facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Punch

The Punch

Info

Dr Martens, Underground Creepers, Vegetarian Shoes
Fred Perry, Ben Sherman, Pop T shirts the Clash, The Who, Madness etc.
http://www.thepunch.nl

Geschiedenis

De leukste en kleinste winkel in de langste winkelstraat van Nederland is al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam.
Naast de grootste collectie Dr Martens vindt u merken als Fred Perry en Ben Sherman.

Ook zijn er de vegetarian shoes. Deze schoenen zijn gemaakt van een in England ontwikkelde kunststof die de eigenschappen van leer hebben, soepel, ademend en zelfs duurzamer dan leer. Zeer goede kwaliteit en zelfs in de lijm die is gebruikt zitten geen dierlijke produkten!

Kortom, Engelse merken die hun oorsprong en kwaliteit vinden in de sixties.

Producten

Schoenen!

Dr. Martens
Fred Perry
Ben Sherman
Underground shoes
Vegetarian shoes



"Britisch fashionculture shop met merken als Dr Martens, Fred Perry, Ben Sherman, Merc, haarverf van Directions, buttons,padges en veel meer!"
Adres: Nieuwe Binnenweg 3 , Rotterdam 3014 GA, NL
Telefoonnummer: 010 436 6190
ln.liamtoh@eciuw
Stad: Rotterdam
Route: Nieuwe Binnenweg 3
Postcode: 3014 GA


Openingstijden

Maandag: 10:30-17:30
Dinsdag: 10:30-17:30
Woensdag: 10:30-17:30
Donderdag: 10:30-17:30
Vrijdag: 10:30-20:00
Zaterdag: 10:30-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: the punch rotterdam, nigerian newspaper online, punch utrecht, nigeria newspapers, dr martens rotterdam, nigeria news today latest, dr martens rotterdam lijnbaan, guardian newspaper nigeria
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Black Widow Black Widow 26 meter Alternatieve kledingwinkel, verkopen ook sieraden, haarverf etc. Alles is goed gesort...
Caland/schoen Caland/schoen 76 meter In de winkel altijd mooie schoenen en service, Heb nu voor het eerst online besteld 1...
Think Think 80 meter Vandaag weer zeer goed geslaagd! De keuze is reuze en de service goed! Ik kom vanuit ...
Rich Rich 89 meter
Soraya Shoesz Soraya Shoesz 206 meter
Camelot Camelot 217 meter OPLICHTERS! Eind juni er uit gegaan, nog steeds halen ze geld van mijn rekening af! ...
Vans Store Vans Store 258 meter Gave winkel met leuke spullen en vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat ik zelf ech...
Corbeau Corbeau 260 meter Uitgebreid assortiment hoeden en uitmuntende service
Vintage Footwear Vintage Footwear 270 meter Voor de #vintage #shoes #fanaten
Men At Work Men At Work 292 meter
Cuplé Cuplé 297 meter
Silhouette Silhouette 301 meter Wat een fantastische service. Per ongeluk verkeerde schoenen van een andere zaak naar...
Strictly Strictly 309 meter
Forever Sale Forever Sale 329 meter Ga ik zeker vaker naar toe
Talking French Talking French 336 meter
Colori Colori 373 meter
Sevenply Sevenply 406 meter Nieuwe winkel geeft een echte private shopping ervaring. Super goed geholpen en leuke...
Recensies
Wat een heerlijke shop en gewelduge verkoper.. Gewoon laten rondkijken en heel leuk en vriendelijk geholpen!! Ik heb aangegeven dat ik in februari weer terug komt dus dat staat in me agenda genoteerd!!
Vrouwelijke eigenaar of medewerker vond het nodig mij een preek te geven. Ik kwam binnen op zoek naar de Betty Boop schoenen, deze hadden ze niet dus wilde ik een soortgelijk model passen om ze vervolgens online te kopen als ze de schoenen in de winkel hadden zou ik ze wèl bij een particuliere winkel kopen. Dit vond ze niet netjes en gaf mij een preek hoe dat "overkomt" en ze wilde mij dit laten "inzien" en dat ik maar naar Lijnbaan moest gaan. Ik voelde me gelijk weer 16. In mijn belevenis is een winkel een winkel, en mag ik gewoon de schoenen passen, ook als ik niet van plan ben ze te kopen. Wie weet dat ik later wel schoenen bij jullie had gekocht of een andere versie had gevonden die ik liever wilde. Totaal een onprofessionele houding. Het kan toch echt niet om een klant op hun kop te geven alsof ze een kind zijn!
Wat een geweldige vondst in Rotterdam! Prachtige collectie Dr Martens. De verkoper heeft mij uit mijn comfort zone gelokt en ik heb het model 1460 gekocht. Heel blij mee.
Na 6 jaar met veel plezier vandaag weer nieuwe Dr Martens gekocht. Bedankt voor de goede service en hulp.... kom zeker weer terug!
Arrogant en niet eerlijk. Mijnheer had wel even aan kunnen geven dat de dr. Martens air nogal erg klein vallen. Kreeg de originele schoenendoos niet mee. Mijnheer was nogal geïrriteerd daar ik vd 2x kwam ruilen ivm te kleine MT voor maat 40. Was erg amikaal... Niet klantvriendelijk. En de vrouwelijke verkoopster vond het maar een opgave dat ik vd 3e x 1 maat groter wilde. Wederom de bijbehorende doos niet gekregen. Jammer hoor. Ik kom er nooit meer.
Heel wat Lonsdale gekocht in de early 00's.
Via de webwinkel van The Punch heb ik schoenen Pascal Mono voor mijn dochter gekocht. Super snelle levering en ik kreeg er een gratis onderhoudsproduct bij, helemaal top! Ik had nog wat vragen over andere producten en belde de winkel, super vriendelijk geholpen telefonisch. Succes met jullie winkel in corona tijden, ik ga zeker nog eens wat bestellen! :
Leuke, kleine winkel met toch veel keus. Vriendelijke eigenaar.
Geweldige zaak, klantvriendelijk. Koop nergens anders meer dr Martens! Overgens hebben ze ook diverse andere merken, zoals Fred Perry. Vaak leuke aanbiedingen, en een uniek zaakje in Rotterdam.
Mooie winkel, zeer vriendelijke man. Goed maatadvies, prima geholpen en goede service. Top winkel. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Punch met het openbaar vervoer


Rotterdam, Eendrachtsplein 20 meter
4
Rotterdam, Eendrachtsplein 40 meter
4
Rotterdam, Eendrachtsplein 70 meter
23
7
Rotterdam, Eendrachtsplein 90 meter
23
7
Rotterdam, Eendrachtsplein 100 meter
32

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid