facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texelse Bierbrouwerij

Adres: Schilderweg 214, 1792 CK Oudeschild
Telefoonnummer: +31222313229
Stad: Oudeschild
Route: Schilderweg 214
Postcode: 1792 CK



op zoek naar gerelateerd: texelse bierbrouwerij rossum, texels bier verkooppunten, texelse bierbrouwerij heineken, nieuw texels bier, texelse bierbrouwerij vacatures, texels bier pakket, texels bier skuumkoppe, bierbrouwerij texel rondleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texelse Brouwerij Texelse Brouwerij 12 meter Is een plek om de hele tijd te blijven, je moet de boot inrijden om het eiland te bet...
Texelse Bierbrouwerij Texelse Bierbrouwerij 37 meter Goed advies gekregen voor de biertjes. De beste man adviseerde ons dat we ook moeten ...
Texels bier Texels bier 37 meter Eerst effe wat drinken op het gezellige terras voordat de rondleiding begint! Een erg...
Recensies
Eerst effe wat drinken op het gezellige terras voordat de rondleiding begint! Een erg leuk en goed uitgelegd verhaal over het brouwproces! Ivm met de huidige maatregelen was een bezoek in de brouwerij zelf helaas niet mogelijk, begrijpelijk! Ondanks dat was de proeverij een succes en heerlijke biertjes voor thuis gescoord.
Leuk en leerzaam. Goede gids die met vakkennis en humor zijn verhaal brengt. Wel erg jammer dat je niet meer een kijkje in de fabriek gaat nemen, vond dat de 1e keer dat ik hier kwam wel heel erg leuk en leerzaam.
Wij hadden een rondleiding/proeverij geboekt, het is jammer dat vanwege de huidige maatregelen je de fabriek niet mag bezoeken.. Maar ze hebben een leuk alternatief programma om toch meer te weten te komen over het bierbrouwen. Dit zit goed in elkaar en is zeer informatief. De proeverij daarna bestaat uit 4 kleine biertjes met bij ieder biertje iets kleins lekkers. Het terras buiten is ook zeer gezellig en sfeervol, ook leuk om alleen een Texels biertje te drinken!
Leuke proeverij, prima verhaal door enthousiaste gids. Helaas door Corona geen bezoek aan de brouwerij zelf. Toch zeker de moeite waard.
Proeverij gedaan van verschillende bieren en borrelplank met lokale kaas en worst van beide werf genoten. Kan me voorstellen dan met heerlijk weer het enorm gezellig is om hier een paar uurtjes door te brengen. Ondanks wat kouder weer, was men vandaag er niet minder vriendelijk om.
Lekker bier, zeker, maar wat in Belgie wordt gebrouwen smaakt echt stukken minder. Met dank aan dat domme waterige Heineken.
Goed advies gekregen voor de biertjes. De beste man adviseerde ons dat we ook moeten gaan voor het biertje "Noorderwiend" omdat we ons bierpakket nog op de fiets mee mochten nemen richting het noorden, tegen de felle wind in. Nou dat hadden we geweten, helse tocht. Maar de biertjes zijn bij hun bestemming aangekomen.
Als ik de gids met geloven, een brouwerij waar de Texelaars trots op zijn en graag voor werken, zowel in de fabriek als daarbuiten als leverancier. Alle grondstoffen voor het bier komen van het eiland. Je kunt hier van een biertje of ander drankje op het terras in de zon of binnen genieten. Er is een rondleiding door de fabriek met uitgebreide uitleg over de geschiedenis, het brouwproces en een rondleiding door de fabriek. De gids houdt van humor, en dat maakt de rondleiding vermakelijk. Na afloop van de rondleiding kom je uit in de winkel. Deze is helaas wat kaal ingericht met saaie stellingen gevuld met kratten, glazen, cadeauverpakkingen en kleine attributen. Daarna, als je er voor gekozen hebt, krijg je een mini proeverij van 4 proefglazen. Vooraf aan de rondleiding, krijg je ook een glas en een opener. Het was prettiger geweest als je deze achteraf had gekregen.
Rondleiding met proeverij gedaan. Een zeer enthousiaste Paul verteld alles wat hij weet, op een humorvolle wijze. Super!! Proeverij met 3 lekkere biertjes. Bedankt! Aanrader voor een ieder.
Leuke proeverij gehad. De gids was erg enthousiast en vertelde alle info op een leuke en grappige manier. We kregen drie verschillende bieren te proeven en vooraf info over het brouwproces en hoe bier te proeven en te drinken. Praktische info die ik niet wist! Wel jammer dat de rondleiding niet door kon gaan i.v.m. de verbouwing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid