facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thais Afhaal Pranee

Info

Voor al uw Thaise afhaalgerechten

Geschiedenis

Bezorging en afhaal van Thaise gerechten. SVP één dag van te voren bestellen

Adres: Vondelstraat 6, 5216 HJ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0624136340
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vondelstraat 6
Postcode: 5216 HJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lai Thai Thaise Take Away Lai Thai Thaise Take Away 990 meter Wat een eten, rijst met pikante curry garnalen!!! 2x van deze porties € 41,-. Weinig ...
Thai Food Den Bosch Thai Food Den Bosch 5 km Lekker en uitstekend Thais eten voor een goede prijs. Wij zijn meerdere dagen per we...
La Miat Thai La Miat Thai 5 km Zeer gastvrij ontvangen. Eten snel op tafel. Heerlijk gegeten en een lekker kop koffi...
Recensies
Eerste keer eten gehaald , maar meteen ook de laatste keer. Ik had een roerbak gerecht met kip . Pittig staat erbij. Erg pittig is het niet en het was gewoon goedkoop kipgehakt , pepertjes en ergens nog iets van groenten. De Samosa is tamelijk smakeloos . Niet meer !
Dit is het smerigste Thaise eten dat ik ooit heb gehad. De Thaise keuken behoort licht, elegant, met frisse kruiden en met heel veel groenten te zijn. Ik hoor koriander, gember, citroengras, peper, en Thaise basilicum te proeven. Niets van dit alles. Voornamelijk een hoop zompige noedels waar je extra voor moet betalen! waarin je de groenten met een vergrootglas moet zoeken, en verder een vettige curry met hoogbejaard rundvlees die hoofdzakelijk zout smaakt. De saté is het dieptepunt: bremzout vlees uit de Kiloknaller met een pindasaus die nergens naar smaakt. Ik ben verplicht om een ster te geven maar zelfs dat is deze tent niet waard. Bah!
Wow!! Geweldig Thais eten, grote porties we kunnen er 2 dagen van eten. Goed op smaak alles vers en super kwaliteit in een schone open keuken bereid Wij gaan hier zeker vaker afhalen. Zou leuk zijn als ze misschien een restaurant erbij openen.
Voor mijn verjaardag ,een samengesteld menu besteld voor 7 personen.We hebben allemaal super genoten.Alles opgegeten en zeker een aanrader.Veel succes met jullie zaak,ons zien jullie zeker terug.!!!!
Ik ben blij dat Thais afhaal Pranee weer open is. Vandaag weer een heerlijke maaltijd op. Deels dan. Porties zijn namelijk zeer royaal. En de prijzen zijn scherp. De smaken van de maaltijden zijn exact zo ik geproefd en genoten heb in Thailand. Ik kan Thais afhaal Pranee dan ook zeer aanbevelen.
Bij Thais afhaalrestaurant Pranee kun je de lekkerste Thaise gerechten afhalen! Pranee maakt alle gerechten zelf, tot aan de sausjes toe. De smaak komt uit het midden van Thailand en Pranee zorgt ervoor dat alle belangrijke details kloppen. Een aanrader!
Prima curries zowel pittig als zacht. Lekkere viskoekjes. Goede en vriendelijke service. We gaan zeker nog eens.
Heerlijk eten, Jammer dat ze stoppen. Ben benieuwd of de nieuwe eigenaar dezelfde kwaliteit kan leveren.
Goede service en lekker eten. Zo lekkrr dat ik elke keer vergeet om een foto te maken. Volgende keer beter
Heel vris, lekker eten veel, en ook snel! Heel vriendelijk mensen. Ik raad er helemaal aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid