facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Carpe Diem

Studio Carpe Diem

Info

Welkom bij Studio Carpe Diem, de vormgevers van uw verhaal | Een no-nonsens reclame & ontwerpstudio voor vormgeving en websites.

Geschiedenis

Welkom bij Studio Carpe Diem, de vormgevers van uw verhaal. Of het nu gaat om een product, een bedrijf of een dienst, iedereen wil zijn verhaal met passie en gedrevenheid vertellen. Bij Studio Carpe Diem vertalen we uw verhaal naar pakkende vormgeving.

Of het nu om websites, concepten, social media, verpakkingen of andere uitingen gaat, wij realiseren het voor u. Ontwerpen die aanspreken bij uw doelgroep en er voor zorgen dat uw verhaal via alle kanalen vertelt wordt.

Ons enthousiasme om uw verhaal te vertellen zorgt er voor dat we met pakkende concepten komen. Korte lijnen en laagdrempeligheid zijn de perfecte mix zodat klanten zich thuis voelen bij ons.



"Studio Carpe Diem is uitgegroeid tot een allround reclamestudio waarbij we de vormgeving verzorgen van o.a. logo’s, huisstijl, brochures, verpakkingen, beursstands en websites. Klanten waarderen het feit dat ze bij ons voor het totale traject terecht kunnen.Daarnaast spreken we uit ervaring dat wij vaak de wensen en ideeën van onze klanten feilloos weten te vertalen naar een aansprekend concept. Wij nodigen u graag een keertje uit aan tafel om dit te ervaren."
Adres: Noordeinde 88b, 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0786822001
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Noordeinde 88b
Postcode: 3341 LW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Andreas Romijn fotografie Andreas Romijn fotografie 952 meter Andreas Romijn - fotografie & design
Djen Design Djen Design 998 meter Creatief, goede service en prettig om mee te werken. Heel tevreden over Djen Design e...
Tell'm Tell'm 2 km Rosanne heeft een hele mooie huisstyle voor mij ontwikkeld. Wanneer ik iets veranderd...
Recensies
Inmiddels al meerder opdrachten gegeven aan deze studio en de creativiteit blijft mij verbazen. Nu inmiddels voor 2 bedrijven onze huisstijlen gemaakt en 1 nieuwe website. Communicatie en toewijding zijn waardes waar zij zich aan houden. Keep it up!
Fijn bedrijf dat met je meedenkt. Walter en z'n team hebben bij ons ontwerpen gemaakt voor onze presentaties, rollup banners en een flyer. Hierin was onze huisstijl die al door een ander bureau ontworpen was verwerkt en op een vernieuwende manier doorgevoerd. Heel blij mee!
Reclamebureau met ruime ervaring en een creatieve kijk op bedrijfsaspecten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!
Vakkundige ontwerpen en adequate begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid