facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Telecombinatie QPlus

Telecombinatie QPlus

Info

Telecombinatie QPlus

Geschiedenis

Telecombinatie QPlus is opgericht in 1988 en is sinds 1998 gevestigd in het winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Wij zijn uw onafhankelijke adviseur op het gebied van telecom en ICT. Ons assortiment bestaat, naast mobiele telefonie, uit internet, vaste telefonie en (interactieve) TV.

Daarnaast bieden wij ook ”service aan huis” voor al uw media en computer gerelateerde problemen. Dit doen wij in o.a. samenwerking met Experteam van KPN.



"Telecom, verduurzaming en energie oplossingen op Voorne Putten"
Adres: Struytse Hoeck 90a, 3224 HA Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-399052
Stad: Hellevoetsluis
Route: Struytse Hoeck 90a
Postcode: 3224 HA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telecombinatie telefoons, Samsung A12 Telecombinatie, Telecombinatie afspraak, Telecombinatie IJsselstein, Telecombinatie Rhenen, Telecombinatie Driebergen, Telecombinatie Gemert, Telecombinatie Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ritel Hellevoetsluis Ritel Hellevoetsluis 1 km Vorige week de IPhone 14 Pro gekocht en ben geholpen door Romy. Wat een geweldige ver...
Smart Tech Repair 0850787267 Smart Tech Repair 0850787267 2 km Goedkoop en goeie reperatie op het begin ging het wat miss maar heeft mij toch goed k...
Recensies
Ontzettend goed geholpen door het vriendelijke personeel. Bedankt! Groetjes Kim
Toen ik om een iPhone 11 pro vroeg werd er fel en kortaf ‘Nee die hebben we niet!’ gesnauwd. Toen belde ik dezelfde dag T-mobile en binnen 10 minuutjes was de telefoon en het abonnement geregeld door de vriendelijke man. Ik ben er een paar keer geweest en ik ben nog nooit ook maar een beetje vriendelijk behandeld. Toen ik de winkel uitliep zei ik meteen hier kom ik nooit meer! Dus ik raad jullie aan naar een andere winkel te gaan.
Een zaak die goed en snel m'n mobiel scherm repareerde. Helaas ging door té veel dingen gelijk doen de reparatie niet direct goed. Het resultaat was tenslotte prima.
Ik heb gisteren hier een Samsung A20e gekocht voor 209.98 terwijl ik later op internet ze voor 147 zag. Een paar tientjes ertussen had ik prima gevonden maar nu 60 euro verschil is belachelijk en ga je niet vanuit. Ga ze maandag bellen en hoop dat ze dit netjes oplossen.
Wat een kennis van zaken hebben ze bij Telecombinatie Hellevoetsluis! Ik koop hier al jaren mijn mobiele telefoon met abonnement. Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen. Ook was mijn scherm een keer kapot en die werd professioneel gerepareerd. Niets dan lof voor alle medewerkers. De volgende keer ga ik hier zeker weer naartoe.
Nu voor de 3x heeft mijn dochter daar haar abonnement verlengd en elke keer is ze zo goed geholpen met veel geduld en uitleg !! Heb het al tegen de medewerkers gezegd,maar ik gooi er ook nog een mooie review boven op echt top!!!
Top.service ! Persoonsgerichte Top service ! Aanrader : hier wordt je echt goed te woord gestaan en geholpen!
Altijd goede/nuttige informatie. Zijn goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Advies tgv de klant.
Prima winkel, altijd goed geholpen, vriendelijk personeel! Een aanrader dus :
Ik kom er al jaren, zeg het en hun zoeken het uit wat beste voor je is..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid