facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kukeluku

Kukeluku
"What started out as simply a passion for real food and a longing for the dishes of our childhood has grown into a place for young and old to relax and enjoy what the Dutch kitchen has to offer. Our organic chicken has a 3 star “Beter Leven” Better Living certificate and is sourced from local farms, grilled to perfection in our rotisserie and served with homemade side dishes. On our menu you’ll find seasonal variations of Dutch classics from Grandma’s kitchen with a twist. Our restaurant is styled to give a calm, truly Dutch atmosphere, with a traditional Delft-tile inspired wall. Our restaurant gives a feeling that is loved by both locals and tourists, and we invite you to come in for yourself ! "
Adres: Leidsekruisstraat 11 , Amsterdam 1017 RE, NL
Telefoonnummer: 020 237 1797
Stad: Amsterdam
Route: Leidsekruisstraat 11
Postcode: 1017 RE


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:30
Dinsdag: 12:00-23:30
Woensdag: 12:00-23:30
Donderdag: 12:00-23:30
Vrijdag: 12:00-23:30
Zaterdag: 12:00-23:30
Zondag: 12:00-23:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Chicken Bar The Chicken Bar 618 meter Konden zonder reservering plaats nemen. Werden relatief snel geholpen. Bij bestellen...
Amsterdam Grill Amsterdam Grill 625 meter
Chicks & Coqs Chicks & Coqs 777 meter
Benny's Chicken Benny's Chicken 1 km Heerlijke broodjes halal kip met verse sla en super aardig personeel.
Franggo Franggo 1 km Echte Portugese Piri-Piri kip gemaakt op de houtskoolgrill.
KFC KFC 1 km
KFC KFC 1 km
The Dirty Chicken Club The Dirty Chicken Club 2 km Vertaald door Google Ik weet dat deze plek nu is veranderd, maar ik kwam hier een paa...
The Hen House The Hen House 2 km Nieuwe tent in de buurt waar ze alleen maar in kip doen, dat wilde ik weleens probere...
KFC KFC 3 km
KFC KFC 3 km
Kipkamer Kipkamer 3 km Heerlijke kip en frietjes. Aanrader. Very good chicken en frites. Recommend!
KFC KFC 5 km
KFC KFC 9 km
Recensies
Fantastisch eten! Laat je niet tegenhouden door de toeristische locatie. Bediening was top, drankjes zijn erg lekker en de kip was fantastisch. Veel, mals en goed van smaak. Frietjes, salade, sausjes en gegrilde groenten minstens zo lekker. Komen snel weer terug!
Betreffende zaak was gesloten, geen vermelding op winkel pand. Restaurant ernaast bleek van dezelfde eigenaar te zijn. Het eten van de veel belovende biologische kip was gort droog/koud en leek wel oud te zijn. De aardappeltjes ernaast gelegen waren koud en niet aan te raden te consumeren. Het geheel was zeer bedroevend en hebben het eten terug gestuurd. De eigenaar bood ons iets anders aan, wat best wel lekker was, maar het geheel had al een negatieve lading. We hadden nl al ruim 15 minuten in de kou gestaan voor een gesloten restaurant, door stom geluk gingen wij bij het ernaast gelegen restaurant vragen of zij iets wisten en er werd gewoon medegedeeld dat het een en hetzelfde eigenaar betrof !!! Enig empathie of verontschuldiging was ver te zoeken. Ik zal hier zeker nooit meer komen, prijs t.o.v bestelde biologische kip met frites en salade staat zeer ver uit elkaar en zeker niet wat zij ervoor rekenen.
Op zich lekker eten, we hadden de burger pulled chicken en de kipsaté. Uiteraard het is Amsterdam centrum en dus duur maar een burger voor 12,50 met niet heel veel kip en zonder friet vind ik persoonlijk toch echt te duur.
We hebben bij kukeleku eten besteld. Het zou binnen een half uur tot een uur bezorgd worden. De bezorgtijd werdt steeds opgeschoven. Twee uur nadat we de bestelling geplaatst hadden werdt zonder overleg onze bestelling geannuleerd. Als je het te druk hebt om mensen te bedienen zeg dat dan meteen zodat ze iets anders kunnen regelen inplaats van ze uren aan het lijntje te houden.
Kipsate was wel ok, maar kipburger was droog en smaakte niet naar kip. Let op! Je krijgt er niets bij, zoals frietjes of brood. Dan is het wel weinig en duur. Kok en serveerster waren wel aardig. Deze Amsterdammer is in deze tourist trap getrapt. Heel jammer, want we waren daar al eerder geweest toen ze net waren geopend en toen was het allemaal lekker; voldoende eten voor een redelijke prijs.
Prima restaurant. Geen enorme hoogvlieger maar value for money. Gezien de locatie regio leidsche Plein is dit wel goed ten opzichte van al die Argentijnse en Italiaanse restaurants die je daar treft. Lokaal, Amsterdams speciaalbier van brouwerij het IJ. De spicy kip burgers en friet was goed en ruim voldoende. Personeel kan misschien wat training gebruiken maar is erg vriendelijk.
Wij aten hier met z'n vieren. We hadden 1 hele kip besteld en een van elk bijgerecht. Dit was meer dan genoeg en hebben ook nog wat eten mee naar huis genomen dat over was. Hele vriendelijke service. Het enige was dat het best wel koud was in het restaurant, daar zou wel iets aan gedaan moeten worden.
Lekker eten, zoals je thuis eet maar dan professioneel bereid: aardappeltjes, salade en kip Ik had patat met worcester saus en English breakfast verwacht gezien het kwaliteitsniveau van de meeste restaurants in deze straat. Of pizza/pasta onzin op de menukaart van “echte” Italiaanse restaurants hiero
Het eten is er prima en met de ah-restaurantactie ook betaalbaar. Alleen aan de service valt nog wel wat te verbeteren. Wat denk je bijvoorbeeld van vingerkommetjes of doekjes tijdens het eten en niet achteraf. Ook de Nederlandse taal beter leren is wel prettig. Staan niet open voor kritiek.
Een aantal maanden terug was het geweldig. Nu niet meer. Kip was niet goed gaar, helemaal wit, smaakloos. Echt een teleurstelling voor vaste klanten. Ik denk dat er veel veranderd is, de lekkere sauzen waren ook weg. Heel jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid