facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Living Museum Netherlands

The Living Museum Netherlands

Info

The Living Museum in Queens, New York, is een vast onderdeel van mijn studiereizen naar Amerika. Nu ook in Nederland! Op het terrein van GGZinGeest! Sinds 2015. Wij hebben tevens vestigingen in Eindhoven, Tilburg, Helmond en hopelijk in Amsterdam in 2020.

Geschiedenis

The Living Museum NL
25 september 2014 0
The Living Museum in Queens, New York, is een vast onderdeel van mijn studiereizen naar Amerika. Elke deelnemer die daar naar binnen stapt, komt met een grote glimlach om de mond weer naar buiten. Mensen worden er gelukkig van en je wilt niet meer weg. Janos Martin en zijn artiesten hebben er een vrijplaats gecreëerd waar mensen, of die nou op het terrein van de psychiatrische kliniek Creedmoor wonen of er buiten, elke dag oogverblindende kunst kunnen maken.

Atelier

Een atelier, een safe haven, een asylum dat toebehoort aan de mensen die er wonen. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en niet veroordeeld wordt. Een plek waar je al je talenten aan de wereld kunt laten zien. Want mensen uit alle landen zijn er welkom. Iedereen verdient een podium.

Nu ook in Nederland

GGZ inGeest gaat ons de mogelijkheid bieden om in Bennebroek the Living Museum NL te beginnen. In de laatste maanden van dit jaar gaan we op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Die hebben we nodig, in groten getale, zodat we kunnen starten. Per 1 januari 2015, in een prachtig en functioneel gebouw.

Gestichtsgebouwen

The Living Museum NL is het eerste Outsider Art Program in Nederland dat gaat toebehoren aan de mensen die de kunst maken. Dát zijn de rechtmatige eigenaren van de oude gestichtsgebouwen in lommerrijke omgevingen. We gaan ze die gebouwen teruggeven. In het kader van herstel.

Team

We hebben al een prachtig team geformeerd, bestaande uit Helen Passchier, Janneke Roozen en Raymond van Heusden, Bastiaan Zwiers, Lennert Ras en vele anderen.

Adres: Rijksstraatweg 113, 2121AD Bennebroek
Telefoonnummer: 0031681420615
Stad: Bennebroek
Route: Rijksstraatweg 113
Postcode: 2121AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Levend museum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DigiBach DigiBach 573 meter Ik heb een samengesteld middel gekregen van Jolanda en ik ben er erg over te spreken....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid