facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Factory Kitchen Amersfoort

The Factory Kitchen Amersfoort

Info

Come and experience a little piece of rural southern New Zealand in the heart of Amersfoort.

Geschiedenis

Our very unique concept is based upon the journey the owner made from growing up in a small factory town inNew-Zealand and the experiences she gained throughout her travels in different countries, different kitchens she worked at, to where she now is settled down and happily married here in Amersfoort.

A New-Zealand inspired restaurant where for the "Kiwi's" a sence of home will certainly be felt (we hope!!!) and an introduction to the city of a new concept.

Come in for a drink, a small bite or a big meal. Just enjoy a relaxed atmosphere and a comfortable venue to spend some time.

We certainly hope you come see for yourself and hang out with us!

Adres: Zuidsingel 66, 3811 HD Amersfoort
Telefoonnummer: 0334799339
Stad: Amersfoort
Route: Zuidsingel 66
Postcode: 3811 HD


Recensies
Negatieve recencies vooraf hebben ons zeer verbaasd. We hebben echt heerlijk gegeten, bediening was super en heerlijk gekletst met de eigenaresse toen we nog als laatste in t restaurant zaten. Als je interesse hebt in Nieuw Zeeland en zijn culinaire verassingen dan is dit zeker de moeite waard. De kaart is anders dan een standaard eet café, maar je proeft dan ook uit een nieuwe zeelandse keuken. Ook zeer de moeite waard als je alleen biertjes of wijntjes wil drinken!
Vanavond hier heerlijk gegeten via Social Deal! Wat hebben we genoten! Bij binnenkomst al meteen veel gezelligheid en een warm welkom. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader om te gaan dineren!
Prima nieuw zeelandsrestaurant om lekker te eten waar je zelfs persoonlijk kontakt hebt met de kok! Enigste minpuntje vind ik dat kunstgras op de wc ipv tegels,zie fotos voor een impressie!
Erg lekker, goede porties en vriendelijk en attent personeel. Fijne sfeer en lekkere muziek. Kortom, een aanrader waar ik zeker weer terug zal komen.
Heerlijk eten, gezellige sfeer, gastvrij en vriendelijk personeel! Prettige informele sfeer om een hapje te eten!
Lekker eten en heel veel gastvrijheid. Fijne en snelle service!
Lunch - we waren de enige gasten, maar dat betekende niet dat er veel aandacht aan ons geschonken werd. Matige kwaliteit - carpaccio zonder dressing en met minimaal geraspte parmezaan ipv de vlokken volgens de kaart. Geen toast ivm glutenallergie, maar er werd niet gevraagd of ze misschien iets anders ipv toast zouden kunnen serveren. Paar jaar geleden heerlijk gegeten, nu de moeite niet waard.
2 gangen "keuze" lunch met mijn vriendin via social deal: vantevoren niet duidelijk waaruit we mochten kiezen. Soep van de dag staat vast als voorgerecht, voor de 2e gang kregen we een menukaart. Er werd ons niet bij verteld dat we de lekkerste 3 gerechten niet mochten kiezen, dat bleek later pas, er was alleen keuze uit broodjes. Ook welke biertjes ze hadden kon de bediening ons niet vertellen. De broodjes die we hadden besteld bleken 2 saaie boterhammen te zijn, begraven onder een berg sla. Zeer teleurstellend en smaakte nergens naar. Geen aanrader dus.
Bediening was vriendelijk, maar wist niet zo veel van de gerechten af en moest dit telkens navragen. Eten was een beetje oppervlakkig voor een voorgerecht van 8 euro een plakje diepvries bladerdeeg met drie magere asperges en wat geraspte kaas en 23 euro voor hoofd aardappels, vlees, groente. Ik had niet het idee dat dit nou echt Nieuw-Zeelands was, dit was alleen terug te zien in het dranken aanbod.
1,5 uur onderweg geweest om weer eens in een NZ restaurant te eten. We hadden een reservering staan op 13.00, bij aankomst blijkt er een gesloten feest te zijn en wordt gezegd dat het niet kan dat we hebben gereserveerd en wordt gevraagd om een bevestiging. Aan Aangezien we hebben gebeld, hebben we geen bevestiging. Met een opgetrokken wenkbrauw worden we weggestuurd met “we hebben wel een nieuwe collega, misschien heeft ze de reservering genoteerd”. Belachelijk en kom hier niet nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Factory Kitchen Amersfoort.

Amersfoort bar en grill

openingstijden, locatie, vervoer. Zuidsingel 66 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Factory Kitchen Amersfoort adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Factory Kitchen Amersfoort. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Factory Kitchen Amersfoort delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vier Broers De Vier Broers 423 meter Fijne, goed ingerichte plek. Eten was echt top, voor €42,5 3 gangen is goed te doen. ...
Hete Kolen Hete Kolen 443 meter Wat een heerlijke plek om te eten! Alles zelfgemaakt en dat proef je! Het personeel i...
Eetcafe Draeckje Eetcafe Draeckje 536 meter Ook leuk voor feesten en partijen. Met tv schermen voor projecteren foto's en buiten ...
Rooster's Amersfoort Rooster's Amersfoort 3 km Laatst een broodje hier gehaald, kreeg ik te horen dat de brood op was en of het oke ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid