facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Tattoo

Thai Tattoo

Info

Thai Tattoo is de enige gezegende Sak Yant studio buiten Thailand. Wij zijn alleen te bereiken binnen de openingstijden en werken uitsluitend op afspraak!

Geschiedenis

De studio is in een moderne relaxte Zen style ingericht.

Onze taak

Het verbreden van kennis bij derden d.m.v. publicaties en werk.

Producten

Originele en traditionele Thaise Sak Yant tatoeëren . Het schrijven - en het op '"maat" ontwerpen en tatoeëren van matra's in het Khom schrift.. Het ontwerpen van unieke tattoos in antieke talen en geschriften.

Adres: Kerkstraat 2b, 2405CD Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31 (0)172260016
ln.oidutsoottatiaht@ofni
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Kerkstraat 2b
Postcode: 2405CD



op zoek naar gerelateerd: thai tattoo meaning, sak yant tattoo, thai tattoo studio, thaise symbolen, thai tattoo betekenis, traditional thai tattoo and meaning, thai tattoo alphen aan den rijn, sak yant tattoo kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dirty Harry Tattoos Dirty Harry Tattoos 127 meter Geweldige mensen, weten wat ze doen en altijd klantvriendelijk en professioneel!! Als...
0172 ink 0172 ink 299 meter Zoals altijd weer top!! Fantastische vent ga hier met veel plezier heen.
Centrum van Alphen Centrum van Alphen 995 meter Met iHUB boeken wij regelmatig zalen bij het Centrum van Alphen. Buiten dat de zalen ...
NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Ho... 1 km De NVKH is een beroepsvereniging van professionele klassiek homeopaten.
Marzel.ART Marzel.ART 1 km Samen met manlief en onze vrienden een vriendschaps tattoo laten zetten bij Marzel. S...
Marked Up Tattoos Marked Up Tattoos 1 km Ware kunstenaar. Nette en schone werkruimte! Helemaal top!
Club 23 Club 23 2 km Enthousiaste trainers die weten waar ze het over hebben en die alles eruit halen!
Jorna Spapens Styling Jorna Spapens Styling 2 km Interieur en Exterieur ontwerp en advies bureau. Styling TV,setdressing,film en fotog...
Van Dongen reclame Van Dongen reclame 2 km Goede expertise en klant vriendelijk geholpen. En ze denken creatief mee. Erg fijn!
DuzIt Hurts Custom Tattoos DuzIt Hurts Custom Tattoos 2 km DuzIt Hurts Custom Tattoos
MCTattoo MCTattoo 2 km Was onze eerste tatoeage, best wel even spannend. Maar wat een positieve ervaring! Ma...
Recensies
2 jaar geleden hier een sak Yant laten zetten en ben erg tevreden. Mooie kamer, fijne sfeer en Myrthe, de tattooeerster een leuke fijne vrouw die de tattoo vakkundig heeft gezet. Krijg er veel complimenten over en zou graag mijn rug verder willen laten tatoeëren maar dat wordt eerst sparen.
Prettige ruimte, warm, super school. Myrthe doet haar werk prachtig en stelt je op je gemak. Ze heeft voor mij prachtige tatoeages ontworpen.
Zeer persoonlijk en zeer sereen. Wat 'n mooie plek om een tattoo te mogen zetten
Leuk voor kinderen. Botanische tuin. Dinosaurusvallei erg leuk. Jammer dat ze er nog mensen op olifanten laten rijden. Wel een minpuntje.
Gisteren heb ik hier mijn eerste tattoo laten zetten. De sfeer was erg prettig en de tatoeëerster was vriendelijk. De tattoo zelf is heel strak gezet en ik ben er zeer tevreden over.
Hihihi hoe is thai Tattoo Mmm een geweldige belevenis, een lieve babbelgraaaaage myrthe een leuke middag en een super tattoo rijker Zeer zeker een aanrader
Super rustige sfeer. Mooie studio. Super blij met mijn yant, strak gezet en aangepast naar mijn wensen. Was redelijk snel gezet! Hele fijne ervaring :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid