facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DigiBach

DigiBach

Info

Bachbloesemremedies helpen je om in evenwicht te blijven, het beste in jezelf boven te halen en het leven aan te kunnen.

Geschiedenis

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van Bachbloesem remedies wil ik je graag helpen om de juiste remedies uit te zoeken. Dit doe ik d.m.v. een emailconsult, zoals ik beschreven heb op mijn website.



"DigiBach levert - als online Bach bloesem therapeut - Bach bloesem therapie op een gemakkelijke en persoonlijke manier.Met gratis persoonlijk bach advies, en eenvoudig via de mail bestellen van een op maat samengestelde mix Bach druppels.Zo kun je bij ons terecht voor bach bloesem therapie, maar ook voor chakra therapie. Wij zorgen ervoor dat je beter leert omgaan met stress en gevoelens."
Adres: Schoollaan 50, 2121GG Bennebroek
Telefoonnummer: 0652323616
Stad: Bennebroek
Route: Schoollaan 50
Postcode: 2121GG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WILL TAKE CARE  Homeopathie en Doula praktijk WILL TAKE CARE Homeopathie en Doula praktij... 501 meter Mijn 4e zwangerschap was het en tóch weer de onzekerheid over het kunnen... De laatst...
The Living Museum Netherlands The Living Museum Netherlands 573 meter The Living Museum in Queens, New York, is een vast onderdeel van mijn studiereizen na...
Metta4balance Metta4balance 635 meter Praktijk voor kinesiologie en coaching
The essence of breathing The essence of breathing 851 meter ademcoach in wim hof methode,transformational breathing en pranayama
Recensies
Ik heb een samengesteld middel gekregen van Jolanda en ik ben er erg over te spreken. Ik voel me veel opgewekter, zonniger en rustiger. Dus ik ga het ook zeker weer bestellen.
Goed advies over poes Bonnie. Durfde na , waarschijnlijk iets buiten meegemaakt te hebben, niet meer de deur uit. Na een week ging ze voorzichtig de buitendeur uit en is nu gelukkig weer buiten! Het nerveus op haar staart buiten is nog niet over, hopelijk gaat dit binnenkort wel gebeuren.
Prettig gesprek gehad via de mail. Jolanda denkt echt met je mee. Op de site staan uitgebreide beschrijvingen van de Bach bloesems waardoor je een goed beeld krijgt waar je mee aan de slag gaat.
Jolanda heeft echt hart voor de mens . En daardoor wist ze een bloesemremedie op maat te maken . Baat bij gehad .
Prettig mailcontact gehad voor een persoonlijke mix. Zeer snelle verzending. Na 14 dagen gebruik begin ik verbetering te merken Dankjewel Jolanda!
Jolanda reageert snel op je mail en na een kort verhaal waarvoor ik de druppels wilde hebben had ik mijn speciaal voor mij gemixte druppels snel in huis. Ik gebruik ze inmiddels 2 weken en ik merk echt verschil. Voor mij een aanrader en ik blijf bij digibach Dank je wel Jolanda voor je goede zorgen.
Merkte na een week toch echt verschil. Ging me veel loser voelen en minder bedrukt of zorgen maken. Meer lachen en praatje maken op de sportschool is er weer bij! Dankjewel xxx!
Ik had een leuk e-mail-contact met Jolanda: met mijn 'verhaal' kwam ze met een toepasselijk en adequaat voorstel voor een flesje Bachremedie. Daarover nog contact over en weer en daarna de bestelling vlot en goed verpakt bij mij thuis ontvangen. Blij mee! Van harte aanbevolen!!
Een vriendelijke vrouw. Mijn kat kwam uit het asiel en hij was agressief, viel me steeds aan uit het niets en was erg angstig. Ik heb Jolanda kort mijn verhaal gemaild. Ze reageerde snel en ze is erg betrokken. Mijn kat valt niet meer aan en is veel meer ontspannen. Bedankt voor je hulp!!
Een heel fijne, kundige mevrouw, die deze Bach Remedies samenstelt! Als er iets niet duidelijk is dan mailt ze alsnog met een vraag. Heel fijn en persoonlijk zo én heel effectief! Ik zou dit zeker aanraden voor iedereen, die zoiets nodig heeft want meer op de persoon gericht dan dit middel kan iets niet worden: effectiever dan een pilletje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid