facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ritel Hellevoetsluis

Ritel Hellevoetsluis

Geschiedenis

Wij bieden een ruime keuze aan in netwerken en abonnementsvormen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Netwerken die wij o.a aanbieden zijn Vodafone, T-mobile, KPN, Telfort, Tele2, HollandsNieuwe en Ben. Ook starterskaarten van Lebara en Ortel komen regelmatig voorbij in onze advertenties.

Naast telefonie kunt u bij Ritel ook terecht voor vele extra’s zoals inktcartridges, GSM covers/hoesjes, screenprotectors, geheugenkaarten, batterijen, ADSL abonnementen, computeraccessoires en navigatiesystemen.

Kom ook langs en laat u uitgebreid adviseren of bekijk ons ruime assortiment! Wij zijn dagelijks geopend van 9:30 tot 17:30 met als uitzondering maandag van 12:00 tot 17:30, vrijdag van 9:30 tot 20:00 en zaterdag tot van 09:30 tot 17:00. Vaste sluitingsdag is zondag. Bekijk ons koopzondagen overzicht op onze website!

Adres: Rijksstraatweg 53, 3222KA Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181724804
Stad: Hellevoetsluis
Route: Rijksstraatweg 53
Postcode: 3222KA



op zoek naar gerelateerd: Ritel Waalwijk openingstijden, Openingstijden Ritel Middelburg, Telecombinatie Hellevoetsluis, Ritel Terneuzen, Ritel Spijkenisse, Ritel Zwijndrecht, Ritel Barendrecht, Ritel Goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Telecombinatie QPlus Telecombinatie QPlus 1 km Ontzettend goed geholpen door het vriendelijke personeel. Bedankt! Groetjes Kim
Smart Tech Repair 0850787267 Smart Tech Repair 0850787267 3 km Goedkoop en goeie reperatie op het begin ging het wat miss maar heeft mij toch goed k...
Recensies
Vorige week de IPhone 14 Pro gekocht en ben geholpen door Romy. Wat een geweldige verkoopster is dat. Ze heeft alles van mijn oude telefoon ook nog even overgezet op mijn nieuwe terwijl ik erop kon wachten. Ik raad iedereen aan om naar Ritel Hellevoetsluis of Spijkenisse te gaan.
Is soms onverwacht dicht. Personeel niet altijd vrolijk
Moeilijk parkeren. Verder oké
Hoe kan je Postnl punt zijn met dergelijke openingstijden. Ze zijn ook al een pakket verloren met een flinke waarde, en verwijzen na onderzoek dat het niet in het Postsysteem is verwerkt na ontvangst door Ritel. Beetje review bijgewerkt eigenaar doet zijn best, komt op dit moment personeel te kort. Toch nog steeds pakket van 800 euro kwijt.
Speelgoed bank voor weinig geld prachtig speelgoed
Gewoon super goed geholpen … top zaak met top service !!!!
Ik heb de Fysic FM 9260 gekocht! Hele fijne telefoon en simpel in gebruik! Goede uitleg van deze telefoon gekregen bij de winkel! Vriendelijke medewekers! Goed geholpen! Jan de Geus
Super goede zaak. Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Ik had een vervangende simkaart nodig voor het abonnement wat ik op internet had afgesloten. Dit werd binnen een paar minuten en kosteloos voor mij uitgevoerd, terwijl ik geen klant ben. Top service!
Fantastische winkel met kundig personeel die alle tijd voor je nemen. Alles op mijn nieuwe telefoon overgezet top service een aanrader.
Ritel is een Super Zaak. Hele goede uitleg, en SUPER goed geholpen met een nieuwe Mobiel kopen. Ik heb er weinig verstand van, maar alles werd gedaan en uitgelegd. IK ZEG DOEN .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid