facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum van Alphen

Info

Verhuur ruimtes t.b.v. vergaderingen en trainingen. Ook verhuur praktijkruimte op flexibele basis.

Geschiedenis

UMAI is een multifunctioneel zalencentrum voor iedereen die leeft, leert en werkt met aandacht.



"Training- en vergaderlocatie. Verhuur zalen t.b.v. vergaderingen, cursussen, workshops, opleidingen, lezingen en presentaties. We verhuren ook verschillende praktijkruimtes die uitermate geschikt zijn voor coaching en therapie. Ons Centrum is vanuit de hele Randstad goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren."
Adres: Prinses Marijkestraat 20, 2404 BC Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172475518
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Prinses Marijkestraat 20
Postcode: 2404 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Grootste winkelcentrum Alphen aan den Rijn, Winkels Alphen aan den Rijn Centrum, Praktijkruimte huren Alphen aan den Rijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jorna Spapens Styling Jorna Spapens Styling 719 meter Interieur en Exterieur ontwerp en advies bureau. Styling TV,setdressing,film en fotog...
NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Ho... 763 meter De NVKH is een beroepsvereniging van professionele klassiek homeopaten.
Thai Tattoo Thai Tattoo 995 meter 2 jaar geleden hier een sak Yant laten zetten en ben erg tevreden. Mooie kamer, fijne...
Club 23 Club 23 1 km Enthousiaste trainers die weten waar ze het over hebben en die alles eruit halen!
Van Dongen reclame Van Dongen reclame 2 km Goede expertise en klant vriendelijk geholpen. En ze denken creatief mee. Erg fijn!
Recensies
Met iHUB boeken wij regelmatig zalen bij het Centrum van Alphen. Buiten dat de zalen en de faciliteiten heel fijn zijn, is ook vooral het contact voor- en achteraf met de eigenaren heel prettig en professional. Dank Nanda en Edwin voor alle goede zorgen!
Wanneer ik een cursus wil organiseren kijk ik eerst of het mogelijk is die bij het Centrum van Alphen plaats te laten vinden. Studenten zijn altijd vol lof over de sfeer, de vele planten en de kleurrijke lunches. Als docent waardeer ik het feit dat ik mijn wensen van tevoren mag mailen en dat alles al geregeld is wanneer ik ter plekke aankom. De kwaliteit van de persoonlijke diensten die Edwin en Nanda bieden vind je maar zelden. Nanda houdt zelfs rekening met de voedselallergieën van de deelnemers! Ik vind het heel fijn dat ik niet zelf voor koffie tijdens de pauzen moet zorgen, dat de prijzen rekening houden met het budget van kleine ondernemers, dat je gratis kunt parkeren, dat de stoelen comfortabel zijn en dat er een brede keuze is aan zalen, allemaal met daglicht.
Ons kantoor verzorgde een workshop over de AVG privacywet voor onze relaties. Bij Edwin en Nanda konden wij terecht voor een prima zaal voor zo'n 60 gasten. Wij zijn zeer tevreden over de mogelijkheden die Centrum van Alphen biedt. Edwin en Nanda zijn zeer flexibel in alles en zorgen dat alles piekfijn geregeld is. De hapjes achteraf waren ook heerlijk.
Als coach en mede eigenaar van Open en Eerlijk Coaching maak ik regelmatig gebruik van het Centrum van Alphen. Zowel voor individuele coaching als voor zakelijke vergaderingen en overleggen. Het Centrum van Alphen heeft de ideale verhouding tussen zakelijkheid en sfeer. Zo zijn de ruimtes mooi en ook rustig ingericht waardoor mijn klanten en cliënten zich snel op hun gemak voelen.
Een poosje terug heb ik besloten om een workshop hypnose te geven en zocht hier een ruimte voor en kwam terecht bij Centrum van Alphen. Voordat ik wilde huren, wilde ik het eerst zien. Een rondleiding gekregen van Edwin Ransijn. Ik was gelijk verkocht. Wat een heerlijk centrum. Veel licht, goede sfeer. De workshop was een succes, mede door de locatie en de heerlijke lunch verzorgt door Edwin. Ik kan iedereen die ruimte zoekt voor workshop of praktijkruimte zeker Centrum van Alphen aanbevelen.
Ook ik werk als coach regelmatig in één van de praktijkruimtes in het Centrum van Alphen. De ruimtes zijn licht, ruim en netjes. Ook het contact met de eigenaren, Edwin en Nanda, verloopt altijd heel prettig. Aanrader!
Het centrum van Alphen is een plek om je thuis te voelen. De sfeer is er prima, de ruimten zijn licht en smaakvol ingericht. De organisatie is helder en duidelijk. Kortom een plek die ik kan aanbevelen. Joke van Marrewijk, mindfulnesstrainer.
Fijn en mooi ingericht centrum voor trainingen/workshops/sessies. Dankzij het invallende buitenlicht, door de vele dakkoepels en de in grote getallen aanwezige groene tropische planten, voelt het als een paradijsje. Voor mij voelt het als een thuis. Beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en zijn fijn om een praatje mee te hebben.
Als Seniority.nu, praktijk voor cognitieve gedragstherapie, coaching en training, huur ik altijd praktijkruimte in het Centrum van Alphen. Het zijn plezierige ruimtes waar je goed kunt werken met je cliënten. Alles is altijd keurig verzorgd.
Centrum is niet mooi. Alleen maar vrij 'nieuwe' gebouwen met de grote winkelketens erin. Buiten het directe centrum is de stad mooier. Zonde van het centrum die nieuwbouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid