facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Seafood Bar

The Seafood Bar
"Iconic seafood restaurant"
Adres: Stationsplein 22 , Utrecht 3511 ED, NL
Telefoonnummer: 030 227 2430
Stad: Utrecht
Route: Stationsplein 22
Postcode: 3511 ED


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: The Seafood Bar Amsterdam, The Seafood Bar Utrecht menu, Seafood Bar Rotterdam, Seafood Bar Amsterdam reserveren, Seafood Amsterdam afhalen, Seafood Bar Happy hour, Seafood restaurant Nederland, Seafood boil Amsterdam
Recensies
Voor nu 3,5 ster. Mooie, grote zaak met hoog plafond. Vriendelijk ontvangst en bediening. We kozen voor de fish and chips. Mijn tafelgenoot de kabeljauw en ik had de kibbeling. Vergeleken met de kabeljauw viel de kibbeling in het niet helaas geen foto van de kabeljauw. 6 stukjes kibbeling was echt een beetje karig. Er kwam wel veel friet bij, maar ik had graag meer kibbeling gehad. Achteraf gezien kan je beter alles los bestellen, dan betaal je ietsje meer, maar krijg je veel meer vis, een grotere bak salade en evenveel friet. Het smaakte overigens wel goed. De cheesecake was ook lekker, maar ook hier kregen we een klein puntje weer geen foto, helaas. Ik kom hier wel nog eens terug. Er staan veel lekkere dingen op de kaart, maar portie grootte/verhoudingen mag nog wel goed naar gekeken worden.
Heerlijk gegeten, alles was vers en goed op smaak, porties waren goed en vriendelijke bediening. Ook een kindvriendelijk restaurant met kinderstoel en verschoningsruimte.
Erg uitgekeken naar een avondje eten bij The Seafood Bar, zeker na de lockdown. Wij hebben heerlijk gegeten en zijn enorm vriendelijk geholpen door één van de medewerkers. Qua prijs betaal je zeker meer dan wat je gemiddeld betaalt bij een ander restaurant, maar het is zeker de moeite waard: alles is vers, je krijgt een portie waar je u tegen zegt en het is een hele ervaring.
Lekker 2 daagjes uit in Utrecht. Via Google terecht gekomen bij de seafood bar. In 1 woord geweldig. We hadden de mixed grill voor 2 personen. Prachtig opgemaakt en was zalig. Echt een aanrader voor de vis liefhebbers! Zit ook lekker centraal op het plein voor de ingang bij Hoog Caterijnen.
Super vriendelijke hostess en serveerster, echt leuke sfeer ook, snelle bediening en werkelijk HEERLIJK gegeten. Deze botersaus was heaven! En ben blij dat er een restaurant is die krab warm serveert meestal is het op ijs. Alleen parkeren was lastig omdat P4 al was afgesloten wat niet aan dit restaurant ligt natuurlijk, dus volgende keer komen we gewoon met de trein. De chardonnay houtgelagerd was erg lekker.
Het eten was heerlijk. De kreeft was fantastisch bereid, ruime porties. Ook de voorgerechten waren heerlijk. Bij de vraag of er rekening gehouden met mij kon worden door meer tijd tussen voor- en hoofdgerecht te laten werd er naar me geluisterd en rekening mee gehouden. Vriendelijk personeel.
Erg goede visgerechten op een top locatie, wat er nog wel kan verbeteren is dat de bediening een beetje onervaren was en dat de prijzen wel best hoog waren voor wat je kreeg, maar verder een goede plek voor lekker eten!
Geweldig gegeten en zeer prettige bediening door Isha. Gaan hier zeker heel snel weer uit eten. Mooie frisse entourage.
Voor liefhebbers van vis en schelp/schaaldieren en dat zijn wij. Makkelijk reserveren, fijne locatie, medewerkers zijn zeer vriendelijk en voorkomend. Leuk om de verse vis etc en de keukenbrigade te aanschouwen. Mooi licht ingericht restaurant. Komen er graag maandelijks. Wederom heerlijk gegeten: de mixed grill met kreeft. Uitstekende witte huiswijn, Rueda Verdeccho
Wat een leuk restaurant om lekker seafood te eten. Bediening erg vriendelijk en correct.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Seafood Bar.

Utrecht vis

openingstijden, locatie, vervoer. Stationsplein 22 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Seafood Bar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Seafood Bar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Seafood Bar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Vis&Meer Restaurant Vis&Meer 417 meter Interact hier met Restaurant Vis&Meer, hét visrestaurant in hartje Utrecht!
Het Zuiden Het Zuiden 481 meter Redelijk oké gegeten, bediening is aardig maar weten niet heel goed wat ze in huis he...
SeaSalt Saloon SeaSalt Saloon 777 meter Prima gegeten. In rode wijn gemarineerde inktvis en tonijntartaar. Bijgerechten waren...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid