facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Chicken Bar

The Chicken Bar
"The Chicken Bar Amsterdam is the best chicken place in Amsterdam to enjoy rotisserie chicken, Vleminckx fries, Heineken on draft, cocktails and great service. If you are looking for a great chicken spot in Amsterdam this is the place to be. Enjoy our hot wings in Amsterdam!De Chicken Bar is het beste kiprestaurant in Amsterdam. Als je op zoek bent naar kip in Amsterdam ben je bij ons bij het juiste adres. Geniet van onze rotisserie kip, Vlaamse friet, Heineken van de tap, cocktails en goede service."
Adres: Voetboogstraat 6-8 , Amsterdam 1012 XL, NL
Stad: Amsterdam
Route: Voetboogstraat 6-8
Postcode: 1012 XL


Openingstijden

Maandag: 13:00-23:00
Dinsdag: 13:00-23:00
Woensdag: 13:00-23:00
Donderdag: 13:00-23:00
Vrijdag: 13:00-23:00
Zaterdag: 13:00-23:00
Zondag: 13:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: Chicken Muiderwaard, Kip restaurant Amsterdam, Amsterdam - Tripadvisor, Rotisserie kip Amsterdam, Ashoka Amsterdam, Loetje Amsterdam, The chicken bar amsterdam instagram, Rotisserie Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amsterdam Grill Amsterdam Grill 23 meter
Chicks & Coqs Chicks & Coqs 281 meter
Kukeluku Kukeluku 618 meter Fantastisch eten! Laat je niet tegenhouden door de toeristische locatie. Bediening wa...
KFC KFC 678 meter
KFC KFC 681 meter
The Dirty Chicken Club The Dirty Chicken Club 983 meter Vertaald door Google Ik weet dat deze plek nu is veranderd, maar ik kwam hier een paa...
Franggo Franggo 1 km Echte Portugese Piri-Piri kip gemaakt op de houtskoolgrill.
Benny's Chicken Benny's Chicken 1 km Heerlijke broodjes halal kip met verse sla en super aardig personeel.
KFC KFC 3 km
The Hen House The Hen House 3 km Nieuwe tent in de buurt waar ze alleen maar in kip doen, dat wilde ik weleens probere...
Kipkamer Kipkamer 3 km Heerlijke kip en frietjes. Aanrader. Very good chicken en frites. Recommend!
KFC KFC 3 km
KFC KFC 5 km
KFC KFC 9 km
Recensies
Konden zonder reservering plaats nemen. Werden relatief snel geholpen. Bij bestellen van fles water werd deze vergeten, na een herinnering kregen we deze zonder glazen. De wings vooraf waren best matig. De uienringen waren beter. De spareribs kwamen goed los van het bot. Ze waren wel erg zout, hier moet je van houden. 2e ronde drinken werd helaas ook vergeten na bestellen dus zijn maar optijd gegaan.
De meest malse kip die ik ooit heb gegeten, zeer vriendelijk personeel in een ontzettend sfeervol restaurant. Geweldige ervaring, enorme aanrader en zeker weten een nieuwe favoriet.
Top restaurant. Goed gekruide kip en de vriendelijkste mensen die je graag ontmoet als je uit eten gaat. We komen zeer zeker terug
Als je eens in de zoveel tijd zin hebt in een halve of hele kip moet je hier langskomen. Daarnaast hebben ze heerlijke burgers. Vooraf altijd even de taco's bestellen, die moet je proberen!
Wat een leuk plekje! Zeker een aanrader als je in Amsterdam bent. Heerlijke kip, maar de spareribs zijn ook top. En de bediening is ook heel erg leuk, denkt mee, raadt eigen favorieten aan en dat allemaal met een grote glimlach op het gezicht!
Heel lekker gegeten! Ik heb niet gereserveerd maar er was gelukkig nog een tafel vrij. Zeer vriendelijke bediening en de kip was heerlijk mals! Ik kom zeker weer terug!
Prima kippetje, niet geweldig. Bediening matig, muziek belabberd. Verder OK tentje.Aanbevolen gerechtenFried Chicken Burger
Een hele kip voor maar €21! Dat is toch geen geld? Vooraf moet je zeker de chicken strips nemen, die zijn heerlijk. Prachtige zaak, midden in de stad waar je fantastische kip krijgt en absoluut waar voor je geld. Een aanrader!
Simpel eten excellent uitgevoerd. Vers gegrilde hele of halve kip heerlijk mals. Leuke inrichting. Een wat krap toilet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Als je van kip houdt zeker de moeite waard!
Vandaag weer super lekker hier gegeten. De kip is super sappig en echt om te smullen. Blijft ook mooi om te zien dat deze rechtstreeks van het spit wordt geserveerd. En de beste friet van Vleminckx maakt het natuurlijk helemaal af. Hopelijk tot snel weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid