facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silhouette

Silhouette

Info

Silhouette Schoenen Rotterdam: dé winkel met de meeste hoge hakken per vierkante meter!

Geschiedenis

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs!

Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. In alle soorten en maten: pumps, open schoentjes, muiltjes, enkellaarsjes, kniehoge laarzen en overknees (over-de-knielaarzen). Onze winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur! Ook met het openbaar vervoer is onze winkel zeer goed bereikbaar.

Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop. Alles wat je in onze webwinkel ziet, is op voorraad in onze winkel. Da's helder. En snel. Zo heb je jouw order meestal met 1-2 werkdagen bij je thuis. Wil je je pakket liever niet thuis laten bezorgen? Ook bezorgen op je werk of een servicepunt van DHL behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Silhouette is al meer dan 40 jaar een begrip in Rotterdam voor hoge hakken. Niet alleen gewone pumps of galaschoenen, maar ook spannende laarzen voor een feestje en (paal)dansschoenen vind je bij ons. Net als poseerschoenen voor bodyfitness en bikinifitness. En val je niet binnen de standaardwaardes? Dan hebben we ook iets voor jou. Een speciale kleine en een speciale grote maten collectie, maar ook laarzen voor smalle(re) en volle(re) benen.

Wij hopen je snel te zien in onze winkel in Rotterdam Centrum aan de Karel Doormanstraat, of in onze webshop op www.silhouette.nl!



"Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel www.silhouette.nl, maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs!Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. In alle soorten en maten: pumps, open schoentjes, muiltjes, enkellaarsjes, kniehoge laarzen en overknees over-de-knielaarzen. Onze winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur! Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar.Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!"

"Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel www.silhouette.nl, maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs!Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. In alle soorten en maten: pumps, open schoentjes, muiltjes, enkellaarsjes, kniehoge laarzen en overknees over-de-knielaarzen. Onze winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur! Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar.Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!"
Adres: Karel Doormanstraat 467 , Rotterdam 3012 GH, NL
Telefoonnummer: 010 413 0516
ln.etteuohlis@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Karel Doormanstraat 467
Postcode: 3012 GH


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 13:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: silhouette brillen, silhouette cameo, silhouette eyewear, silhouette machine, silhouette monturen, silhouette america, silhouette studio, silhouette snijmachine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Men At Work Men At Work 33 meter
Cuplé Cuplé 53 meter
Vans Store Vans Store 53 meter Gave winkel met leuke spullen en vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat ik zelf ech...
Soraya Shoesz Soraya Shoesz 102 meter
Sevenply Sevenply 109 meter Nieuwe winkel geeft een echte private shopping ervaring. Super goed geholpen en leuke...
Shoe Outlet Shoe Outlet 124 meter
Talking French Talking French 134 meter
Bristol Bristol 139 meter
G-star Store G-star Store 152 meter De perfecte spijkerbroek in de perfecte lengte met de perfecte fit gevonden! Ik was e...
Strictly Strictly 155 meter
Van Haren Van Haren 164 meter
Left Left 175 meter
Forever Sale Forever Sale 187 meter Ga ik zeker vaker naar toe
Rich Rich 212 meter
Colori Colori 218 meter
Both Schoenen cv Both Schoenen cv 227 meter Vandaag trouwschoenen gekocht bij deze winkel. Het valt niet mee om in deze tijd een ...
Camelot Camelot 263 meter OPLICHTERS! Eind juni er uit gegaan, nog steeds halen ze geld van mijn rekening af! ...
Recensies
Wat een fantastische service. Per ongeluk verkeerde schoenen van een andere zaak naar Silhouette retour gestuurd. Kreeg een super leuk video bericht op mijn whatsapp met het verhaal wat er gebeurd is en zelfs omdat het mijn fout was, stuurde Sandra van Silhouette de schoenen weer retour naar mijn huisadres en rekenen mij geen kosten hiervoor. Dat is pas geweldige klantenservice
Mijn geweldige Bootsies zijn eindelijk binnen!!!! uiteraard gelijk even naar de supermarkt ermee en wat een bekijks. ze lopen perfect!!! Heb niets hoeven aanpassen,instappen en kilometer vreters!! Love my bootsies. Ook eerdere hoge hakken van jullie zijn al helemaal uitgelopen aan kilometersik loop nergens anders op dan 10cm naaldhakken op zn minst ik zou een klantenkaart zeker aanraden want ik ben een vaste klant vanaf nu. Bedankt voor de service en uiteraard de geweldige hakken!! Gr Bride
Al heel lang opzoek geweest na mooie hakken, ik vond ze nooit omdat ik zo een kleine maat heb. Ik kwam hun site toevallig tegen online en heb hun gecontacteerd via whatsapp voor mijn maat, uiteindelijk besteld en wauw, wat zitten ze prachtig!! Heel blij met mijn hakken en de goeie communicatie en maat advies van hun! Ga er zeker nog meer bestellen : Super tevreden!
Wilde nog even bedankt zeggen. Na een hele zoektocht uitgekomen op silhoutte en daar gevonden wat ik zocht en nog veel meer ! Ik ben super blij met mijn nieuwe hakken en zal zeker weten nog een keer bestellen! Jullie hebben hele leuke schoenen voor een super prijs !
In korte tijd 3 paar schoenen gekocht. Twee paar in de winkel, zijn we super geholpen. Je voelt je echt welkom en je word niet weg gekeken. De andere paar via de webshop, wat ik daar aan leuk vind is de persoonlijke tekst handgeschreven die op de factuur vermeld word, echt attent, plus een setje balettes echt heel lief. Ik heb dus mijn winkel gevonden voor mooie kwaliteits pumps! Vooral de Vizzano's, zijn net pantoffels : Voor degene die twijfelen, NIET doen want ze zitten echt als gegoten.
Schoenen zijn snel geleverd! Mooie prijs voor goede kwaliteit. Er werd ook een cadeautje bij geleverd, pads t.w.v. 5.95€ voor in de schoenen om uit te testen als je de schoenen houd mag je dit ook houden! Het aller leukste vond ik het persoonlijke handgeschreven bericht!! Ik zal hier zeker vaker bestellen!!
Ik ken Silhouette al super lang. Kocht er in mijn tienerjaren vaak hakken tot grote frustratie van mijn moeder haha. Daarna ben ik ze een beetje uit het oog verloren maar wat ben ik blij dat ik ze weer gevonden heb! 2 paar schoenen besteld. Leuke sleehakken van eigen merk en heeeele hoge hakken van Vizzano. Ze waren enorm netjes verpakt zowel in de doos als in de verpakking. Bezorgen ging ook enorm snel. Als kers op de taart zat er een kadootje bij: pads voor in je hakken. Wat enorm lief! Tot heel snel weer toppers
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Leuk ook de uitgebreide teksten die erbij staan. De sleehak die ik gekocht had was helaas niet knalroze genoeg, maar ze zaten als gegoten. Ook de tip om ze een maat groter te bestellen klopte helemaal. Deze schoenen gaan retour, maar ik kom zeker terug om een ander paar sleehakken te kopen!!
Geweldige service, er werd contact opgenomen via WhatsApp om advies te geven over de schoenmaten omdat het ze opviel dat er redelijk wat verschil was tussen de twee. Sandra raadde een betere maat aan voor een van mijn bestelde paren en stuurde zelfs een video mee om het echt goed duidelijk te maken. Toppers, echte professionals!!
Ik ben fantastisch geholpen door bevlogen mensen die er verstand van hebben. Ik was wat onzeker over wat ik zou bestellen en ze hebben mij zowel telefonisch als via de app geweldige adviezen kunnen geven. Zelfs nog tips over eerder aangeschafte laarsjes gekregen. Inmiddels heb ik mijn nieuwe laarzen binnen en ze zijn geweldig. Bedankt voor alles en ik kan jullie zeker aan iedereen aanbevelen. Tot de volgende aankoop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid