facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tell'm

Tell'm

Info

Welkom bij Tell'm, een creatief en energiek reclamebureau voor grafisch design.



"Door middel van grafisch ontwerp vertellen we jouw verhaal. Voor starters en bedrijven maken we originele, heldere en bijzondere ontwerpen. Of het nu gaat om een logo en visitekaartje of poster voor een evenement. Bij Tell'm kun je terecht voor het gehele plaatje."
Adres: Molenhoef 51, 3343 CM Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0642094271
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Molenhoef 51
Postcode: 3343 CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Djen Design Djen Design 2 km Creatief, goede service en prettig om mee te werken. Heel tevreden over Djen Design e...
Andreas Romijn fotografie Andreas Romijn fotografie 2 km Andreas Romijn - fotografie & design
Studio Carpe Diem Studio Carpe Diem 2 km Inmiddels al meerder opdrachten gegeven aan deze studio en de creativiteit blijft mij...
Recensies
Rosanne heeft een hele mooie huisstyle voor mij ontwikkeld. Wanneer ik iets veranderd wil hebben doet ze dat gelijk voor mij. Ik ben zeer tevreden over haar en raad haar zeker aan!
Rosanne heeft voor ons alle product designs gemaakt, Alle Mock-ups en overige designs van ons merk. Alles is strakker dan strak! Fantastisch werk levert ze!
Wij werken al een tijdje heel prettig samen met Tell-m Reclame bureau. Op het gebied van design zijn ze zeer professional en leveren ze echt kwaliteit af. Een echte aanrader voor elke bedrijf die opzoek is naar kwaliteit voor een goede prijs en een designer die met je mee denkt.
Gymnastiekvereniging Souplesse is heel blij met de nieuwe website gemaakt door Tell'm. Frisse kleuren, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook onze flyers en banners zijn door Tell'm gemaakt.
Fijne communicatie en professioneel!
Erg persoonlijk en leuk contact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid