facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lai Thai Thaise Take Away

Info

Welkom bij Lai Thai afhaaltoko.

Geschiedenis

Lai Thai (voorheen restaurant) staat inmiddels al meer dan 27 jaar voor u klaar met de meest authentieke Thaise gerechten.

Bij binnenkomst ervaart en (nog belangrijker) proeft u de échte Thaise cultuur! Heeft u bijvoorbeeld trek in pad-thai, heerlijke massaman curry of paneng? Wij hebben het allemaal voor u.

Met een aantal zit plekken kunt u ook hier genieten van uw maaltijd. Daarnaast faciliteren wij ook cateringen op aanvraag.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons via het telefoonnummer: 073-6122178 of via de mail: [email protected]



"I.v.m.Vakantie zijn wij gesloten tot en met 12 september. Wij hopen u vanaf dinsdag 13 september weer te mogen ontvangen.Lai Thai, de authentieke Thaise keuken in Den Bosch.Lai Thai Take Away voorheen restaurant staat inmiddels al meer dan 30 jaar voor u klaar met de meest authentieke Thaise gerechten. Bij binnenkomst ervaart en nog belangrijker proeft u de échte Thaise cultuur! Heeft u bijvoorbeeld trek in pad-thai, heerlijke massaman curry of paneng? Wij hebben het allemaal voor u. Met een aantal zit plekken kunt u ook hier genieten van uw maaltijd. Daarnaast faciliteren wij ook cateringen op aanvraag.Lai Thai is gelegen aan de Muntelstraat 12 tegenover de watertoren."
Adres: Muntelstraat 12, 5211 pv 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6122178
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Muntelstraat 12
Postcode: 5211 pv



op zoek naar gerelateerd: Thai Den Bosch, Lai Thai Den Bosch, Thai Den Bosch Zuiderpassage, Thai afhaal Den Bosch, Aroi Thai Den Bosch, Thais restaurant, Thai Eindhoven, Thais restaurant in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thais Afhaal Pranee Thais Afhaal Pranee 990 meter Eerste keer eten gehaald , maar meteen ook de laatste keer. Ik had een roerbak gerech...
Thai Food Den Bosch Thai Food Den Bosch 4 km Lekker en uitstekend Thais eten voor een goede prijs. Wij zijn meerdere dagen per we...
La Miat Thai La Miat Thai 5 km Zeer gastvrij ontvangen. Eten snel op tafel. Heerlijk gegeten en een lekker kop koffi...
Recensies
Wat een eten, rijst met pikante curry garnalen!!! 2x van deze porties € 41,-. Weinig garnalen in een waterig mengsel met groente, smaak pikant …nee wel zoet met toegevoegde kleffe rijst. Zonde van je geld. Advies aan eigenaar, hard gaan werken aan kwaliteit en prijzen aanpassen.
Besteld via thuisbezorgd. Snel, warm en vooral ontzettend lekker! Eten was vers en zelfs de saus bij de loempia's leek huisgemaakt. Super bedankt!
Het beste afhaalrestaurant van Den Bosch!! Het eten is altijd even vers en van top Kwaliteit!!
Wat slecht Thais gegeten. Kip saté was helemaal droog gefrituurd, de saté saus smaakloos. De curry met groenten leek op ketchup met veel water en groenten, de kip met cashewnoten was een soort kippensoep met hele droge kipfilet. Echt jammer want u was mij aanbevolen maar we rijden liever naar Oisterwijk voor een goeie Thai.
Buitengewoon smaakvolle Thai. Heerlijk gecombineerd. Zeer aardige en vriendelijke service. Kortom: zeer aan te raden! Prijs-kwaliteit: uitstekend! Smullen
Veel thais gegeten, maar hier proef ik toch meest de authentieke smaak van Thailand terug. Aardige mensen, zeker voor herhaling vatbaar.
Geweldig lekker gegeten! Onze eerste keer bij een Thai in Den Bosch, maar we hoeven niet verder te zoeken; jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij! Smaakte heerlijk! En de porties zijn goed, je krijgt echt waar voor je geld!
Soep garnalen was lekker Vissoep ging wel Pittige garnalen was flauw van smaak Smoorvlees smaakte wel Gebakken rijst lekker Alles bij elkaar ging het wel. Voor zo een keer goed te doen Wel eens lekkerder Thais gegeten.
Hallo, Vandaag hier eten afgehaald. Het leek alsof het eten al een lange tijd klaar lag in de zaak en het een paar minuten in de magnetron was opgewarmd. Het was ook verdacht snel klaar, waardoor ik al mijn bedenkingen kreeg dat het niet vers zou zijn. Prima eten als je niet veel waarde hecht aan kwaliteits eten dat met zorg bereid is.
Mijn favoriete Thais restaurant in Den Bosch. Veel keuze, gerechten zijn goed op smaak en de service is geweldig. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid