facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SeaSalt Saloon

SeaSalt Saloon
Adres: Wed 3 , Utrecht 3512 JH, NL
Telefoonnummer: 030 234 0460
Stad: Utrecht
Route: Wed 3
Postcode: 3512 JH



op zoek naar gerelateerd: sea salt saloon menu, vis en meer utrecht, sea salt saloon iens, madeleine utrecht, visrestaurant utrecht, seafood bar utrecht, wed 3 utrecht, de kust utrecht
Recensies
Prima gegeten. In rode wijn gemarineerde inktvis en tonijntartaar. Bijgerechten waren frietjes en brood. Porties waren niet heel groot maar het was wel heel erg lekker allemaal. Update februari 2023. Garnalen kroketten en gefrituurde spiering. Nog steeds erg goed.
Gewoon echt leuk! Met z’n tweeën gezellig aan de bar kunnen zitten. Gezellig keukenpersoneel, hele lekkere gerechtjes en goede wijn. Hele nette prijs-kwaliteitverhouding.
Erg lekker geluncht. Heerlijke en verse vis. Ook de coquille een aanrader. Vriendelijke bediening en een gezellige sfeer met open keuken. Helemaal top!
Qua smaak verdienen de gerechten wel 4 sterren, maar overal ervaring helaas niet. Onze bestelling is tot 3 keer toe vergeten... Het is echt wel prijzig voor de hoeveelheid. 14€ voor 2 langoustine straatjes. En soep geserveerd in een kopje net groter dan een expresso mok. Zonder bijgerechten heb je minimaal 5/6 gerechten nodig pp en dan ben je zeker 2x zoveel kwijt als wat wij hebben uitgegeven. Voor een lichte borrel met wijn en oesters is het voor mij geschikter dan een diner.
Zo ontzettend lekker gegeten hier! Aan de prijzige kant maar wat een kwaliteit staat daar tegenover zeg, heel goed! De service is precies wat je wil. Snel, attent, vriendelijk, oplettend. Heerlijke avond gehad hier dus, en ik kom zeker weer terug.
We hebben er gegeten, en het was een mooie avond - desalniettemin wat ambivalent gevoel over dit restaurant. Het eten was echt lekker, weinig op aan te merken. Geen hoogstandjes. Moeten ze ook niet doen, want dit is volgens mij zoals ze het kunnen, de lat moet er niet hoger gelegd worden. Erg jammer dat de eerste indruk niet erg verzorgd overkomt: de geprinte kaart is vies. Tijd om weg te gooien en een nieuwe te printen. Het tafeltje is vies, heeft nog geen doekje gehad. Dat is niet erg gastvrij. De wijnkaart is best ok, geen uitzonderlijke wijnen, maar past prima bij de kaart. De oesters, Utah Beach in dit geval, waren lekker. Maar niet kraakvers. En het zeewater is wat op de achtergrond verdwenen. Jammer, want op oesters kan je hoog scoren als ze kraakvers zijn. De verschillende gerechten, 'shared dining' waren verzorgd, lekker en maakten me blij. Al met al een 4 , maar wel wat krap.
Mooie, frisse zaak metopen keuken. Voor staan voornamelijk hoge tafels en er zijn plekken aan de bar. Achter staan de lage tafels. Hier zijn we gaan zitten na een warm ontvangst. We begonnen met wat oesters, Zeeuwse en Ierse en wat waren die lekker! Fris, ziltig en vet, een goed begin van de avond. Daarna kozen we voor wat gerechtjes van je kaart, rillette van makreel, gefrituurde spiering en de inktvis. Alles smaakte goed, maar de porties mochten soms nét een tikkie groter. Een sneetje brood bij de intvis had het gerecht beter gemaakt. Er staat wel brood op het menu, maar bij een gerecht met veel saus, kan het geen kwaad om er standaard een sneetje brood bij te serveren Er was genoeg keuze aan verse vis. Wij kozen voor de zonnevis, welke met veel boter in de pan werd gebakken. Daarbij kozen we voor de frietjes en topinamboer aardpeer uit de oven. De vis was vers en goed gebakken. De aardpeer was echt veel en veel te zout, helaas. Al met al een goede avond gehad. Minpuntje is dat er 1 bereiding van de verse vis was, pangebakken in boter en dat de aardpeer te zout was. En de vis, afhankelijk van je keuze, is niet heel goedkoop. Zonnevis was 22,50, een zeebaars 37,50! De zonnevis was qua prijs prima overigens. Het is geen zaak om goedkoop een hapje te eten. Leuke zaak, kom graag terug voor de oesters en een vers visje.
Maandag begin van de avond neergestreken bij sea salt saloon! Absoluut geen spijt van. Leuk concept. Heerlijke oesters en andere visspecialiteiten. Super vriendelijk personeel zowel in de keuken als in de bediening. Heel erg tevreden. Bedankt team van Sea Salt Saloon voor een top avond.
Wederom erg goed gegeten, fijne bediening en heerlijke bijpassende wijnen. Alleen de gefrituurde soft shell crab viel tegen, die was gewoon niet zo lekker vooral beslagsmaak en nogal apart, daarom 4 ipv 5 sterren.
Bijzonder leuk en gezellig informeel visrestaurant aan het Wed midden in Utrecht. Zeker ook erg lekker gegeten! kleine gerechten to share De smaak en compositie was vaak top en anders gewoon goed! Ook erg aardig en kundig personeel! Je hoeft hier eens niet te wachten tot er eindelijk eens iemand komt en de gerechten kwamen vlot door. Ook relaxte atmosfeer. Aanrader dus!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor SeaSalt Saloon.

Utrecht vis

openingstijden, locatie, vervoer. Wed 3 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. SeaSalt Saloon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met SeaSalt Saloon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over SeaSalt Saloon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Zuiden Het Zuiden 300 meter Redelijk oké gegeten, bediening is aardig maar weten niet heel goed wat ze in huis he...
Restaurant Vis&Meer Restaurant Vis&Meer 449 meter Interact hier met Restaurant Vis&Meer, hét visrestaurant in hartje Utrecht!
The Seafood Bar The Seafood Bar 777 meter Voor nu 3,5 ster. Mooie, grote zaak met hoog plafond. Vriendelijk ontvangst en bedie...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid