik moest gaan zitten want er zou zo iemand bij ons komen. Toen er eindelijk iemand kwam was de boodschap: weer een opnamestop. Het was een drukke dag en ongetwijfeld te weinig personeel. Vervelend voor iedereen, ook de werknemers. De laatste bleven overigens wel vriendelijk. Echter zou een iets betere aansturing van het personeel ervoor zorgen dat iedereen geholpen kan worden zo stond de keukenrunner niks te doen terwijl de bar de bonnen niet weggewerkt kreeg en de dienbladen niet gelopen. Als dat echt niet zo is: communiceer dit dan tijdig naar de gasten ipv mensen meer dan een uur te laten wachten. Voor ons een jammere ervaring, terwijl Aloha normaal een erg fijne plek is.
Geweldig bruiloftsfeest gehad! Werkelijk top locatie! Ontzettend aardig en professioneel personeel!! Beslist een aanrader met voldoende ventilatie om corona buiten de deur te houden. Binnen zitten en toch buiten zijn. Voldoende afstand tot elkaar! Perfecte combi! Top ervaring!!!
Belabberde service. Na 20 minuten aan een jongen van de bediening vriendelijk gevraagd om te mogen bestellen dat werd toegezegd maar vervolgens werd iedereen die na ons was binnen gekomen geholpen. We zijn maar naar Hartbeach gegaan. Daar waren we wel welkom.
Super lekkere Vegan kroketten en mini loempia's. Aardige bediening. En fijn dat onze nat geregende spullen konden drogen bij de kachel!
Heerlijk gegeten en een superterras! Aloha staat voornamelijk bekend als surfschool, dat is natuurlijk terecht. Maar naast de surflessen, verhuur en verkoop van surfspul kan je hier ook lekker eten of genieten van een cocktail. Lekker op het terras of binnen in waar het in tropische tikistijl is ingericht. De uitgebreide menukaart heeft gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Maar ook gerechten om te delen en borrelhappen. Wij startte met een borrelplank en een nachos met kip, daarna genoten we van vis van de grill, deze keer was dat een heerlijke Dorade met paprika, courgette en broccoli. Geserveerd met frites en een gemengde salade. Alles supervers en perfect op smaak. Als je door het surfen heen kan kijken is dit echt een goede locatie om te eten. En als je zelf een surfer of supper bent is dit juist de perfecte locatie om na het sporten neer te strijken en nog wat te drinken of te happen.
Wij hebben de cursus van 5 lessen gevolgd met een eigen groepje van 6 personen. Veel geleerd. Veel tips gehad. Nu lekker zelf oefenen. Ik kom zeker terug voor wat extra lessen. leuke sfeer, aardige mensen. Soms wat rommelig/chaotisch, hoort er een beetje bij denk ik....
Mijn zoon en dochter hebben gisteren een privéles gehad en ze vonden het geweldig! Het was de eerste keer voor ze en alle lof voor de instructeur die heel geduldig en super enthousiast was. Ze gaan zeker terugkomen!
Gezellige plek met nieuwe uitbaters. Goede koffie, zelfgebakken taart en volgens zeggen zijn de wentelteefjes erg lekker.
Vandaag bij Aloha een surfboard gekocht. Wat een vriendelijk en relaxed personeel. De verkoper nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar ons verhaal, gaf goede adviezen. Wij komen zeker terug bij Aloha!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid