facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terschellingfoto.nl

Terschellingfoto.nl

Info

Trouwen op Terschelling? Een familiefeest of samen met je vriend op de foto? Voor ongedwongen, gezellige foto's zijn wij je fotograaf .Wij kunnen snel leveren. We verwerken alles zelf; van fotoprints tot canvas. Handig als je op vakantie bent!

Label

Fotostudio Hart & Kamstra, Hans Kamstra & Marianne Hart, Terschelling

Producten

de Terschellinger Natuurkalender



"Marianne Hart & Hans Kamstra, wij zijn een fotografen-echtpaar dat opgeleid is aan de MTS voor fotografie en fototechniek in Den Haag en sinds 1982 op Terschelling woont.U kunt bij ons terecht voor familiefoto’s, portretfoto’s, bruidsfoto’s, etc. Zowel op Terschelling als ” aan de wal” .Al menigmaal hebben we een prijs gewonnen in zowel de categorie Bruidsfoto als Portretfoto.Wij kunnen snel leveren daar wij alles in eigen huis verwerken, van foto-vergrotingen tot canvasprints.Lid van Master Photographers Network en Ringfoto."
Adres: Westerburen 19, 8891 GN Midsland
Telefoonnummer: 0562448007
ln.otofgnillehcsret@ofni
Stad: Midsland
Route: Westerburen 19
Postcode: 8891 GN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jasper Horeca & Techniek Jasper Horeca & Techniek 271 meter Jasper Horeca & Techniek, altijd een dikke +1!
Loon en grondverzetbedrijf Hoekstra en zoon Loon en grondverzetbedrijf Hoekstra en zoon 271 meter Doet goed werk. Zoals heggen snoeien en tuin maaien
Makelaardij Van Keulen Terschelling BV Makelaardij Van Keulen Terschelling BV 372 meter In onze zoektocht naar ons eigen plekje liep het contact erg prettig en vlot. Er werd...
Recensies
In 2020 gaf ik mijn partner een fotoshoot door Marianne Hart cadeau voor haar verjaardag. Het werd een fantastische middag met ons gezin in de duinen bij West-Terschelling, vastgelegd door multi-awardwinnende fotografe Marianne Hart. Zowel wij als onze toen nog twee kinderen hadden direct een goede klik met haar en daardoor verliep de shoot dan ook als een gewoon familie uitje, op de kiek gezet door een leuke 'tante'. Hierdoor wisten we meteen wie we wilden vragen voor onze trouwfoto's afgelopen april 2022, wederom op Terschelling. Nou ja, op het eiland én op een boot midden op het Wad. Ook dit keer wist Marianne de essentie van de dag te vangen en bewoog zij zich onder onze gasten als een bijna onzichtbaar oog wat alle emoties wist te vangen. Daarom willen wij dan ook iedereen die een leuke fotoshoot op Terschelling overweegt, Marianne Hart van Hart en Kamstra dan ook van harte aanbevelen! Succes verzekerd! Yoeri en Michelle van Hoek Maassluis
In januari hebben wij een prachtige fotoshoot laten maken van ons gezin op Terschelling! Het weer was niet zo geweldig, maar ondanks dat zijn de foto's prachtig geworden. Ook mooie lijsten uitgezocht in de winkel. We zijn er superblij mee. Voor altijd vereeuwigd op ons eiland Skylge!!!
Super ervaring met Marianne. We hebben inmiddels al een aantal shoots gedaan. Loveshoot, bruiloft, gezinshoot en zwangerschapsshoot. Wij zijn erg tevreden. Ze kan in korte tijd hele mooie foto's schieten. Wel zo handig als er kleine kinderen vastgelegd worden :- Daarnaast worden de foto's snel bewerkt en toegestuurd. Kortom: Top Marianne en Hans ga zo door!
Super fijne ervaring, heel kundig, flexibel en ervaren met kleine kindjes. Een prachtige herrinering van ons gezin twee jaar op rij vastgelegd. Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar.
Mei 2022 op Terschelling een zwangerschapsshoot gedaan bij studio hart en kampstra. Vriendelijk geholpen, mooie foto's, zeker aan te raden om een kijken te nemen. Bedankt!
Prachtige foto's van divers formaat. Van ansichtkaart tot schilderij.Om Terschelling op een ludieke manier te herinneren.
Super vriendelijke mensen, we wilden graag een afdruk, even mailen, formaat doorgeven & klaar. Kwaliteit is super. En prachtig eigen werk
Positief ik koop nog een prent
Mooie zaak, vriendelijke eigenaar die na een telefoontje namelijk alleen op afspraak door covid-19 mij direct kon ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid