facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Bourbon Room bergen

Info

Drinks, food, beautiful wines and music,hier draait het allemaal om aan de foodbar van The Bourbon Room. een open keuken/bar for a night to remember!



"Het The Bourbon Room team is jong, hecht, dynamisch en bruisend van ambitie. Als gast kun je niet om hun enthousiasme en ambitie om de gast omver te blazen heen. Wij streven dan ook elke avond naar een perfecte mix van lekker eten, goede wijnen en een gastvrije, gastronomische sfeer.Eigenaresse en ‘Ladychef’ Ilka Bon, die met haar jarenlange ervaring bij onder andere Michelinster restaurant Merlet* haar passie en talent heeft ontwikkeld en daarmee de sterren van onze Bourboon room-hemel kookt creëert, samen met haar team, spannende creaties met ingrediënten die passen en horen bij het seizoen. Zij is altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en kookt met oog voor detail."
Adres: jan oldenburglaan 7, 1861 JS Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)72 5813696
Stad: Bergen
Route: jan oldenburglaan 7
Postcode: 1861 JS



op zoek naar gerelateerd: Onder de Linde Bergen, Bergen Binnen, 'T Parkje Bergen, Fabel's Bergen, Restaurants Bergen, Wonder's Bergen, Julie Bergen, Julie's Bergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hemingways Beach restaurant Hemingways Beach restaurant 5 km Gezellige strandtent. Vriendelijk en goed geïnformeerd personeel. Eten was naar verwa...
Recensies
Heerlijk avondje uit en gegeten! Vanaf onze binnenkomst zijn we vriendelijk en goed geholpen. Bij het opdienen van het eten werd duidelijk en vol passie verteld wat op ons bord lag. Soms voelde dit alleen wat gehaast ondanks dat het niet super druk was. Het eten was voortreffelijk, we hadden een 4 gangen verrassingsmenu waarvan 1 gerechtje iets minder was maar dat voornamelijk in vergelijking met de andere heerlijke gerechten. Een mooie wijnkaart met genoeg maar niet teveel keus. Wij zouden hier zeker nog een keer eten.
Wat hebben wij hier weer heerlijk gegeten! Een geweldige ervaring met een heerlijke wijn-spijs combinatie, zeer vriendelijke en kundige bediening en een zeer gedreven en gepassioneerde ladychef. Wij zaten aan de bar en hebben een geweldige avond gehad. Wat wij hier hebben gegeten qua smaak en qua presentatie hebben wij bij ons laatste sterren diner niet zo ervaren. Kortom; een heerlijk restaurant voor de culinaire genieter!
Heerlijk gegeten. Alles zeer goed op smaak. Ook de bediening was erg gastvrij en had kennis van zaken. Echter vind ik de porties veel te klein. Het menu was 60 euro voor viergangen en ik was niet voldaan. Dus smaak en gastvrijheid oké, maar gewoon te weinig eten naar mijn mening.
Heerlijk gegeten. Fantastische smaken bij elkaar! Je geld waard om hier te eten!Eten: 5/5
Wat een pareltje in Bergen om gezellig te eten. Heerlijk gegeten en vooral het gerechtje met krab en appel en iijs van gele curry. Of er een engeltje op je tong plast. HeeeeerlijkEten: 5/5
Werkelijk een van de beste restaurants van Bergen!! We werden hartelijk ontvangen. De Lady chef kookt achter de bar zodat je kan zien hoe alles bereid word! Ons 5 gangen diner was van wereld klasse, waanzinnige smaak combinaties, GEWELDIG. de uitleg over de wijnen helder en duidelijk. De prijs kwaliteit perfect. sjappoo voor het team van de bourbonroom. Wij komen zeker terug!!
Super lekker gegeten: mooie grechtjes van bevlogen chef, met uitstekende bijpassende wijnen. Leuke informele sfeer hond mocht mee, goede en vlotte bediening. Qua prijs-kwaliteit een van de betere restaurants waar ik gegeten heb: aanrader!!!
Heerlijk gegeten, met leuke afwisselende gerechten en top service!Eten: 5/5
Wauw! Echt sterwaardig heerlijk gegeten. Afgelopen donderdag hebben wij hier ontzettend genoten. Alles klopte. Wijn spijs, bediening die het snapt, fantastische keuken, sfeervolle inrichting en goede muziek. Een pareltje om zeker te onthouden. Bedankt!
We hebben genoten van de chef die alles onder controle had, wat een rust straalt de keuken uit. Mooi om mee te kunnen kijken. Heerlijk gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid