facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Van Keulen Terschelling BV

Makelaardij Van Keulen Terschelling BV

Info

Makelaardij Van Keulen Terschelling is een serieus, enthousiast, maar bovenal een professioneel makelaarskantoor op Terschelling.

Geschiedenis

Makelaardij Van Keulen Terschelling is een serieus, enthousiast, maar bovenal een professioneel makelaarskantoor op Terschelling. Het kantoor is gelegen in het dorpje Midsland, aan de Oosterburen 60.

Bij ons gaat het niet alleen om de markt- en vakkennis, maar vooral om het tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten. Essentieel daarbij is het opbouwen van goed persoonlijk contact met u als onze opdrachtgever dat, uiteindelijk, zal uitgroeien tot een vertrouwensrelatie.

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend kennis met ons te maken. Wij kunnen u dan informeren over onze diensten, aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven.

Makelaardij Van Keulen Terschelling BV
Oosterburen 60
8891 GD Terschelling Midsland



"Makelaardij Terschelling is een serieus, enthousiast, maar bovenal een professioneel makelaarskantoor op Terschelling. Het kantoor is gelegen in het dorpje Midsland, aan de Oosterburen 60.Overweegt u om uw recreatie woning te verkopen en bent u benieuwd naar de waarde? voor een advies gesprek over de verkoop van uw woning komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprekHeeft u een taxatierapport nodig, voor een verbouwing of gaat u een hypotheek oversluiten? Wij taxeren volgens de laatste validatienormen."
Adres: Oosterburen 60, 8891 GD Midsland
Stad: Midsland
Route: Oosterburen 60
Postcode: 8891 GD



op zoek naar gerelateerd: doeksen makelaar terschelling, chalet te koop terschelling, makelaar terschelling struijk, grond te koop terschelling, makelaar terschelling bierman, funda terschelling, huis te koop terschelling midsland aan zee, makelaardij van keulen terschelling bv 8891 gd midsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jasper Horeca & Techniek Jasper Horeca & Techniek 112 meter Jasper Horeca & Techniek, altijd een dikke +1!
Loon en grondverzetbedrijf Hoekstra en zoon Loon en grondverzetbedrijf Hoekstra en zoon 247 meter Doet goed werk. Zoals heggen snoeien en tuin maaien
Terschellingfoto.nl Terschellingfoto.nl 372 meter In 2020 gaf ik mijn partner een fotoshoot door Marianne Hart cadeau voor haar verjaar...
Huis Ter Duin Terschelling Huis Ter Duin Terschelling 2 km Fijn groot vakantiehuis op een mooie locatie, op ca. 50 mtr van het strand.
Recensies
In onze zoektocht naar ons eigen plekje liep het contact erg prettig en vlot. Er werd duidelijk gecommuniceerd en wat wij als erg prettig hebben ervaren is dat er erg goed wordt meegedacht met persoonlijke situaties. Al onze wensen werden goed in kaart gebracht. We hebben zowel met Arie als Marieke fijne bezichtigingen gehad.
Fijne en prettige makelaars, Arie en Marieke. Zeer correcte en zinvolle informatie gekregen. Meedenkend op persoonlijke situaties. Topkantoor!
Goed advies gehad vannen makelaar-taxateur die de lokale markt goed kent.
Prettige makelaar Wouter. Alert. Snel. Flexibel. En gezellig dorp Midsland. Wij waren er op het Rock AND Roll Weekend.
Verstand van zaken, duidelijke informatie en communicatie
Prettige en deskundige makelaars op Terschelling.
Een enthousiast makelaars kantoor!
Betrouwbare en integere makelaardij!
Vage informatie
Vakkundig en discreet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid