facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texelse Brouwerij

Adres: Schilderweg 214, 1792CK Oudeschild
Telefoonnummer: (0222) 320 325
Stad: Oudeschild
Route: Schilderweg 214
Postcode: 1792CK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texelse Bierbrouwerij Texelse Bierbrouwerij 12 meter Eerst effe wat drinken op het gezellige terras voordat de rondleiding begint! Een erg...
Texelse Bierbrouwerij Texelse Bierbrouwerij 24 meter Goed advies gekregen voor de biertjes. De beste man adviseerde ons dat we ook moeten ...
Texels bier Texels bier 25 meter Eerst effe wat drinken op het gezellige terras voordat de rondleiding begint! Een erg...
Recensies
Is een plek om de hele tijd te blijven, je moet de boot inrijden om het eiland te betreden. Ons gezin heeft echt genoten van het museum, enzovoort. Heb herinneringen, de sfeer is geschikt voor ontspanningBezocht opWeekendWachttijd10-30 minReservering aanbevolenJa
Lekker bier. Leuke proeverij gehadBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Eerst effe wat drinken op het gezellige terras voordat de rondleiding begint! Een erg leuk en goed uitgelegd verhaal over het brouwproces! Ivm met de huidige maatregelen was een bezoek in de brouwerij zelf helaas niet mogelijk, begrijpelijk! Ondanks dat was de proeverij een succes en heerlijke biertjes voor thuis gescoord.
Als ik de gids met geloven, een brouwerij waar de Texelaars trots op zijn en graag voor werken, zowel in de fabriek als daarbuiten als leverancier. Alle grondstoffen voor het bier komen van het eiland. Je kunt hier van een biertje of ander drankje op het terras in de zon of binnen genieten. Er is een rondleiding door de fabriek met uitgebreide uitleg over de geschiedenis, het brouwproces en een rondleiding door de fabriek. De gids houdt van humor, en dat maakt de rondleiding vermakelijk. Na afloop van de rondleiding kom je uit in de winkel. Deze is helaas wat kaal ingericht met saaie stellingen gevuld met kratten, glazen, cadeauverpakkingen en kleine attributen. Daarna, als je er voor gekozen hebt, krijg je een mini proeverij van 4 proefglazen. Vooraf aan de rondleiding, krijg je ook een glas en een opener. Het was prettiger geweest als je deze achteraf had gekregen.
Leuk en leerzaam. Goede gids die met vakkennis en humor zijn verhaal brengt. Wel erg jammer dat je niet meer een kijkje in de fabriek gaat nemen, vond dat de 1e keer dat ik hier kwam wel heel erg leuk en leerzaam.
Leuk en leerzaam zeer goede uitleg gehad en de biertjes smaakte heerlijk jammer dat het proeflokaal dicht zat bij de bier brouwerij nu zaten we op een tijdelijke locatie maar was top Tip voor jullie zorg dat het tijdelijks adres bij de mail wordt verstuurd waren al meerse mensen naar de brouwerij gegaan terwijl het daar 10 min vandaan zat.
Proeverij gedaan van verschillende bieren en borrelplank met lokale kaas en worst van beide werf genoten. Kan me voorstellen dan met heerlijk weer het enorm gezellig is om hier een paar uurtjes door te brengen. Ondanks wat kouder weer, was men vandaag er niet minder vriendelijk om.
Rondleiding met proeverij gedaan. Een zeer enthousiaste Paul verteld alles wat hij weet, op een humorvolle wijze. Super!! Proeverij met 3 lekkere biertjes. Bedankt! Aanrader voor een ieder.
Ma had een krat texels voor mijn pa's verjaardag gekocht. Mijn pa & alle andere bier drinkende gasten gingen bijna over hun nek dankzij texels.
Prijzen in de winkel zijn vergelijkbaar met die van een slijterij. Ook niet echt een warm welkom. Misschien waren we te vroeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid